bebeksiz tatil??

kızlar ben 12 aylıkken kızımla tatile gittik yanımda annem olmasına rağmen tatilden hiçbirşey anlamadım .gittiğimiz yerde kırkayak girdi eve duramadım ondan sonra gündüz denize gitmek istiyorsunuz ama çok sıcak olduğu için çıkmaya cesaret edemiyorsunuz çocuk gölgede bile olsa husursuz oluyo.eğer hareketli uykusu düzensiz gaz sancısı çeken bir bebeğiniz varsa tatile götürmeyin derim.Ayrıca hamilelik boyunca eşinizle yapamadıklarınızı yaşamak için küçük balayı olur sizin için bir hafta ayrı kalmayla bişey olmaz çocuğunuzun sizin için değerini eşiniz daha da anlar çocuksuz gidin derim tatile

kızlar ben 12 aylıkken kızımla tatile gittik yanımda annem olmasına rağmen tatilden hiçbirşey anlamadım .gittiğimiz yerde kırkayak girdi eve duramadım ondan sonra gündüz denize gitmek istiyorsunuz ama çok sıcak olduğu için çıkmaya cesaret edemiyorsunuz çocuk gölgede bile olsa husursuz oluyo.eğer hareketli uykusu düzensiz gaz sancısı çeken bir bebeğiniz varsa tatile götürmeyin derim.Ayrıca hamilelik boyunca eşinizle yapamadıklarınızı yaşamak için küçük balayı olur sizin için bir hafta ayrı kalmayla bişey olmaz çocuğunuzun sizin için değerini eşiniz daha da anlar çocuksuz gidin derim tatile

çocuksuz gidelimde emziriyoruz..2 gün mama alsın..bidaha almaz göğsümüzü...bunu riskee atamam..dün eşim ve arkadaşlarımızla yemeğe çıktık...eşşimle çıkmadan bayaa artıştık..yok efendim bebekle ne işimiz varmış..ben bakıcam sana noluyo dedim..bayaa bozuk gittik yemeğe...ilk başta yarım saat falan huysuzlandı..ama sonra kucağımda uyudu...biraz hoplattım uyanınca..battaniyeyle emzirdim.4 saat falan kaldık...eşim şuna tanık oldu kızlar:bizimle beraber gelen arkadaşların 5-7 yaşlarında çocukları vardı..ama onların çocukları annelrini daha çok yordu...anneleri sürekli peşindeydi ve onlar ağlıyordu..eşim dediki bizim bebeğimiz bu çocuklardan daha uslu...kikiki kakaka falan filan..yemek güzeldi....eşime eve gelince hemen mesajımı verdim..gördüğün gibi eğer çocukla dışarı çıkmazsak bu hiçbir zaman çıkmayacağımız anlamına geliyor...görüyosun sana bi ağırlığı olmadı..ben ilgilendim.ve gayet güzel vakit geçirdik.biraz geniş ol.panikleme..çocukla yapıcaz artık herşeyi...buüyüsede gördüğün gibi sorunları bitmiyor..yine ağlıyor..yine ilgi istiyor..aslında bebekken daha kolay bakımı dedim..o da bana hak verdi...sırnaşık şey

aman Allahım buda ne nasıl bir soruya değinmişim gerçekten çok şaşkınım konu almış başını gitmiş hatta ufak sürtüşmelerde olmuşnaniknanik

TABİKİDE FİKİR EDİNMEK İÇİN AÇTIM
HERKEZE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMa.s.

Canlarım bizde kızım 10 aylıkken onunla tatile gitmiştik. Annemde bizimle geldi, gerçi hiç bırakıp çıkmadık dışarı ama deniz kenarında falan çok rahat oldu. Kızımda normalde devamlı ağlayan bir bebek olduğu halde tatilde gezdiği için hiç sorun çıkarmadı.
Bebeğiniz emmiyorsa bırakabilirsinizde, bişey olmaz 1 haftada sonuçta annelerimiz bizide yetiştirmiş, bakmış, hemde bizim gibi 1- 2 tane değil, 4 belki 6 tane. Sizin çocuğunuzamı bakamıyacak. Bizden daha iyi bakarlar hemde.
Eşinizi yalnız da gönderebilirsiniz, kendinizde arkadaşlarınızla gidebilirsiniz, özgüven meselesi bu kimseye hele helede eşinize yada kendinize bişey ispat etmek zorunda değilsiniz.
Velhasıl nasıl yaparsanız yapın, tatilinizi yapın. İçiniz nasıl rahat ederse öyle yapın.
Kimseyi dinlemeyin, içinizdeki sesi dinleyin.

tamda şimdi bebeğin anneye en çok ihtiyacı olduğu zaman çünkü emmesi gerekiyor.Eğer sağlık sorunum yoksa ve sütümda varsa ben bebeğimi bırakamam tabi sizin görüşlerinize saygım var ama bebeğin anne sütü alması çok önemli bence birde bir yaına gelmeden sanırım kimseye anneme bile emanet edemem ya hastalanırsa vs...ben bu sene tatil yapmıyacağım seneye oğlum birbuçuk yaşında olucak ya onunla giderim yada bıraka bilirim...

özellikle emziren sevgili anneler bebişlerinizi bırakıp nasıl tatile gidersiniz yapmayın lütfen ya bir yazı da gözden cıkarın lütfen altı üstü bir yaz dimi ama .... benimde cok ihtiyacım var güzel bir tatile ama oğlum henüz 4 aylık ve sadece anne sütü ile besleniyor.şimdi siz söyleyin nasıl bırakıp ta gideyim ....sevgiler

tamda şimdi bebeğin anneye en çok ihtiyacı olduğu zaman çünkü emmesi gerekiyor.Eğer sağlık sorunum yoksa ve sütümda varsa ben bebeğimi bırakamam tabi sizin görüşlerinize saygım var ama bebeğin anne sütü alması çok önemli bence birde bir yaına gelmeden sanırım kimseye anneme bile emanet edemem ya hastalanırsa vs...ben bu sene tatil yapmıyacağım seneye oğlum birbuçuk yaşında olucak ya onunla giderim yada bıraka bilirim...

sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım

evet yaaa ama kızım beni emmiyor ki, bırakalı 1.5 ay oldu... ama bu yaz gitmemek daha yerinde olacak. Allah ömür verirse daha önümüzde çooooooookkkk yazlar var eğleneceğimiz
değilmi ama?!!

onsuz hiç bir yere gitmem dışarıda işim olduğu zaman bile çıldırcak gibi oluyorum doğumdan sonra saçlarımı boyatmak için oğlumu anneme bırakıp kuaföre gittim zaman durdu sanki 20 dakikada paketleri açtırdım koşa koşa eve geldim farkındayım abartıyorum ama evde bile kucağımdan indiremiyorum zaten 1 ekimde işe dönücem sindire sindire zaman geçirmek istiyorum tatil desen bebeğim 2 aylık hava değişimi rahatsız eder diye hiç plan bile yapmadım eşim antalyalı kayınvalidem rahatsız olduğu için gelemiyor daha torununu görmedi bu yaz gelin diyo ama gidemem anca msn de görüyo bebişi ben ona oğlunu göndericem herkes oğluyla kalsın

Allahım inşallah oğluşumla 5-6 gunlugune bodruma gıtrmeyı cok ıstıyorum.. nasıl olucak nasıl bakıcam nasıl eglenıcem bılmıyorum ama bulucam bi çaresını inşallah .. olmadı anneanne yada teyzeler fln gelır bıızmle yada babaannesı gelebilir :)

ben de tatile gitmek istiyıorum ama cokta merk ediorum napıcazzz
zor olucak ama ihtiyacımız var arklar

yazmayı unutmusum :)bebegimsiz gidemem heralde yaa cok ozlerim
ama guvenilir birine bırakmakta kotu bisey degil arkadaslar yapabilen yapsın valla
baktınız cok ozlediniz kısa kesersiniz tatili donersiniz

X