- Emoji Skoru
- 189
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi lawengineer
-
değil mi kendisi bakmadığından anlayamıyor, eşim evden çalışıyor tamamiyle yurtdışı merkezli öyle olunca rahat, boş zamanı oluyor ful telde falan geziyor, uyanınca ben hazırlıyorum kahvaltı falan, zaten uyumamışım hadi uyusam bile bölük pörçük yani artık o kadar alıştım ki 3 saat uyusam oh uyudum diyorum yani, kendisi gündüz rahat gece rahat, bebek böyle artık susmayacak gibi evreye gelecek ki gelip bakıyorKonu bana tanıdık gelince güldüm birazBizim ilk çocukta zaten acemiydik vs. Eşim bir süre izne ayrıldı yardımcı olmak için. Yemek çok seçer ama yemek yemeyi çok sever. Bu sebepten gündüz ben bakarım çocuga sen ev ve yemekle ilgilen demişti. Akşamda beraber bakarız vs. Dedi.
Bebekte gündüz uyumaz, huysuzlanır ama gece uyurdu. Dolayısı ile çocuk adına bana emzirmek dışında bir şey kalmazdı. E tabii iki kişi ev çok dağılmaz, bebek küçük eve zararı yok gündüz baba çeker sıkıntıyı vs. Ben de hiç bebek bakmayınca, baba yardımcı olunca yorulmuyordum çok fazla.
Gece eşime yaklaşınca bir bakarım hemen uyumuş, bir de sarılınca sırtıma pış pış yapardışimdi çok anlayamamıştım onu. Hani ilk bebek bir de yeni sitem ederdim bir de
Bebek gün boyu durmaz, ağlar baba kucakta pış pış pış ancak öyle susar vs. En son dedi ki Yemek falan istemiyorum beraber bakalımAdam işe başlayınca işte o an pert olmak nedir anladım. Bu kez olay tersine döndü
Ben, anne olarak tam idrak etmemiştim. Siz de verin bebeği ilgilensin her şeyi ile. O zaman anlar sizi.
Siz niye hazırlıyorsunuz kahvaltıyı, evden rahat çalışıyorsa ona göre bir ayarlama yapıp kendisi hazırlasın, gece uykusuz kalıyorsunuz zaten, hazır bir kahvaltıya kalkın. Uykusuzluğunuza çözüm olmaz bu belki ama psikolojik olarak iyi gelir. Eşiniz sizin ne yaşadığınızın farkında değil ya da görmezden geliyor kendi hayatında bir şey değişmedigi için bunu anlamadıkca hem destek olmayıp hem trip atmaya devam edecektir. Sizin bu sürecinizi ekstra zorlaştıyor beyfendi.değil mi kendisi bakmadığından anlayamıyor, eşim evden çalışıyor tamamiyle yurtdışı merkezli öyle olunca rahat, boş zamanı oluyor ful telde falan geziyor, uyanınca ben hazırlıyorum kahvaltı falan, zaten uyumamışım hadi uyusam bile bölük pörçük yani artık o kadar alıştım ki 3 saat uyusam oh uyudum diyorum yani, kendisi gündüz rahat gece rahat, bebek böyle artık susmayacak gibi evreye gelecek ki gelip bakıyor
Evden calisan adama bir de kahvalti mi hazirliyorsunuz bir yandan cocuk bakarken? Bu adam cocuk bakma surecinin neresinde tam olarak maddi durumlari karsilama disinda?değil mi kendisi bakmadığından anlayamıyor, eşim evden çalışıyor tamamiyle yurtdışı merkezli öyle olunca rahat, boş zamanı oluyor ful telde falan geziyor, uyanınca ben hazırlıyorum kahvaltı falan, zaten uyumamışım hadi uyusam bile bölük pörçük yani artık o kadar alıştım ki 3 saat uyusam oh uyudum diyorum yani, kendisi gündüz rahat gece rahat, bebek böyle artık susmayacak gibi evreye gelecek ki gelip bakıyor
ay esinin triplerinden burdan icin sisti ya bu ne böyle cocuk gibi valla sinirlendimgüldürdün, kendime vakit ayırabildiğim zaman yok bile, akşamları oturuyoruz ya uyumak istesem birlikte vakit geçiremiyoruz naraları atılıyor, ben istemiyor değilim her gün yorgunum resmen, gündüz bir saat bile uyuyamıyorum, gece de az uyuyorum bölünerek uyuyorum resmen, benim bebeğim öyle çat diye uyumaz pek, konuşacağım bu durumu, ona göre birlikte olmak ne kadar sürer falan, zaten haftada bir yapıyormuşuz elinden gelse her gün yapmalıymışız, belli bir yaştan sonra yapamazmış genelde savunması bu, ee benim fiziksel ruh halim ne olacak. anlatamıyorum bazen eşime bu sebeple konuşmak bile içimden gelmiyor trip ataraa atsın diyorum resmen, zaten tripleriyle çok yoruyor beni, adamın trip atacak zamanı var benime o bile yok, ayrıca sıfırdan bir insana bakmak kolay değil ki.
güldürdün, kendime vakit ayırabildiğim zaman yok bile, akşamları oturuyoruz ya uyumak istesem birlikte vakit geçiremiyoruz naraları atılıyor, ben istemiyor değilim her gün yorgunum resmen, gündüz bir saat bile uyuyamıyorum, gece de az uyuyorum bölünerek uyuyorum resmen, benim bebeğim öyle çat diye uyumaz pek, konuşacağım bu durumu, ona göre birlikte olmak ne kadar sürer falan, zaten haftada bir yapıyormuşuz elinden gelse her gün yapmalıymışız, belli bir yaştan sonra yapamazmış genelde savunması bu, ee benim fiziksel ruh halim ne olacak. anlatamıyorum bazen eşime bu sebeple konuşmak bile içimden gelmiyor trip ataraa atsın diyorum resmen, zaten tripleriyle çok yoruyor beni, adamın trip atacak zamanı var benime o bile yok, ayrıca sıfırdan bir insana bakmak kolay değil ki.
dönüşümlü falan bakmıyoruz ben gece uyanıyorum zaten bebek benim tarafımda uyuyor, kendisi uykusuz kalmasın diye pek ellemiyoruz yoksa iş yapamaz diye ama benim de gün boyu pertim çıkıyor aslında.Seni cok iyi anliyorum ve sorun sende degil demeye geldim. Esin bebege bakiyor mu? Alip disari cikartiyor mu? Geceleri dönüsümlü bakin da beyefendinin perti ciksin bi uykusuz kalsin da görürüm ben onu her gün isteyebiliyormuymus.
bu benim suçum aslında, annemden bu şekilde gördüğümden bütün her şeyi kendim üsleniyorum resmen sonra pertim çıkıyor, çalışıyorken de her şey benim üzerimdeydi, dediğiniz de haklısınız bundan sonra öyle yapacağım.Benim eşim de bebeğimiz küçükken evden çalışıyordu. Kahvaltı, yemek vs ondaydı genelde. Ama ona rağmen ben akşam bebeğimi uyuturken kalkamıyordum daha yorgunluktan. Öyle kolay değil küçük bebeğe bakmak. Gece sürekli emzirmek, bölük pörçük uyumak, kan değerleri alt üst olmuş zaten, gündüz bebekle ilgilenmek falan insanın perti çıkıyor. Onun bu söylenmeleri bile ne kadar yoruyordur sizi kim bilir. Alın karşınıza açık açık anlatın, görev verin, eline tutuşturun. Bu şekilde nereye kadar gidecek?
her şey bende bazen yetişemiyorum ve bebek bir an önce büyüsün istiyorum resmen. uyumayı çok seven biriydim bebek olunca sevmeyi bırakmak zorunda kaldım doğal olarak ama her gün çok yorgun uyanıyorum resmen.Evden calisan adama bir de kahvalti mi hazirliyorsunuz bir yandan cocuk bakarken? Bu adam cocuk bakma surecinin neresinde tam olarak maddi durumlari karsilama disinda?
Siz zaten hem cocuga hem adama bakiyorsunuz. Kahvalti sizde, aksam yemegi sizde. Temizlik de sizdedir diye tahmin ediyorum. Butun bunlarin ustune bir de kadinlik gorevleriniz yerine getirmeniz bekleniyor. Kole olsaniz daha az cile cekersiniz.
Bakin ben de evden calisiyorum, kahvalti yemek temizlik hepsini kendim hallediyorum. Bu koca bozuntusu insan neden yapamiyor. Hayirdir bir rahatsizligi mi var?
Is yukunuzu paylasmaya calisin size yazik degil mi?
Neden akliniza gelen ilk sey bebegin buyumesi, kocanizla musterek bir hayat yasamaya baslayip gorevleri paylasmak yerine?her şey bende bazen yetişemiyorum ve bebek bir an önce büyüsün istiyorum resmen. uyumayı çok seven biriydim bebek olunca sevmeyi bırakmak zorunda kaldım doğal olarak ama her gün çok yorgun uyanıyorum resmen.
sanki onun yapamayacağını düşünüyorum ondan, her şeye yine ben yetişecek gibi hissediyorum kendimi ve onunla konuşmak beni daha çok yoruyor bu sebeple her şeyi kendim yaparım moduna bürünüyorum açıkcası, herhangi bir şey yaptığımda bana trip attığında çok yoruluyorum gerçekten gidip gönlünü almak bile istemiyorum sanırım farkında olmadan kendimi yıpratmışım.Neden akliniza gelen ilk sey bebegin buyumesi, kocanizla musterek bir hayat yasamaya baslayip gorevleri paylasmak yerine?
Bebek buyuyunce sorunlar azalmayacak, ornegin yurumeye baslayinca her yerde pesinde kosturmaya baslayacaksiniz. Daha bile yorucu olacak.
Cozumu yanlis yerde ariyorsunuz bence. Seks isteyen kocaniz bir zahmet evdeki sorumluluklarini bilsin once.
Cocuk yapabiliyor, ortalama bir iste calisabiliyor ev isi yapacak kadar da zekasi vardir diye dusunuyorum. Yapabildigi kadar yapsin her sey mukemmel olmak zorunda degil. Kendi kendinizi cikmaza sokuyorsunuz, yapmayin. Bakin ben uzuldum halinize.sanki onun yapamayacağını düşünüyorum ondan, her şeye yine ben yetişecek gibi hissediyorum kendimi ve onunla konuşmak beni daha çok yoruyor bu sebeple her şeyi kendim yaparım moduna bürünüyorum açıkcası, herhangi bir şey yaptığımda bana trip attığında çok yoruluyorum gerçekten gidip gönlünü almak bile istemiyorum sanırım farkında olmadan kendimi yıpratmışım.
yapabilecek kapasitesi var ve farkında aslında sadece işine gelmiyor ben de fırsat veriyorum işte, çok ciddi şekilde konuşmam lazımCocuk yapabiliyor, ortalama bir iste calisabiliyor ev isi yapacak kadar da zekasi vardir diye dusunuyorum. Yapabildigi kadar yapsin her sey mukemmel olmak zorunda degil. Kendi kendinizi cikmaza sokuyorsunuz, yapmayin. Bakin ben uzuldum halinize.
Erkeklerin eline ipleri bu kadar vermeyin, cocuk degil karsinizdaki yetiskin bir adam. Siz olmasaydiniz da hayatta kalacakti bu adam degil mi?
Weaponized incompetence diye bir kavram var; erkeklerin ev islerini beceremiyormus gibi davranip her isi kadinlara yikmasina yonelik. Arastirmanizi tavsiye ederim.
o da uykusuz kalsin ya ne var?! adami iyice paşa yapmissin cnm hata sende. ona ragmen yaranamiyorsun koca hazretlerinedönüşümlü falan bakmıyoruz ben gece uyanıyorum zaten bebek benim tarafımda uyuyor, kendisi uykusuz kalmasın diye pek ellemiyoruz yoksa iş yapamaz diye ama benim de gün boyu pertim çıkıyor aslında.
O calisabilsin diye siz geceleri kalkiyorsaniz, ssizin seks yapabilmeniz icin de onun artik biseyler yapmasi lazim. Ne kadar ekmek o kadar kofte...dönüşümlü falan bakmıyoruz ben gece uyanıyorum zaten bebek benim tarafımda uyuyor, kendisi uykusuz kalmasın diye pek ellemiyoruz yoksa iş yapamaz diye ama benim de gün boyu pertim çıkıyor aslında.
Alacaksınız bebeği dürteceksiniz kocanızı, ben uyucam sen uyut diyeceksiniz.diyete girdim zaten ama dışardan da yememem lazım işte , şu an bile çocuk sallıyorum uyusun diye, eşim trip atıp yattı yanında çocuk ağlıyor falan kalkıp bakma ihtiyacı bile hissetmiyor sonrasında da kavga anında neden görmezden geliyorsun dediğimde yok öyle bir şey diyor.
yapamıyorum öyle şeyler , bana trip attığı için gelip iki dakika bebekle de ilgilenmiyor diğer odaya çekiliyor hemen, ne güzel dertleri var diyorum bazenEşiniz çok da sorumluluk sahibi gibi görünmüyor. Sadece maddi anlamda ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa bu sorumluluk değil. Eşimin homeoffice çalışması için neler vermezdim, bu haliyle bile o kadar destek ki akşam olsun da gelsin diye dakika saydığımı bilirim.
Hem hiçbir şeye el sürmesin sanki bebek onun değilmiş gibi, hem cinsel hayatı onun istediği gibi olsun ohh ne âlâ memleket. Kalkıp bi kahvaltı bile hazırlasa size ne kadar iyi gelir. Valla bi delirseniz gözünü korkutsanız da kendine mi gelse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?