bebekten sonra değişen aile ilişkisi

ilk zamanlar kahvaltı hazırlıyordu sonra bıraktı suç aslında tamamiyle ben de

Biraz bencil olmayı öğrenmelisin, acıma tüm işleri yaptır o zaman bakalım hali kalacak mı, ben eşime her işi yaptırıyorum adam yatağın yolunu zor buluyor

Bak eline iş ver sonra da deki hayatım bu iş bitsin akşama sana sürprizim var falan de kandır, akşama kadar da pestili çıkana dek çalıştır , arada ağzına biraz bal çal ki işleri bırakmasın

Biz eşimle ilk üç ay dönüşümlü baktık her gün gece arada 2/3 kez kalkardı oğlum
Sırayla yapıyorduk .
şimdi 4 aylık gece uykusu düzene girdi.
Bi sefer falan kalkıyor
Onda da eşim bakıyor yardım edip ben uykulu oluyorum . Dinleniyorum.
arkadaşlar haklı destek lazım
Gerekiyor çünkü.

Ya şunu okuyana kadar çok sakindim ama cidden eşinizi ne kendi gözünüzde aklayın ne de bizim gözümüzde aklamaya çalışın. Zaten evden masa başı çalışıyormuş adam. Konuşmakla falan olacak iş değil bu gece de o bakıversin bebeğe. Biberon veriyorsanız sağın sütünüzü babası besleyip uyutsun çocuğu bu gece siz de güzelce dinlenin.

Siz annesiyseniz oda babası, sizin dinlenmeniz için yardımcı olmak zorunda. Bakın zorunda diyorum, yani keyfine göre değil. Hem bu yardımcı olmak değil bebeğiyle ilgilenmek babalık görevidir.

Benim doğumun üzerinden 3 ay geçti hala yapamıyorum hele vajinal doğumdan mıdır nedir vajinismus oldum galiba yapamıyorum hshshshs eşinle güzelce konuş ona hak verdiğini bu istediğinin normal olduğunu ama kendinin buna hazır olmadığını anlat. Erkek beyni en başta ılımlı bir şekilde onun haklı olduğunu söylersen kendilerini, konuşulan şeyi onaylamak zorunda hissediyorlar galiba hshshshah

2.5 yaş diye okudum başta. Siz daha lohusasınız. 9 ay belki 1 seneye kadar isteksizlik de normal. Kaldı ki bebek daha çok küçük, uykusuzluk, yorgunluk... Bir de ev işleri ve yemek. Ben eşinize çok sinirlendim. Onun isteklerini karşılayabilmeniz için onun da sizin isteklerinizi karşılaması gerektiğini oturup sakince anlatın ona. Yorulduğunuz için isteksiz olduğunuzu. Ve ona muhakkak sorumluluk verin. Evden çalışıyor bir zahmet eve de el atsın. Bebek sorumluluğu da ayrı bu arada. Babalar bebeğin sorumluluğunu erken yaşta almazsa bağ kuramıyorlar. Sizin dinlenmeniz, biraz deşarj olmanız için bu önemli. Başta yarım saat verip çıkıp yürüyün ya da bir odada tek başınıza vakit geçirin. Zamanla bu süreyi arttırın.

Benim de eşim evden çalışıyor ve anne modelim sizinki gibi. Ben de benzer hatalar yaptım ama zamanla düzelttiğime inanıyorum. Sizin için de bu geçerli, geç değil emin olun. Konuşmaz ve düzeltmezseniz pasif agresif bir tutum gösterir ve saçma yerlerde inanılmaz bir şekilde patlarsınız. Öfke nöbeti vs. Bunu kendinize de bebeğinize de yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…