- 26 Haziran 2008
- 2.033
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi suskunseker
kızlar bence önceden cildi çok bozuk şimdi düzelmiş ise mutlaka bir uzaman yardımı almıştır kendiliğinden o kadar süper olamaz sor bi nerde tedavi olmuş sende oraya gidersin ne var bunda utanacak hatta kendin için değilde kuzenin için sorduğunu falan sor ne olacak :)
genetiktir. rusların slovakların yüzleri de öle şeffaf gibi.
neden böyle biliyormusunuz bana karşı komşum sölemişti evli o bu koularda çok araştırır ve nedeni neymiş sexe düşkün olduğundan erkeğin spermlerini yüzlerini maske şeklinde sürüyorlar ve yıkıyorlarmış...ben bir kere yaptım böyle bişey yüzü geriyor canlandırıyor.bdahada yapmadım utandım çünkü :):kedi:
neden böyle biliyormusunuz bana karşı komşum sölemişti evli o bu koularda çok araştırır ve nedeni neymiş sexe düşkün olduğundan erkeğin spermlerini yüzlerini maske şeklinde sürüyorlar ve yıkıyorlarmış...ben bir kere yaptım böyle bişey yüzü geriyor canlandırıyor.bdahada yapmadım utandım çünkü :):kedi:
slm arkadsım ben zoretanin ilac kulanıyrum suanda 5 ayımdayım kulanan arkadasının sivilcererı gecti diyorsun peki lekelri geçtimi bun merak ediyorum özelime yazarsanız sevınırım