Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Bence de biraz erken,gerçi kendinden pek bahsetmemişsin kaç yaşındasın bilmiyorum ama, böyle bi sorunu yeni atlatıp çocuk düşünmek erken geldi bana. Tabii nihayi kararı verecek olan sizsiniz

Amin canım inşallah.
Ben iki haftadır görmüyorum çok özledim
Ve çok merak ediyorum cinsiyetini aslında önemli değil ama yine de hazırlıklar için sabırsızlanıyorum.

herşey için ayrı ayrı maşallah yaman yaa helal az kilo ile yırttın ilk ayları bundan sonrasındanda korkma hiç ne yaptı oynadımı usg yi görünce

Amin canım inşallah.
Ben iki haftadır görmüyorum çok özledim
Ve çok merak ediyorum cinsiyetini aslında önemli değil ama yine de hazırlıklar için sabırsızlanıyorum.

bende atkı falan örmek istiorum çok yatıorum ve canım sıkılıor hep elimde pembelerde biran önce öğrensemde ona göre bişiler alsam yapsaam en azından hayal kursam diorum hep kızz odası kız kıyafeti bakıorum kısmet allah sağlık sıhhat versin hepimize ve bebişlerimize

BU haastalığın ne olduğunu hiç anlamazdım ama bundan birkaç sene önce çalıştığım sağlık kurumuna vajinal usg için geç bir kız gelene kadar 2 yıllık evliymiş vajinismusmus ve çocuk istiorlarmış çocuğu için vajinal usg yaptırmıştı kız ağladı ben ağladım işlem esnasında okdr etkilendimki çok kısa süre sonra evlendim ve çok zor yaşadım bu işi O yüzden sana saygı duyuyorum e öncelikle çok geçmiş olsun diyorum

Öncelikle kaç yaşındasın ki bunu bilsek daha iyi olurdu eğer gerçekten çok istiorsan şöle düşün insanlar hemen evlenip hamile kalıorlar sende hemen evlenip hamile kalmış gibi olursun hemde diğerlerinden daha şanslı olarak evliliğinide oturtmuş oldun buarada

yamancım maşallah kızına büyümüş baya sende iyi gidiyosun inşallah istediğin kiloda kalıp doğum
yaparsın adına karar verdinizmi kızımızın ne olacak ismi...

mlsfb canım inşallah seninde gönlünden geçen olur belki bebişin doğduğunda görüşürüz çocuklarımız arkadaş olur yakınız birbirimize olurmu olur dimi aaa unutmadan doktora nereye gidiyosun..

Değil mi insan bişeyler yapmak istiyor.Ben de işten çıktım evde sıkılıyorum,boş oturmaktansa bişeyler hazırlarım. Ben ilk baştan beri erkek hissediyorum,ama kız istiyorum.Bakalım hayırlısı

çok şükür cnm şimdilik herşey yolunda umarım hep böle gider
isim bulamadık daha ben birsu istiyorum ama eşim pek istemiyo daha bulamadık yanii
Sizde önerseniz bişeylerrr

şükür cnm şimdilik herşey yolunda umarım hep öyle olur
isim bulamadık ya ben birsu istiyorum ama eşim pek istemiyor

ay ne güzel olur onlar arkadaş olur bizde birbirimize yoldaş
çamlıca erdem hastanesine gidiyorum ben canım fiyat olarak en iyi orası geldi.

çok şükür cnm şimdilik herşey yolunda umarım hep böle gider
isim bulamadık daha ben birsu istiyorum ama eşim pek istemiyo daha bulamadık yanii
Sizde önerseniz bişeylerrr

Bendede kız ismi hazır zeynep sahil koymak istiyorum

bir arkadaşım dora dedi baya bir ikilemde kaldım ama sahili kayınvalidem istediği için değiştiremedim çokta ısındım

birde ben hep kendi adımı melis koycam derdim ukalalığa bak sonra derin ismini çok beğenirim birde kızkardeşimin adı şenil hani değişik isimler istersen diye yazayım dedim canım

Değil mi insan bişeyler yapmak istiyor.Ben de işten çıktım evde sıkılıyorum,boş oturmaktansa bişeyler hazırlarım. Ben ilk baştan beri erkek hissediyorum,ama kız istiyorum.Bakalım hayırlısı

Banada evde vakit bir türlü geçmior bir ara lif ördüm artık insanlara fenalık geldi bıraktım böle örüorum diyince bişi yapıorum sanma ben evlenirken işten ayrılanlardanım hep çalıştım ve hiç böle şeylerle ilgilenmedim bir kaç ay önce bir haroşa öğrendim onunla bişiler yapıp duruorum ama 2 ters 2 düzüde becerebilirim gibi geldi biran önce kuzuma atkı örmek istiorum o yüzden

teşekkür ederim cnm

Sen bayağı ilerletmişsin ben hiç bilmiyorum,üniversiteydi yeni evlilikti-üstüne bir de ikinci üniversite okuma hevesi.Anlayacağınız kendimi okumaya vermiştim. Tam işe girdim 2 ay oldu derken hamile olduğumu öğrendim 1 ay daha çalışmaya devam ettim ama eşimin yoğun ısrarı üzerine bıraktım.
Örgü kitapları aldım hem öğretiyor hem de örnekler var ordan bişeyler öğrenip yapacağım artık

ay ne güzel olur onlar arkadaş olur bizde birbirimize yoldaş
çamlıca erdem hastanesine gidiyorum ben canım fiyat olarak en iyi orası geldi.

canım havalar düzelince kısmet olursa görüşürüz inşallah birde erdem hastanesi çamlıcadadamı var çakmaktada varda erdem hastanesi ben özel çamlıca hospitalıumhastanesinde doğum yaptım
kontrollerimide orda oldum doktorum bahar besen iyi çok şeker bi kadın ama çok yoğun hastası çok..

kızlar ben şuan elimde tığ işi yelek örüyorum bende çok bilgili sayılamam şiş bilmiyorum ama tığdan za çok anlarım..

eşimin anneannesi ümraniye medicanada öldü o yüzden o sıradaki hastanelere bir gıcıklığı var zar zor çamlıca erdeme ikna ettim çamlıca erdemde hospitaliumun arkasında kalır 1.5 yıllık falan bir hastane

ben öle kitaptan falanda öğrenemem yaa yetenek yok bnde helede tığ bana çok uzak rahmetli babannem küçükken bana zincir çektirmeye çalışmıştı 1 yaz boyunca olmadı oda bnden ümidi kesti bırak sen beceremiceksin dedi DD yani tığ yapana daha çok saygım var

Yaa herkes nerdeeeeeee
mlsfb kontrol ne zamannnn
bulantın nasıllll
meryem bat hannemm ve diğer hatunlarrr nerdesiniizzz

ya yaman bugün öğürmekten boğazım tahriş oldu karnım çok acıdı kusmuorumda boş boş öğürüorum fenalıkkk geçiricem yaaaa ama çok şükür diyorum isyan etmiorum sadece hayattan koptum ona üzülüorum dışarı çıkamıorum herşey kokuor diye

dr dan randevu aldım ptesi saat 15:00'da vakit geçsin diye dört gözle bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…