aaaaa desene yamansız kaldııkkkkkkkkk
kızlar ben bugün 3te dr a gidicem kalp atışı için dua edinnnn
sorma sinir oldum ya arada girebildiğim kadar giricem artık
güzel haberlerle gel inşallah
zuzuuuuummmm hoşgeldinnnnnn
kızlar tanıştırayım zuzu1907 benim canım arkadaşım dostumdurr onlarda bebişş yapacaklarrrrr
canım benimmm can arkadaşımm dostum melek kalplim hadi ilk mesajım seninle başlasınnn
malumm hep aynı şeyleri yaşıyoruz yaa bende hep aynı zamanda doğuralım istiyordumm ama bakalım kısmet Allah bana da nasip edecekmi....
arkadaşlar 27 aylık evliyimm ara ara düşünüyordum bebiş ama hep önce iş bulup çalışayım sonrasında bebiş diyordumm ama kısmet olmadı evlenince İstanbuldan Bursaya taşındım ve bir türlü iş bulamadım en son cuma günü 2 iş görüşmesine gittim ve olumsuz olunca dedim artık ben iş bulamıcam en iyisi daha da yaş geçmeden bebek düşünmekte .Cumartesi doktorda karar kıldık bu hafta randevu alıp ilk kadın doğumcu muayeneme gidicemmm birazda utanıyorum ama bakalımmm gelişmelerden haberdar edeceğimmm.İnşallah benimde bebişim olur ve bizim gibi çok iyi dost olurlar melisimmmm
zuzu bende bursalıyım sen hangi doktordan randevu aldın muayene için.
dua müdavinim benim.hepiniz çok sağolun gerçi hep aklınızdayım buna inanıyorum:)sen nasılsın tatlım prenses yaren nasıl.öpppppp benim için kokla çek içine çekkkkkkkkkkkkkkkk:)
ay unuttum 7+2 imiş hamilelik haftaam sata göre değerlendiremem usg ne derse o dedi dr um bnmde boynumkıldan öncee
hannemcimmmm cnm bnm nasılsın randevu aldınmı dr dan canımmm biraz elini çabuk tut zaman kısıtlıııııı
bat cım yarenimi öpüorum kesin gelen gidenin var giremediğine göre
cnm ya kıyamam çok çekmişsin 1 sene
tam tadına varmışsın ama şimdide bebek telaşı başlamış
ben başkaları gibi erken diyemeyeceğim ama şu da var
tam yeni yeni anlamaya başlamışsın cinselliği hiç olmazsa 3-5 ay yaşa derim ben
22 haftalık hemıleyim ve bebiş karnıma konduğundan beri cnsellik azalıyor eskisi gibi
olmuyor bence bu kadar çileden sonra brz seksi yaşa
sakın beni azgın bi kadın sanmaSenin özel durumun içn diyorum yani çocuk olunca zaten hep telaş içinde olucaksın ondan diyorum
tabi olsada olur rabbim aratmasın inş
BU haastalığın ne olduğunu hiç anlamazdım ama bundan birkaç sene önce çalıştığım sağlık kurumuna vajinal usg için geç bir kız gelene kadar 2 yıllık evliymiş vajinismusmus ve çocuk istiorlarmış çocuğu için vajinal usg yaptırmıştı kız ağladı ben ağladım işlem esnasında okdr etkilendimki çok kısa süre sonra evlendim ve çok zor yaşadım bu işi O yüzden sana saygı duyuyorum e öncelikle çok geçmiş olsun diyorum
Öncelikle kaç yaşındasın ki bunu bilsek daha iyi olurdu eğer gerçekten çok istiorsan şöle düşün insanlar hemen evlenip hamile kalıorlar sende hemen evlenip hamile kalmış gibi olursun hemde diğerlerinden daha şanslı olarak evliliğinide oturtmuş oldun buarada
BU haastalığın ne olduğunu hiç anlamazdım ama bundan birkaç sene önce çalıştığım sağlık kurumuna vajinal usg için geç bir kız gelene kadar 2 yıllık evliymiş vajinismusmus ve çocuk istiorlarmış çocuğu için vajinal usg yaptırmıştı kız ağladı ben ağladım işlem esnasında okdr etkilendimki çok kısa süre sonra evlendim ve çok zor yaşadım bu işi O yüzden sana saygı duyuyorum e öncelikle çok geçmiş olsun diyorum
Öncelikle kaç yaşındasın ki bunu bilsek daha iyi olurdu eğer gerçekten çok istiorsan şöle düşün insanlar hemen evlenip hamile kalıorlar sende hemen evlenip hamile kalmış gibi olursun hemde diğerlerinden daha şanslı olarak evliliğinide oturtmuş oldun buarada