bebeksiz tatil??

arkadaşlar bu formu iyiki açmışım herkezde aynı sorun mevcutmuş fakat sizi dinledim ve ortalama olarak şu cevabı elde ettim, BU YIL TATİL YOK,çünkü hakikaten bıraksak meraktan tatilin tadını çıkaramayacağız ki ben çok evhamlıyım, gitsek çocukla uğraşmaktan birşey anlayamayacağız en iyisi gitmemek tatile ayırdığımız bütçeyle meleğimize birşeyler almak , ama eşim gidebilir isterse yılda 2hafta tatili var erkek arkadaşlarıyla gitisin bize ayırdığı bütçeyi kızmız için değerlendirsin , bu arada pekte istemiyorum yalnız arkadaşlarıyla gitmesini Kötü Kazenama onada kıyamıyorum,:teselli:

Canım bence eşinde gitmemeli öyle ayrı gayrı olur mu hiç o da yanında kalıp sana yardımcı olmalı hep birlikte evde tatil yaparsınız dışarı çıkarsınız gezersiniz aile olmanın tadını çıkarırsınız

nereye gidersem kısımıda göturum valla ben herzaman tatilimi küçük tatil kasabalarında butik otel pansiyon tarzı yerlerde gecirdigim için kızımla sorun olacagını sanmıyorum zaten gezmeye bayılıyor:)))

arkadaşlar bu formu iyiki açmışım herkezde aynı sorun mevcutmuş fakat sizi dinledim ve ortalama olarak şu cevabı elde ettim, BU YIL TATİL YOK,çünkü hakikaten bıraksak meraktan tatilin tadını çıkaramayacağız ki ben çok evhamlıyım, gitsek çocukla uğraşmaktan birşey anlayamayacağız en iyisi gitmemek tatile ayırdığımız bütçeyle meleğimize birşeyler almak , ama eşim gidebilir isterse yılda 2hafta tatili var erkek arkadaşlarıyla gitisin bize ayırdığı bütçeyi kızmız için değerlendirsin , bu arada pekte istemiyorum yalnız arkadaşlarıyla gitmesini Kötü Kazenama onada kıyamıyorum,:teselli:

cnm bence git...biz eşimle mersine gitmeyi planlıyoruz..bebeğimiz 6 aylık olacak o zaman...4 günlüğüne..eşimin annesi bırakın ben bakarım dedi..ama bırakmııcam...zaten yakın hataydayız biz 3 saatlik yol tatile gigceğimiz yer..hem eşini niye yalnız gönderiyorsun..bence bütün sorumlulukları sen alma cnm...bu çocuğu sadece sen getirmedin dünyaya...onunda katkısı var:1rolleyes:
hem bebek arabasını sahile indirirsiniz...öğle sıcağıda bebekle ilgilenirsin...havuza inince bebek arabasına koyun uyutup..uyumazsa onunda ayaklarını suya sokarsınız...eğlenirsiniz..akşama doğru güneş gidince kumsala gidersiniz bebekle...kumda oynatırsınız...yani güzel yanlarınıda düşün..bizim artık bebeğimiz var..ve bu büyük bir sorumluluk..ama eve kapanıcaz diye bişey yok...her yaşının belli zorlukları ver..o zaman kendi hayatımızdan tamamen vazgeçmemiz lazım..mecburen alışıcaz..eşimiz çalışıyorsa bizde bebeğe bakıyoruz..ben öğretmenim..eylülde işe başlııcam..şimdi ev hanımı gibiyim..yani bebeğe bakmak çalışmaktan daha zor..asıl tatile ihtiyacı olan bizleriz..9 ay çektiğimiz sıkıntı yetmiyor mu..bide lohusalık psikolojisi..erkekler ne yapıyor..eşim çok ağlayınca dayanamıyo bile..başka odaya gidin diyor..bugün dizisi var mesela bebeğin ağlayışını duymak istemez..
bence yeterince fedakarız zaten..seni tatile götürsün eşin ve bebekle beraber ilgilenin...eğer ilgilenmezse söylemelisin bence..bu ikinizin evladı..yani ben bunları yapıcam cabnım yazın..umarım içini rahatlatabilmişimdir biraza.s.

bende tatile gitmeyi çok istiyorum ama bu sene zor gibi.ben bırakamam kızımı.aklım hep onda olur.şimdi bile 1 saatliğine mecbur kalıp çarşıya çıksam anneme bırakıyorum ama kaç sefer telefon açıp soruyorum ne yapıyor diye.eşimde seneye gideriz diyor.

bizde bu sene kayınvaldemlerin yazlıgına gidecez sorunu böyle cözdük hem tatil yapmıs olacagız hemde kızımdan ayrılmamıs olacagım zaten ben kızımı daha hiç bırakmadım ve bırakamam.biz denize girince kayınvaldem bakacak onda bile kıskanacagım bırakmak istemicem bi,liorm gözümden kızskanıyorum ya nolcak benim bu halim

haziran 8 de bebegım dogacak agustosta onunla tatıle gıdebılırmıyız sızceee yoksa yanımızda bırını gotursek mı ?? bız balayınada gıdememıstık cok bunaldım bende eşımde tabıkı . buna cok ıhtıyacımız var yanı ama bebekle cok zor olurmu bılemıyorum

haziran 8 de bebegım dogacak agustosta onunla tatıle gıdebılırmıyız sızceee yoksa yanımızda bırını gotursek mı ?? bız balayınada gıdememıstık cok bunaldım bende eşımde tabıkı . buna cok ıhtıyacımız var yanı ama bebekle cok zor olurmu bılemıyorum

canım benim ruh halini korkulu olarak belirtmişsin ama korkacak bişrşey yok ne olduğunu anlayamıyorsun doğuyor hemen Allah yardım ediyor ,ayrıca ağustos gibi gidecekseniz bence gidin derim senin bebişin büyük ihtimalle sorun çıkarmaz çünkü daha çok minik olacak benimki artık 5 aylık oldu bile .

cnm bence git...biz eşimle mersine gitmeyi planlıyoruz..bebeğimiz 6 aylık olacak o zaman...4 günlüğüne..eşimin annesi bırakın ben bakarım dedi..ama bırakmııcam...zaten yakın hataydayız biz 3 saatlik yol tatile gigceğimiz yer..hem eşini niye yalnız gönderiyorsun..bence bütün sorumlulukları sen alma cnm...bu çocuğu sadece sen getirmedin dünyaya...onunda katkısı var:1rolleyes:
hem bebek arabasını sahile indirirsiniz...öğle sıcağıda bebekle ilgilenirsin...havuza inince bebek arabasına koyun uyutup..uyumazsa onunda ayaklarını suya sokarsınız...eğlenirsiniz..akşama doğru güneş gidince kumsala gidersiniz bebekle...kumda oynatırsınız...yani güzel yanlarınıda düşün..bizim artık bebeğimiz var..ve bu büyük bir sorumluluk..ama eve kapanıcaz diye bişey yok...her yaşının belli zorlukları ver..o zaman kendi hayatımızdan tamamen vazgeçmemiz lazım..mecburen alışıcaz..eşimiz çalışıyorsa bizde bebeğe bakıyoruz..ben öğretmenim..eylülde işe başlııcam..şimdi ev hanımı gibiyim..yani bebeğe bakmak çalışmaktan daha zor..asıl tatile ihtiyacı olan bizleriz..9 ay çektiğimiz sıkıntı yetmiyor mu..bide lohusalık psikolojisi..erkekler ne yapıyor..eşim çok ağlayınca dayanamıyo bile..başka odaya gidin diyor..bugün dizisi var mesela bebeğin ağlayışını duymak istemez..bence yeterince fedakarız zaten..seni tatile götürsün eşin ve bebekle beraber ilgilenin...eğer ilgilenmezse söylemelisin bence..bu ikinizin evladı..yani ben bunları yapıcam cabnım yazın..umarım içini rahatlatabilmişimdir biraza.s.

çok teşekkür ederim , kafam çok ama çok karıştı , aslına bakarsan geçen yıl tatilde 4 aylık hamiştim ve bebeğiyle gelenlere hayran kalıyordum hele bir aile vardı kızları 7 aylıktı ve güneşlikli bebek simitiyle kızlarını gezdiriyorlardı bende hep öyle yapmak istemiştim ama eşim kafamı karıştırdı bakalım :uhm:

size inanamıyorum arkadaslar yaaa
nasıl bırakabiliosunuz bebeklerinizi
yerim tatilini...
1 sene de tatil yapmıyıveririm
ben 1 gün ayrı kalamam kızımdan

1 sene tatil yapmazsa kimse ölmez heralde...
bu konuyu neden bazıları devlet meselesi yapmış gercekten anlayamıyorum

yani ilk bebekli tatil yapan biz olmayacağız..bişey olmaz ALLAH ın izniyle..korkmayın..ama ben olsam bebişimi bırakamam...yani bırakmıyacağımda inşallah..beraber gideriz tatile..o da eğlensini ehehhe :):):):

ya kızlar herkes tatıle gıtmeyı planlıyorda ne gıyeceksınız denıze gırerken.vucutlarınız toparladımı.benım gobegımdekı hamılelık cızgısı daha oldugu gıbı duruyor.kılolasr desen oyle.selulıtler almıs basını gıdıyor.ben bu yaz yazlıkta olucam ama nasıl mayo yada bıkını gıyıcem kara kara onu dusuınuyorum.

DEVLET MESELESİ YAPAN YOK SADECE BİRBİRİMİZE FİKİR VERİYORUZ BURASI SOHBET TOPİĞİ UNUTTUNUZ HERALDE:dilcikar:

konu bebekler olunca tatil meselesi çok tırı vırı bir mesele bence
önemli olan onlar ve onların annelerinin yanında olması...
bu kadar önemsiz bir mesele oldugu ve çok büyütüldüğünü düşündüğüm için devlet meselesi dedim...
yoksa buranın bir sohbet topiği oldugunun farkında olacak kadar anlayışım var çok şükür...

19 mayıs ta üç günlük tatil için sidedeydik ve otel full doluydu kızlar ve %90 bebekli aileler çoğu rus.biz çocukla dışarı çıkmaya korkarken adamlar minicik minicik bebişleri kapıp yurt dışına çıkıyo,nasıl özendim bizde pısırıklık var,güvenin biraz kendinize niye onsuz gidesiniz ki bence,bebekli hayata alışmanınz lazım artık o sizin bir parçanız

megilara sana katılıyorum.bir senede tatile gidilmedik olsun.tamam hamilelikti bebekti sıkılmış olabiliriz ama bu bebeklerimizi bırakıp eğlenmemizi gerektirmiyor.

ben olsam kesinlikle bırakmam. ya kızımla ya hiçç.. allah göstermesin ben tatildeyken bişey olsa hayatım boyunca vicdan azabı çekerimm..

................................................................................

Son düzenleme:
CANIM NE KADARLIK BEBİŞİN KARIN İÇİN KOLAY MAYOKİNİ GİYİLEBİLİR
AMA GERİSİ NE YAPACAZ SPOR YAPARAK VÜCUDUMUZU GÜZELLEŞTİRECEZ
fisfisfis

55 gunluk canım spora baslamak ıcın dıkıslerımın tamamen ıyılesmesını beklıyorum

X