Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım ya çok tatlısın.sağol ablacığın üzülmeyeceğim tamam.canımsın ya:)ALLAH razı olsun inş dualarını esirgeme.RABBİM sana ve tüm hamilelere sorunsuz hamilelikler yaşatsın inş.hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inş:)))öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiii ve meleğiniiiiiiiiii:)

Günaydın canlarım
iyi haftalar olsun çok güzel günler yaşamamız dileğiyle herkes iyidir inşallah

mlsf nasıl oldun cnm bulantın nasıl inşallah çok sürmez bulantın ama olsun sabret şükret hepsi geçecek

hannemcim cnm ya sadece seni anlamaya çalışıyoruz ama acın büyük hakkaten beterin beteri var bunu da unutma hep şükürediyorsun dua ediyorsun rabbim bunların mukafatını verecek elbet
karanlık olmadan gün doğmuyor melsef hayat herkese altın tepsiyle sunum yapmıyor.
Inanırmıın aklıma gelmeyecek şeyler yaşadım bende yok artık bu kadarda değil diyeceğimiz şeyler ama insan başına herşey geliyor senin sınavında evlatlarından yana elden ne gelir ki allah hepimize yrd olsun

bu arada bize nete girmeyi msn fln yasakladılar artık çok sık giremeyeceğim hepinizi öpüyorum arada yazacağım gene :KK58:

aaaaa desene yamansız kaldııkkkkkkkkk

kızlar ben bugün 3te dr a gidicem kalp atışı için dua edinnnn

zuzuuuuummmm hoşgeldinnnnnn

kızlar tanıştırayım zuzu1907 benim canım arkadaşım dostumdurr onlarda bebişş yapacaklarrrrr:KK62::KK64::KK66:

zuzuuuuummmm hoşgeldinnnnnn

kızlar tanıştırayım zuzu1907 benim canım arkadaşım dostumdurr onlarda bebişş yapacaklarrrrr:KK62::KK64::KK66:

canım benimmm can arkadaşımm dostum melek kalplim hadi ilk mesajım seninle başlasınnn

malumm hep aynı şeyleri yaşıyoruz yaa bende hep aynı zamanda doğuralım istiyordumm ama bakalım kısmet Allah bana da nasip edecekmi....

arkadaşlar 27 aylık evliyimm ara ara düşünüyordum bebiş ama hep önce iş bulup çalışayım sonrasında bebiş diyordumm ama kısmet olmadı evlenince İstanbuldan Bursaya taşındım ve bir türlü iş bulamadım en son cuma günü 2 iş görüşmesine gittim ve olumsuz olunca dedim artık ben iş bulamıcam en iyisi daha da yaş geçmeden bebek düşünmekte .Cumartesi doktorda karar kıldık bu hafta randevu alıp ilk kadın doğumcu muayeneme gidicemmm birazda utanıyorum ama bakalımmm gelişmelerden haberdar edeceğimmm.İnşallah benimde bebişim olur ve bizim gibi çok iyi dost olurlar melisimmmm

canım benimmm can arkadaşımm dostum melek kalplim hadi ilk mesajım seninle başlasınnn

malumm hep aynı şeyleri yaşıyoruz yaa bende hep aynı zamanda doğuralım istiyordumm ama bakalım kısmet Allah bana da nasip edecekmi....

arkadaşlar 27 aylık evliyimm ara ara düşünüyordum bebiş ama hep önce iş bulup çalışayım sonrasında bebiş diyordumm ama kısmet olmadı evlenince İstanbuldan Bursaya taşındım ve bir türlü iş bulamadım en son cuma günü 2 iş görüşmesine gittim ve olumsuz olunca dedim artık ben iş bulamıcam en iyisi daha da yaş geçmeden bebek düşünmekte .Cumartesi doktorda karar kıldık bu hafta randevu alıp ilk kadın doğumcu muayeneme gidicemmm birazda utanıyorum ama bakalımmm gelişmelerden haberdar edeceğimmm.İnşallah benimde bebişim olur ve bizim gibi çok iyi dost olurlar melisimmmm

Aminnn zuzummm aminnnnnnn
Dr. muayenesindenkorkma birde donanımlı git herşeyi sor canım yaz hatta herşeyiii

ne yaptın duydunmu pıtırcığının pıt pıtlarını:)))))

ZUZU hoşgeldin canım.inşallah YARADAN hayırlı tez vakit sağlıklı sıhhatli verir.

YAMANNNNNNNNN bende dr un yasakladı sanmıştım.neyse canım her şey de bi hayır vardır.bebişin için bölesi daha iyi olacak.ama ara ara gir ve haber ver bize.öpüldünüz efendimmmmm:)

dua müdavinim benim.hepiniz çok sağolun gerçi hep aklınızdayım buna inanıyorum:)sen nasılsın tatlım prenses yaren nasıl.öpppppp benim için kokla çek içine çekkkkkkkkkkkkkkkk:)

Kızllaaarrr kalp atışını gördükk yaaa resmen gördük duymadık gördük şoka girdim algılamam baya bir zaman aldı 10 gün içinde tekrar gidicem işimizi sağlama alalım dedi dr onun dışında herşey yolunca dedi kilo vermişim tabi neyse zaten kilolu hamile kaldım

3 tane daha ilaç verdi toplamda 6 adet ilaç içiorum tüm günümü alacak bu ilaç işi ahahahahah mide bulantıları için verdi tamamen keser diyemem ama rahatlarsın bir nebzede olsa dedi ay inşallah dedim zaten kapıdan girerken bulantılar başlamış dedi ne kadar çöktüğümü tahmin edin resmen gözleirm morardı yaşlandımmmmmmm gencecik yaşımdaa:KK34:

ay unuttum 7+2 imiş hamilelik haftaam sata göre değerlendiremem usg ne derse o dedi dr um bnmde boynumkıldan öncee :nazar:

hannemcimmmm cnm bnm nasılsın randevu aldınmı dr dan canımmm biraz elini çabuk tut zaman kısıtlıııııı

bat cım yarenimi öpüorum kesin gelen gidenin var giremediğine göre:emir_bebek:

selam arkadaşlar ben de bebiş istiyorum artık bu aydan sonra korunmayı bıraktık hamile olmak istiyorum bende herkes gibi

hayırlısı olsun canım folic asid kullanmaya başladınmı topicte önce bismillah sonra folic asid der olduk tövbe tövbeee:KK1:

dua müdavinim benim.hepiniz çok sağolun gerçi hep aklınızdayım buna inanıyorum:)sen nasılsın tatlım prenses yaren nasıl.öpppppp benim için kokla çek içine çekkkkkkkkkkkkkkkk:)

sende sağol canım benim ben bu ara pek iyi diyelim iyi olalım canım ALLAH bütün sevdiklerimi kazadan beladan korusun cümlemizi yarende iyi bugün bize seranat yaptı hiç susmuyo çığlıklar atıp duruyo bide iştahı yok yemiyo zorla onun dışında iyi çok şükür kıpır kıpır anca uyuttum yatırdım öperim teyzesi gel bize sende öp bizzat kendin...

ay unuttum 7+2 imiş hamilelik haftaam sata göre değerlendiremem usg ne derse o dedi dr um bnmde boynumkıldan öncee :nazar:

hannemcimmmm cnm bnm nasılsın randevu aldınmı dr dan canımmm biraz elini çabuk tut zaman kısıtlıııııı

bat cım yarenimi öpüorum kesin gelen gidenin var giremediğine göre:emir_bebek:

canım ya çok sevindim senin adına hadi gözün aydın gözümüz aydın olsu ben bugün girip yazdım bişeyler ama bakım var diye yazı çıktı ekranda yazdıklarım kayıt edilmedi ..

kızlar dün gündüz eşim iş yerinde iş kazası geçirmiş kendisi demir dekorasyon işinde çalışıyo baya ağır işi ayağına demir kalıp düşmüş baş parmağı mosmor zor yürüyo istirahatte şimdi acile gitmiş acildeki doktor o parmağı görüpte nasıl rapor vermemiş hala hayret ediyorum nasıl çalışacaktı o parmakla akşama kadar ayakta yazık kocama ya neyse eşim kendi rapor istemiş ben ağır bi işte çalışıyorum diyerek rapor almış ama canım benim kapkara oldu adamın ayağa ya o yüzden pek keyifli değilim kızlar bide kızımın sabah aşısı var canı acıyacak diye kahroluyorum günlerdir bunun stresini yaşıyorum beynim düşünmekten allak pullak oldu rabbim herkese sağlık sıhhat versin dua edin kızlar bizim için bu seferde ben dua istiyorum sizden...

yamancım siteye girememen çok kötü oldu ya nasıl haberleşicez seninle özleriz seni ama arada kaçamak yapıp girersin inşallah..

cnm ya kıyamam çok çekmişsin 1 sene
tam tadına varmışsın ama şimdide bebek telaşı başlamış
ben başkaları gibi erken diyemeyeceğim ama şu da var
tam yeni yeni anlamaya başlamışsın cinselliği hiç olmazsa 3-5 ay yaşa derim ben
22 haftalık hemıleyim ve bebiş karnıma konduğundan beri cnsellik azalıyor eskisi gibi
olmuyor bence bu kadar çileden sonra brz seksi yaşa
sakın beni azgın bi kadın sanma :KK1: Senin özel durumun içn diyorum yani çocuk olunca zaten hep telaş içinde olucaksın ondan diyorum
tabi olsada olur rabbim aratmasın inş

evet cok zor gunler geçirdim..ya aslındaa evlenmeden önce vajinismus olacagımı bilmediğimden eşim hemen cocuk istiyordu ben hayır olmaz bi sene gecsın öyle diyordum önce cinselliği yaşamak istiyordum rahat raaht hep bunu dusundum..vajinismustum ama öyle isteksiz bir insan değildimkii..ama ben böyle bencillik yaparken bu sorunla karşılaştım..ben 24 yaşına girdim yeni ama eşim 10 yaş büyük benden ve o yüzden en cokta onun için istiyorum..yoksa korkularım var dogumla ılgılı..ben vajinismus olunca eşimde kendine güvensizlik oldu bu konuyla ilgili olmıcak die korkusu var bebekle ilgili..artık birazda onun istediği olsun diyorum bir sene dört ay yasadık bunu o bana o kadar sabrettı artık hakediyor..ama sizde haklısınız bişey diyemiyorum dogumdan sonra bunu tekrar yasama ihtimalimde var ama bilmiyorum ya hakikaten mkararsızım

BU haastalığın ne olduğunu hiç anlamazdım ama bundan birkaç sene önce çalıştığım sağlık kurumuna vajinal usg için geç bir kız gelene kadar 2 yıllık evliymiş vajinismusmus ve çocuk istiorlarmış çocuğu için vajinal usg yaptırmıştı kız ağladı ben ağladım işlem esnasında okdr etkilendimki çok kısa süre sonra evlendim ve çok zor yaşadım bu işi O yüzden sana saygı duyuyorum e öncelikle çok geçmiş olsun diyorum

Öncelikle kaç yaşındasın ki bunu bilsek daha iyi olurdu eğer gerçekten çok istiorsan şöle düşün insanlar hemen evlenip hamile kalıorlar sende hemen evlenip hamile kalmış gibi olursun hemde diğerlerinden daha şanslı olarak evliliğinide oturtmuş oldun buarada

cok cok teşekkür ederim hakikaten zor Allah kimseye yaşatmasın..bi önceki msjda anlattıgım gibi 24 yasındaym belki benm için erken ama eşim 10 yaş büyük o yüzden birde kendisi çok istiyor bende söyledim bunları ama tekrar yasamıcaksın hersey duzelıcek diyor kararsızım yani hala ama oluruna bıraktım pişman olmam inşallah

BU haastalığın ne olduğunu hiç anlamazdım ama bundan birkaç sene önce çalıştığım sağlık kurumuna vajinal usg için geç bir kız gelene kadar 2 yıllık evliymiş vajinismusmus ve çocuk istiorlarmış çocuğu için vajinal usg yaptırmıştı kız ağladı ben ağladım işlem esnasında okdr etkilendimki çok kısa süre sonra evlendim ve çok zor yaşadım bu işi O yüzden sana saygı duyuyorum e öncelikle çok geçmiş olsun diyorum

Öncelikle kaç yaşındasın ki bunu bilsek daha iyi olurdu eğer gerçekten çok istiorsan şöle düşün insanlar hemen evlenip hamile kalıorlar sende hemen evlenip hamile kalmış gibi olursun hemde diğerlerinden daha şanslı olarak evliliğinide oturtmuş oldun buarada

cok cok teşekkür ederim hakikaten zor Allah kimseye yaşatmasın..bi önceki msjda anlattıgım gibi 24 yasındaym belki benm için erken ama eşim 10 yaş büyük o yüzden birde kendisi çok istiyor bende söyledim bunları ama tekrar yasamıcaksın hersey duzelıcek diyor kararsızım yani hala ama oluruna bıraktım pişman olmam inşallah

X