Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Günaydıın canlar
mlsfb cnm gözün aydın çoook sevindim kalp atışına :KK64: Rabbim kucaklarımıza almayıda nasip etsin olmayanlarada nasip etsin :KK49:

Bat cnm geçmiş olsun eşine allah korusun ya daha kötüsü olsaydı
kızın içinde üzülme cnm mecburuz sağlık için
bende sabah salık ocağına gittim tetanoz aşımın 2. Si oldu kan idrar tahlili yapıldı
2 gün sonra çıkacak sonuçlar

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz

ben çıkıyorum öptüm sizi

cok cok teşekkür ederim hakikaten zor allah kimseye yaşatmasın..bi önceki msjda anlattıgım gibi 24 yasındaym belki benm için erken ama eşim 10 yaş büyük o yüzden birde kendisi çok istiyor bende söyledim bunları ama tekrar yasamıcaksın hersey duzelıcek diyor kararsızım yani hala ama oluruna bıraktım pişman olmam inşallah

cnm benim hiiç üzülme korkma herşey olacağına varır ama endişeyle günlerini zehir etme kendine emi . Rabbim büyük ne kadar zor olsada annelik gbi yüce bi duyguyu yaşamk çok önemli :KK69: Allah aratmasın inşallah :81:

günaydın arkadaşlar :)

bat geçmiş olsun ...abimde mermer işinde çalışıyordu onun ayağına da mermer düşmüştü 2 aya yakın çalışamadı ve hala ayak kendini tam toparlayabilmiş değil.

cnm benim hiiç üzülme korkma herşey olacağına varır ama endişeyle günlerini zehir etme kendine emi . Rabbim büyük ne kadar zor olsada annelik gbi yüce bi duyguyu yaşamk çok önemli :KK69: Allah aratmasın inşallah :81:

inşallah hayırlısı olsun herkes içinnnn çok sağol canım

Günaydınnn kızlarrrrrrrr

batcım çok çok geçmiş olsun canım eşine acil şifalar olsun inşallah insanın acısı ağrısı nerdeyse kalbi orda atar derler kızın içinde üzülme tatlım herşey onların sağlıklı geleceği iiçn bnmde içim fena olur herhangi bir çocuğa bile yapılırken birde bebeği düşünemiorum bilee allah yarenimize güç kuvvet direnç versinn

denizin kızı allahım sen bilirsin de hayırlısı ise sen o isteği içime ver de herşey yoluna girer canım

yamaannn bu tetenoz aşısı acıtıormu bir etkisi falan oluormu yan etki yanii buarada iyi sonuçların olsun inşallahh

günaydınnn kızlarrrrrrrr

batcım çok çok geçmiş olsun canım eşine acil şifalar olsun inşallah insanın acısı ağrısı nerdeyse kalbi orda atar derler kızın içinde üzülme tatlım herşey onların sağlıklı geleceği iiçn bnmde içim fena olur herhangi bir çocuğa bile yapılırken birde bebeği düşünemiorum bilee allah yarenimize güç kuvvet direnç versinn

denizin kızı allahım sen bilirsin de hayırlısı ise sen o isteği içime ver de herşey yoluna girer canım

yamaannn bu tetenoz aşısı acıtıormu bir etkisi falan oluormu yan etki yanii buarada iyi sonuçların olsun inşallahh

oy oyy kıyamam sana ben korkma kuzum hiç acımıyor küçücük bi acı sadece
iğne incecik zaten hissetmyosunn
bana hemşire bile çok ağrıyacak dedi 3 gün kolunu zor kımıldatacaksın dedi ama yok öyle bişey çok çok az acıyor yan etkisi fln da yok merak etme

Günaydıın canlar
mlsfb cnm gözün aydın çoook sevindim kalp atışına :KK64: Rabbim kucaklarımıza almayıda nasip etsin olmayanlarada nasip etsin :KK49:

Bat cnm geçmiş olsun eşine allah korusun ya daha kötüsü olsaydı
kızın içinde üzülme cnm mecburuz sağlık için
bende sabah salık ocağına gittim tetanoz aşımın 2. Si oldu kan idrar tahlili yapıldı
2 gün sonra çıkacak sonuçlar

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz

ben çıkıyorum öptüm sizi

günaydın arkadaşlar :)

bat geçmiş olsun ...abimde mermer işinde çalışıyordu onun ayağına da mermer düşmüştü 2 aya yakın çalışamadı ve hala ayak kendini tam toparlayabilmiş değil.

Günaydınnn kızlarrrrrrrr

kızlar çok sağolun ya hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah çabucak ayaklanır eşim ..
kızımda aşısını oldu şimdi uyuyor beklediğim gibi ağlamadı ilk iğnede hiç ağlamadı ama 2.sinde katıldı çok sürmedi ama sonra sinirden ceneye vurdu çığlıklar atıp durdu inletti ortalığı inşallah ateşi çıkmaz ateş düşürücü verdim bakalım inş işe yarar ..

yamancım burdasın ne güzel..

Kızlar ne tuhaf bir günne günaydın diyoruz.

Defne joy foster ın öldüğünü öğrendim sinirlerim bozuldu oturdum ağlıorum Allah rahmet eylesin.

Herşeyi geçtim daha bebeği1,5 yaşında ya Rabbimin takdiri ama keşke bu kadar küçük meleği olan anneler ölmese önce hayata hazırlasa çocuklarını

şimdi tv de eşini gördüm cenazesinin çıkarılışını falan çok fena oldum

Allahım ölümün sıralısını ve hayırlısını versin

kızlar ne tuhaf bir günne günaydın diyoruz.

Defne joy foster ın öldüğünü öğrendim sinirlerim bozuldu oturdum ağlıorum allah rahmet eylesin.

Herşeyi geçtim daha bebeği1,5 yaşında ya rabbimin takdiri ama keşke bu kadar küçük meleği olan anneler ölmese önce hayata hazırlasa çocuklarını

allahım ölümün sıralısını ve hayırlısını versin

bende şok oldum okuyunca hayat kısa malesefki ölümde zamansız geliyor böyle
o yüzden hiçbşeyi dert etmemek lazım ama biz hiç ölmeyecekmişiz gibi yaşıyoruz rabbim herşeyn hayırlısını versin :KK59: :26:

Kızlar ne tuhaf bir günne günaydın diyoruz.

Defne joy foster ın öldüğünü öğrendim sinirlerim bozuldu oturdum ağlıorum Allah rahmet eylesin.

Herşeyi geçtim daha bebeği1,5 yaşında ya Rabbimin takdiri ama keşke bu kadar küçük meleği olan anneler ölmese önce hayata hazırlasa çocuklarını

Allahım ölümün sıralısını ve hayırlısını versin

canım benim öle düşünme bence unutmaki merhametlilerin en merhametlisi RABBİM dir unutmayalım.şuan sende bende dünyadaki tüm insanlarda olan merhamet RABBİM merhametinin sadece yüzde 1 bölümünden payımıza düşenler.bak yüzde bir bile değil.yüzde 1 lik dilimden tüm dünyadaki canlılardan payımıza düşen....
belki annesi yaşasaydı bebişin durumu daha kötü olacaktı bilkinmez.bize şer gibi görünen şeylerde bir hayır hayır görünenlerde şer olabilir biz bilemeyiz.

evet bende şaşırdım.acıdım ama dünyada ne ölümler var ne ölenler varrr onuda düşünmek lazım.sırf müslüman diye acımasızca öldürülen çocukları bebkleri de düşünmek onalr içinde şaşırmak göz yaşı dökmek gerekir diye düşünüyorum.dedim ya bende üzüldüm şaşırdım ama o çocukların ölümüne ne kadar alışmışız dimi:KK43:

öpüyorum seni cici anne ağlama sakın:)

İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci'un.(O ndan geldik Ona döneceğiz)de ve rahatla bebişimmmmmmmmmmm:)

bende şok oldum okuyunca hayat kısa malesefki ölümde zamansız geliyor böyle
o yüzden hiçbşeyi dert etmemek lazım ama biz hiç ölmeyecekmişiz gibi yaşıyoruz rabbim herşeyn hayırlısını versin :KK59: :26:

doğru söylüyosun arkadaşım.hayat kısa ve yalan.biz ise hiç ölmeyecekmişiz gibi yaşıyoruz ve istiyoruz.işte insanız aciziz:KK43:ALLAH hepimizin hesabını kolaylaştırsın.

slm canlar nasilsinizz biz iyiyiz bugun netimiz acildi yeni evimdeyim artik sukur.oyle ozlemisimki buyuk ferah bi evi rabbime binlerce kez sukurler olsun.bugun bi kaza atlattik kizlar evde ocaga serbet koymustum :ekmek ve talhaya mama almk icin markete gittim ocagi aik unutmusum.tam talhaya mamalari secerken aklima geldi eve geldim ama geri dondugumde mutfak tamamern duman olmus koridora dogru gelmeye baslamismis duman.tencereyi nasil attim hic bilmiyorum mutfaktan biraz duman cikinca iceri bi girdim tencereyi tezgahin ustune atmisim ve yanmis:daha buraya tasinirken almistik esimde caniniz sdagolsun size bisey olmadi aliriz yenisini dediböyle bigun gecirdik iste yarin talhanin asisi var,sizler nasilsiniz gecmisi okuyamadim daha optum hepinizii insallh sik sik gorurcez bundan sonra

güle güle oturun inş.çokkkkkkkk geçmiş ols aman dikkat et güzelim evden çıkarken ayetel kürsü oku bilmiyorsan ezberlesen iyi olur bi sadaka ver inş.talhama iyi bak öpüyorum seni ve talhamı:)

yarn ist yolcusuyum.tahlil için daularını esirgeme canım ark:)
ALLAHA EMANET KALIN:)

slm canlar nasilsinizz biz iyiyiz bugun netimiz acildi yeni evimdeyim artik sukur.oyle ozlemisimki buyuk ferah bi evi rabbime binlerce kez sukurler olsun.bugun bi kaza atlattik kizlar evde ocaga serbet koymustum :ekmek ve talhaya mama almk icin markete gittim ocagi aik unutmusum.tam talhaya mamalari secerken aklima geldi eve geldim ama geri dondugumde mutfak tamamern duman olmus koridora dogru gelmeye baslamismis duman.tencereyi nasil attim hic bilmiyorum mutfaktan biraz duman cikinca iceri bi girdim tencereyi tezgahin ustune atmisim ve yanmis:daha buraya tasinirken almistik esimde caniniz sdagolsun size bisey olmadi aliriz yenisini dediböyle bigun gecirdik iste yarin talhanin asisi var,sizler nasilsiniz gecmisi okuyamadim daha optum hepinizii insallh sik sik gorurcez bundan sonra

cnm hyırlı olsun yeni yuvanız rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah
kaza içinde geçmiş olsun allah korumuş. Yeni ev ya sadaka fln verin gerçi kan akıtın derler ama sz bilirsiniz tabi rabbim korusun talhamız nasılll yerim onuuuuu
öpüyorum aşı içinde şimdiden geçmiş olsun

Hhhhhhaaaaaaaaaaannnnneeeeeeeeeeemmmmmmmm

cnm benim işin rasgitsin kazasız belasız git gel temiz güzel sonuçların olsun inşallah moralini bozma emi cnm ne olursa olsun şerde hayırda rabbimden

güzel heberlerle gel inşallah :KK69:

Allah gönül ferahlığıyla huzurla oturmayı nasip etsin ve kaza içinde büyüüükkk geçmiş olsun allah korumuş sizi bnde evliliğimin ilk haftası hazır mercimek çorbasını yakmıştım ve evin içinde ben anlamadım mahalleli kapıyı çalınca anladım cam açıktı yazdı duman camdan çıkmış ama tencereyi görmen lazımdı içincen minik alevler çıkıordu ayy allah beterinden korusun iyi ki markette aklına gelmişş

güle güle oturun inş.çokkkkkkkk geçmiş ols aman dikkat et güzelim evden çıkarken ayetel kürsü oku bilmiyorsan ezberlesen iyi olur bi sadaka ver inş.talhama iyi bak öpüyorum seni ve talhamı:)

haydi hayırlı haberlerle gel hannemmm çok mutlu oldummmm adınaaaaaaa:KK16:

yamannn sen nasılsın kızışın napıor kıpırdanmalar ne durumda

bnm bulantılr tam gaz devam ama günlerden sonra ilkdefa açıktım bugün ve hızlıca mutfağa girip ekmekle peynir alıp çıktım ama okadar fenaydıki anlatamam ben ndn bu mutfaktan bukadar tiksindim anlamıorum. ilaçlarda işe yaramadı uff

bat cım sen nasılsın eşin nasıl oldu?

Kıpırtılar süper gidiyo mşlh kızıma çok eğlenceli hakketen

bulantı hapları hiç işe yaramıyor bilesin hatta ben 1 tane içtim denemek için berbat yaptı beni tam 3 gün aşırı kustumm bidahada içmedim umarım sende işe yarar ama pek sanmıyorum yarayacağını kullanıp kullanmamak sana kalmış ama folik asit kullan mutlaka sakın atlama

ben en çok buzdolabından ve sudan tiksinmiştim gerç geri kalan herşeydende tiksiniyodum gene tek rahat içtiğim şey türk kahvesiydi ve de portakal dı bi onlardan tiksinmedim ama son bikaç haftadır onları gözüm göresi yok demekki değişiyorum yinede hamılelik çok tuhaf bişey aklına gelmez şeyler yaşıyosun yatınca eşime yalvarıyodum bana doğru dönme diiye çok tiksiniyodum yaklaşsa bana gene bulanıyodum manyak bişey olmuştum şükür geçtiler çok az bikaç şey var onun dışlında sırf su içebildğimiz için secdeye kapanmamız lazım açlık susuzluk çok zormuş çokk :KK59:
Başım ağrıyor bu günlerde hep nedenseee :26:

meryemcim çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ya verilmiş sadakan varmış bi okutun yeni evinizi nazar varsa olur olur bende çoğu zaman kızım için kaynattığım suyu her seferinde unutuyorum ne olacak bu unutkanlığım bilmiyorum ya neyse tekrar geçmiş olsun ve unutmadan yeni evinizde mutlu huzurlu oturmanız dileğiyel talhamı öp benimiçin..

hannemcim güle güle gel güle güle git istanbulun neresine geliyosun inşallah doktordan yüzün gülerek çıkarsın ve tahlilllerinde temiz çıkar hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle..

yamannn sen nasılsın kızışın napıor kıpırdanmalar ne durumda

bnm bulantılr tam gaz devam ama günlerden sonra ilkdefa açıktım bugün ve hızlıca mutfağa girip ekmekle peynir alıp çıktım ama okadar fenaydıki anlatamam ben ndn bu mutfaktan bukadar tiksindim anlamıorum. ilaçlarda işe yaramadı uff

bat cım sen nasılsın eşin nasıl oldu?

iyiyim canım sağol eşim aynı ya pazartesine kadar raporlu parmağındaki morluklar ayağına dağılıyor baba kız uyuyolar şimdi..

sen nasılsın mutfağa hala giremiyormuşsun aç nasıl duruyorsun canım ya ALLAH yardımcın olsun..

Kıpırtılar süper gidiyo mşlh kızıma çok eğlenceli hakketen

bulantı hapları hiç işe yaramıyor bilesin hatta ben 1 tane içtim denemek için berbat yaptı beni tam 3 gün aşırı kustumm bidahada içmedim umarım sende işe yarar ama pek sanmıyorum yarayacağını kullanıp kullanmamak sana kalmış ama folik asit kullan mutlaka sakın atlama

ben en çok buzdolabından ve sudan tiksinmiştim gerç geri kalan herşeydende tiksiniyodum gene tek rahat içtiğim şey türk kahvesiydi ve de portakal dı bi onlardan tiksinmedim ama son bikaç haftadır onları gözüm göresi yok demekki değişiyorum yinede hamılelik çok tuhaf bişey aklına gelmez şeyler yaşıyosun yatınca eşime yalvarıyodum bana doğru dönme diiye çok tiksiniyodum yaklaşsa bana gene bulanıyodum manyak bişey olmuştum şükür geçtiler çok az bikaç şey var onun dışlında sırf su içebildğimiz için secdeye kapanmamız lazım açlık susuzluk çok zormuş çokk :KK59:
Başım ağrıyor bu günlerde hep nedenseee :26:

yamancım sen nasılsın seninde bulantıların had safadaymış ama geçmiş darısı mlsfbinin başına
kızımız kıpır kıpır demek yerim ben onun kıpırtılarını isme karar verdinizmi ne koyacaksınız kızımızın yoluda bahtıda açık olsun inşallah sağlıklı sıhhatli doğsun annesi gibi güzel olsun..:emir_bebek:

X