Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ya yaman bugün öğürmekten boğazım tahriş oldu karnım çok acıdı kusmuorumda boş boş öğürüorum fenalıkkk geçiricem yaaaa ama çok şükür diyorum isyan etmiorum sadece hayattan koptum ona üzülüorum dışarı çıkamıorum herşey kokuor diye:KK50:

Dr dan randevu aldım ptesi saat 15:00'da vakit geçsin diye dört gözle bekliorum:KK1:

cnm ya kıyamam seni üzmek korkutmak istemem ama bu daha iyi günlerin gibi
bende böle başladım ama korkma inan hepsi geçiyor unutuluyor
bi bakıyosun bitiyor
yeterki allah bebeişlerimizi korusun cnm
kusarken öyle ıkınıyodum ki öyle zorlanıyodum ki bebeğim alttan fırlıcak sanıyodum,
açlık susuzluk sadece seni yorar bebişe dokunmaz unutma emi
allah yrd olsun cnm brz zor ama sonucunun güzel olması dileğiyleee
pazartesi güm güm seslerini duyarsın inşallah :KK69:

cnm ya kıyamam seni üzmek korkutmak istemem ama bu daha iyi günlerin gibi
bende böle başladım ama korkma inan hepsi geçiyor unutuluyor
bi bakıyosun bitiyor
yeterki allah bebeişlerimizi korusun cnm
kusarken öyle ıkınıyodum ki öyle zorlanıyodum ki bebeğim alttan fırlıcak sanıyodum,
açlık susuzluk sadece seni yorar bebişe dokunmaz unutma emi
allah yrd olsun cnm brz zor ama sonucunun güzel olması dileğiyleee
pazartesi güm güm seslerini duyarsın inşallah :KK69:

Ay inşallah duyarım herşeye değer olur duyarsamda aynı dr a gittiğim bu forumda tanıştığım bir arkadaş var kalp atışı var demiş bizim dr dinletmemiş kız tartılayım demiş tartı bozuk demiş ben deliririm duyurmazsa ben 2 defa hmile arkadaşlarımla gittim dra güm güm bir veriordu sesi odaya istemsiz ağlıordun yani bana aa kalbi atıor dese ve duymasam naparım yaaa ve öle dicekte sanırım

Kızlar ben 6 aylık evliyim;ama sanırım hamileyim...

Yani emin de değilim;ama 5 gün geçti hala tık yok bende

İşin kötüsü şimdi istemiyordum da kafam çok karışık ve canım sıkkın

Ne önerirsiniz???

iyi geceler kızlar yamancım beni sormuşsun valla ben hergün topiğe girmek istiyorum ama sağolsun kızım bırakmıyor artık iyice haraketlendi ilgi istiyo kucakta gezmek istiyo yatmak kesinlikle istemiyo yatırınca kafayı öyle bir kaldırıyorki resmen savaş veriyo kafasıyla işte böyle ..
hannemcim canım arkadaşım nasılsın şubata az kaldı moralin nasıl heyecan varmı inşallah herşey gönlünce olur bu sefer canım benim sen istanbulun neresinde oturuyorsun merak ettim..
mlsfb canım 3. ayın geçince bulantıların azalır hamileliğin tadına varırsın inşallah bende hiç öyle kokuya duyarlılık olmadı sadece bulantım vardı ama kusam yoktu inşallah seninde çabucak geçer..
meryemcim hala bağlatmadınızmı neti ya özledik seni valla..

kızlar ben 6 aylık evliyim;ama sanırım hamileyim...

işin kötüsü şimdi istemiyordum da kafam çok karışık ve canım sıkkın

ne önerirsiniz???

cnm benim korunduğunuz halde hamıle kaldıysan rabbimin bir hediyesi sana gerisini boşver olmaması daha kötü olur ama seninki keisn değil henüz git bi kan testi yaptır hemen ki için rahat olsun hayırlısı bakalım

dün 23:28hannem
yaman kullanıcısından alıntı
yaa herkes nerdeeeeeee
mlsfb kontrol ne zamannnn
bulantın nasıllll
meryem bat hannemm ve diğer hatunlarrr nerdesiniizzz
ben burdayım yazıyom sana ama sennnnnnnnnnn:KK43:(((((

cnm yaa atlamışım galibaaa kusura bakma nolur biliyosun bende kaçamak yazıyorum hep
işler yoğun brz acil ne yazıp kaçarsan o kar kalıyo bana
nasıl hayat izne çıktınız artıkk :KK74:

Ne önerirsiniz???

merhaba canım.anladığım kadarıyla hamilelik istemiyosun ve eğer çıkarsa olumsuz şeylerde düşünebilirsin:KK43:(ölemi.
ilk önce tahlilini yaptır eğer hamile değilsen bu senin isteğindi zaten ama eğer hamileysen de bu RABBİMİZİN isteğidir.eğer hamileysen sana tavsiye sakın olumsuz düşünme.3 evladını kaybetmiş bir anne olarak sakın kötü şeyler düşünme dilim bile varmıyor yazmaya.inşallah sende düşünmüyorsundur.

forumu bi gez hamile kalmak isteyenler,evlat hasretiyle yanıp tutuşanları göreceksin.sonucun nasıl biteceği belli değil daha.o yüzden bir ömür vicdan azabı çekmeni istemem.hayatta bazı şeyler bizim planladığımız gibi gitmiyo.eğer hamileysen göreceksinki sende bebişine çok alışacaksın.

uzun oldu ama erken anne olmak da çok güzel bi duygu.çocuğunla arandaki yaş farkı az olacak düşünsene:)kaldıki hiç bir şey bir cana kıymaya neden gösterilemez.
hakkında hayırlısını idliyorum.inşallah her şey gönlünce olur.

eğer yanlış anladıysam seni özür dilerim:)

Ne önerirsiniz???

Canını sıkma ben 2.5 sene çocuk düşünmedim düşününce hemen olmayıncada kafayı yedim korkudan
kısaca rabbim ne yazdıysa o belki havalrdan gecikmiştir hamilelik harici sebep olabilir hamileysende eğer çok büyük bir maniniz yoksa aldırmak gibi bir günaha girme canım hayırlısı bu de bu heyecana kaptır kendini

Hannnneeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm

Tatil başladıııııııııııııııı:KK62::KK64::KK66:

çocuklar için tatil sizin için çalışma vaktiiiiiii:KK53: ne terbiyesizim yaaaaaaaaa:KK69::KK54:

Hannnneeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm

Tatil başladıııııııııııııııı:KK62::KK64::KK66:

çocuklar için tatil sizin için çalışma vaktiiiiiii:KK53: ne terbiyesizim yaaaaaaaaa:KK69::KK54:

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
canımcığım,inş hafataya dr a gidicem önce tahliller.inş temiz çıkar hepsi sonra RABBİM nezaman OL derse artık:)tahlil sonuçlarından sonra biraz daha bekliyebilirim uffffffffff beklemeyebilirimde bilmiyorum çekincelerim var:KK43:

ama en doğrusu RABBİİMİN gönlü nezaman olursa.

Canını sıkma ben 2.5 sene çocuk düşünmedim düşününce hemen olmayıncada kafayı yedim korkudan
kısaca rabbim ne yazdıysa o belki havalrdan gecikmiştir hamilelik harici sebep olabilir hamileysende eğer çok büyük bir maniniz yoksa aldırmak gibi bir günaha girme canım hayırlısı bu de bu heyecana kaptır kendini

bitanem annenin canı tehlikede değilse bunun haricinde hiçbirşey aldırmaya neden olamaz.
rızık endişesi ise bebek rıskıyla gelir inşallah:)gelsin rıskıyla gelsin bana gelsin sana gelsin yamana gelsin esmeraya gelsin,arkadaşımın ablasına gelsin,diğer arkadaşımın ablasına gelsin isteyen herkese en hayırlısından en sağlıklısından gelsinnnnnnnn KAPIMIZ,GÖBÜŞÜMÜZ,GÖLÜMÜZ,YÜREĞİMİZ,EVİMİZ,ANNE KALBİ,BABA KALBİ,ANNEANNE KALBİ,DEDELERİN KALBİ,BABAANNENİN KALBİ,AMCANIN,TEYZENİN,HALANIN DAYININ KALBİ HEPSİİİİİİİİİİİİİ AÇIK O GELSİN SAĞLIKLI SIHHATLİ GELSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:)

SAÇMALADIMMI:KK34::KK9:

kışın ardından gelen baharı özledim,
sensiiiiiiiiz olmazzzzzzzzz sensizlik anlatılmaz......
karanlık aydınlığa dönüşür elbet siz o gün bayaramı kutlamayı görün...
gecem gündüze dönsün YA RAB...
gecenin zifiri karanlığındayım......
afffffffffffffffff afffffffffffffffff afffffffffffffff YA RAB.SANA teslimim SENDENDİR dileğim,SENDEDİR ilacım,SANA duacıyım.......

gel dayanamıyorum artıkkkkkkk gel bu ne çok yalnızlık çık gel ne olur apansız hadi gel hadi gelll

kaç bahar geçti sensizzzzzzzzzz:KK43:((

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
canımcığım,inş hafataya dr a gidicem önce tahliller.inş temiz çıkar hepsi sonra RABBİM nezaman OL derse artık:)tahlil sonuçlarından sonra biraz daha bekliyebilirim uffffffffff beklemeyebilirimde bilmiyorum çekincelerim var:KK43:

ama en doğrusu RABBİİMİN gönlü nezaman olursa.

ayyy olsunnn az kaldı azz bu sene içinde iyi haberler diliorummmm hepimizin bebişleri arkadaş olsun istiorum inşaallllllaaaahhhhh ya rabbimmmmmmmmmm

ya hannemcimmmmm yaaaa yazma böle şeyler lütfeennnnnn

Kendin diyorsun yaaa rabbim ol diyecekkk ozaman olacak ama sen en güzelini düşün ve dileee bizler senin için öyle yapıoruzzz

Mide bulanma sırası sendeeee yan çizmek yokkkkkk

ayyy olsunnn az kaldı azz bu sene içinde iyi haberler diliorummmm hepimizin bebişleri arkadaş olsun istiorum inşaallllllaaaahhhhh ya rabbimmmmmmmmmm

gelsinnnnn yazılarımı okurken gözlerim doldu yine:KK43:((unutmadan KOLLARIMIZA da gelsin açık ve hazır bekliyoruz.

hemde ağlayarak gelsin doğduktan sonra ağlasın sesini duyayım:KK43:((((gerçi artık sezeryan olacak.duyma ihtimali olmayacak doğarken.ama uyandığımda ağlasın onun sesiyle uyanayım inşşşşşşşşş:KK43:((((((((((((((((kötü oldun yine ya.yazıyorum ama bi görsen beni:KK43:((((

hatta eşime söyleyim inş hamile kalırsa,bebğimi sağlıklı bi şekilde doğurusam ALLAHIN izniyle,küveze gerek kalmazsa benim yanıma getirirken, ben uyanırken çimdik atsınlar ağlatsınlar duyayım onun sesini.kendime çabucak geleyimmm:KK43:((((((((

ah ahhhhh yaşamayan bilmez RABBİM yaşatarak öğretmesin ama şuan nasıl olduğumu bilemezsiniz.ne kadar içten yazdığımı ve istediğimi:)

Kendin diyorsun yaaa rabbim ol diyecekkk ozaman olacak ama sen en güzelini düşün ve dileee bizler senin için öyle yapıoruzzz

ya bicanım kusura bakma
sen hamilesin ben neler yazıyorum hakkını helal etne olur.inş inş
zaten RABBİM bana en güzelini verecek inş eminim.ayette de var ya ALLAH EN GÜZELİN,İ VERMEK İÇİN ALIR:)

allahtan GÜZEL ŞEYLER İSTEMEK LAZIM AMA:)BEN SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR EVLAT uğruna mide bulantısına razıyım:):KK34:

Bebeğim tatlım balımmmm hava da kötü şansına tam insanın içi kararıyor

tamam biliorum herşey çok acılı ve çok zordu ama iyi günler yaklaştıkçakötü günler daha da geride kalıyor bunu hatırlat kendine inşallah dr danhayırlı haberleri alacaksınnn test sonuçlarıda harika çıkacak buna eminim çünkü dr arkadaşın teste bile gerek görmedi böle olduğunu düşünmüyorum dedi dr lara güvenmemiz gerek

az kaldı azzzzzz öle hakkını helal etdee yazma bir hak varsa hepimizden hepimize helal olsun bizler burda dert ortağıyız akıl hocasıyız hepimiz birbirimize yeri gelior arkadaş yeri gelior ablayız

vee ablalarrr kardeşleri üzülürse daha çok üzülüüüürrrrr

X