herkese merhabalarrrrrrr
bir sene dört aylık evliyimmm
ve bir sene üç ayda vajinismus belası ile ugraştım sevgili arkadaşlarım
ben bebek istemiyordum hiç su son gunlere kadar ama eşim baştan beri çok isitiyordu aramızda yaş farkı var biraz o sebeple sanırım..
ama dusundum bı kac gundur bende istiyorum ciddi ciddi
bir buçuk ay kadar oldu vajiden kurtulalı zaten geri çekme yöntemiyle devam ediyoruz olaya bu da tam korunma değil biliyorum..
burda bi kaç yere yazdım ve herkes erken gibi yorumlar yaptı halbukı bende hep erken erken derken tam ıcımden geldı sımdıde böle tepkıler alınca kararsız kaldım sizce napmlıyım sevgılı arkadaslar yorumalrınızı bekliyorum
Kızlar bu arada dün kızımı gördüm büyümüş
24 cm 476 gram olmuş mşlh kızımaa bende toplamda 2-3 kilo aldım daha
herşeyimiz iyi çıktı çok şükürr
darısı olmayanların başınaa
Kızlar bu arada dün kızımı gördüm büyümüş
24 cm 476 gram olmuş mşlh kızımaa bende toplamda 2-3 kilo aldım daha
herşeyimiz iyi çıktı çok şükürr
darısı olmayanların başınaa
Amin canım inşallah.
Ben iki haftadır görmüyorum çok özledim
Ve çok merak ediyorum cinsiyetini aslında önemli değil ama yine de hazırlıklar için sabırsızlanıyorum.
herkese merhabalarrrrrrr
bir sene dört aylık evliyimmm
ve bir sene üç ayda vajinismus belası ile ugraştım sevgili arkadaşlarım
ben bebek istemiyordum hiç su son gunlere kadar ama eşim baştan beri çok isitiyordu aramızda yaş farkı var biraz o sebeple sanırım..
ama dusundum bı kac gundur bende istiyorum ciddi ciddi
bir buçuk ay kadar oldu vajiden kurtulalı zaten geri çekme yöntemiyle devam ediyoruz olaya bu da tam korunma değil biliyorum..
burda bi kaç yere yazdım ve herkes erken gibi yorumlar yaptı halbukı bende hep erken erken derken tam ıcımden geldı sımdıde böle tepkıler alınca kararsız kaldım sizce napmlıyım sevgılı arkadaslar yorumalrınızı bekliyorum
bende atkı falan örmek istiorum çok yatıorum ve canım sıkılıor hep elimde pembelerde biran önce öğrensemde ona göre bişiler alsam yapsaam en azından hayal kursam diorum hep kızz odası kız kıyafeti bakıorum kısmet allah sağlık sıhhat versin hepimize ve bebişlerimize
yamancım maşallah kızına büyümüş baya sende iyi gidiyosun inşallah istediğin kiloda kalıp doğum
yaparsın adına karar verdinizmi kızımızın ne olacak ismi...
Mlsfb canım inşallah seninde gönlünden geçen olur belki bebişin doğduğunda görüşürüz çocuklarımız arkadaş olur yakınız
birbirimize olurmu olur dimi aaa unutmadan doktora nereye gidiyosun..
yamancım maşallah kızına büyümüş baya sende iyi gidiyosun inşallah istediğin kiloda kalıp doğum
Mlsfb canım inşallah seninde gönlünden geçen olur belki bebişin doğduğunda görüşürüz çocuklarımız arkadaş olur yakınız birbirimize olurmu olur dimi aaa unutmadan doktora nereye gidiyosun..
ay ne güzel olur onlar arkadaş olur bizde birbirimize yoldaşyamancım maşallah kızına büyümüş baya sende iyi gidiyosun inşallah istediğin kiloda kalıp doğum
mlsfb canım inşallah seninde gönlünden geçen olur belki bebişin doğduğunda görüşürüz çocuklarımız arkadaş olur yakınız birbirimize olurmu olur dimi aaa unutmadan doktora nereye gidiyosun..
çok şükür cnm şimdilik herşey yolunda umarım hep böle gider
isim bulamadık daha ben birsu istiyorum ama eşim pek istemiyo daha bulamadık yanii
Sizde önerseniz bişeylerrr
Değil mi insan bişeyler yapmak istiyor.Ben de işten çıktım evde sıkılıyorum,boş oturmaktansa bişeyler hazırlarım. Ben ilk baştan beri erkek hissediyorum,ama kız istiyorum.Bakalım hayırlısı
bendede kız ismi hazır zeynep sahil koymak istiyorum
bir arkadaşım dora dedi baya bir ikilemde kaldım ama sahili kayınvalidem istediği için değiştiremedim çokta ısındım
birde ben hep kendi adımı melis koycam derdim ukalalığa bak sonra derin ismini çok beğenirim birde kızkardeşimin adı şenil hani değişik isimler istersen diye yazayım dedim canım
Banada evde vakit bir türlü geçmior bir ara lif ördüm artık insanlara fenalık geldi bıraktım böle örüorum diyince bişi yapıorum sanma ben evlenirken işten ayrılanlardanım hep çalıştım ve hiç böle şeylerle ilgilenmedim bir kaç ay önce bir haroşa öğrendim onunla bişiler yapıp duruorum ama 2 ters 2 düzüde becerebilirim gibi geldi biran önce kuzuma atkı örmek istiorum o yüzden
ay ne güzel olur onlar arkadaş olur bizde birbirimize yoldaş
çamlıca erdem hastanesine gidiyorum ben canım fiyat olarak en iyi orası geldi.