- 26 Şubat 2015
- 3.505
- 2.964
- 333
- Konu Sahibi Portuga Zeze
İki yaşındaki bebeğe tecavüz edilen bu dünyada kimseye güvenemem. Anneden başka kimse bebeğine gözü gibi bakamaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızınız durur mu bilemem de siz görmeden nasıl duracaksınız on gün? Göndermeyin, ne olur ne olmaz hem daha minicik.Merhaba ben çalışan bi anneyim ve kızım 15 aylık ve bir buçuk aylık hamileyim kızıma halası bakıyor halası benim şu an halimin pek iyi olmadığını da bildiğinden bayram tatilinde bi kaç gün kadar önce toplam on gün kadar kızımı da yanında götürmek istiyor ben işimden izin alamadığımdan gidemiyorum fakat şöyle ben çok küçük olduğunu psikolojik olarak onu etkileyeceğini ve benim de onu özlediğim için rahat edemeyeceğimi söylüyorum eşim ve ailesi çok abarttığımı sonuçta güvenilir yere gönderdiğimizi on gün de kafa dinleyeceğimizi felan söylüyor sizce ben mi abartıyorum yoksa eşimi ve ailesi haklı mı bu konuda ve gideceği mesafe de çok uzak
Anne olmadıkları / anne olsalar da çocuklarının o dönemlerinin üzerinden 20-30 yıl geçtiği için algıları kapanıyor insanların ben bunu anladım. Ve kesinlikle eski - şuanki zaman da bir değil. Eskiden torunu çekip alır bakarlarmış anne gıkını çıkartamazmış (arkadaşımın abisi babaannede büyünüş) ama artık kadınlar güçlü oldukları için bu tarz şeyler olmuyor genelde, pabuç bırakılmıyor. O yüzden aman nolacak ki bi 10 gün bizde kalsın geri getiririz diyebiliyorlar bence kolayca. Böyle absürt istek-davranışlara hayır diyince de ‘bi sen doğurdun sanki’ oluyor maalesef…Bi de benim tuhafıma giden insanlar sanki ben garip bir şey söylüyormuşum gibi çok tepki veriyorsun demesi sizlerin sayesinde sorunlu düşünmediğimi anladım teşekkür ederim .
Yasinin yarisi kadar kalabilir mecburiyet durumlarinda benimki de 15 aylik bebek dusundum de aslaa Allah korusun istemem
OKudugum bircok egitim kitwplari kaynak. Tevhide dadi da buna dair video yayinladi..Aaa bizim doktorumuz yaşı kadar kalabilir dedi. 15 aylık da max bir gece yani. Yine 10 gün çıkmaz :)