Bebeksi ten

Canım kimse o cilde birden biri sahip olamaz ki.Yüzündeki kötü unsurlardan sırayla kurtulman lazım.Sivilcen varsa onlardan,siyah nokta varsa onlardan,ya da kuruluktan..:bbo:

O zama cilt lekelerini giderici bir şeyler kullanabilirsin.Lekeler gittiği zaman cildin kendi renginde görünür bembeyaz olmasa bile dikkat çeker bence.
Nivea'ya danış derim ben hemen cevap veriyorlar.

roccautane diye bir ilaç varmış,sivilce ilacı hani ama tabi sağlığını bozuyor insanın belki onu kullanmştr.:S

kızlar ben kesinlikle gül suyu öneriyorum..:lepi:

yıllardır kullanırım geceleri uyumadan önce mutlaka gül suyuyla yüzüm temizlerim..

biraz pamukla cildi temizleyin zaten yüzünüzü yıkamış olsanız bile resmen pamuk siyahlaşıyo....

önceden cildimde yaglanma problemim olmuştu..bu yüzden bi arkadaısn tavsiyesi üzerine baslamıştım ve hem bu dertten kurtuldum hemde cildim şimdi eskisinden cok daha yumuşak ve lekesiz..
ya herkes öyle diyor ama bazıları da mahvetti gözeneklerimi belirginleştrdi diyor canım, cilt tipin nedir acaba ?

benim kuzenimin cildede harika bebek gibi bana herdefasında sigara icmememe yediklerime fln dikkat etmeme borcluyum diyor ama kafamçokkarıştı:nazar: belki benim sigarayı bırakmam icin diyordur sırnaşık şey

roccautane diye bir ilaç varmış,sivilce ilacı hani ama tabi sağlığını bozuyor insanın belki onu kullanmştr.:S

benim arkadaşım bu ilacı kullandı cildi cok pürüzlüydü sivilceliydi şimdi cildi tertemiz pürüzsüz sivilcesiz ama ilacın yan etkileri çok çok fazla hatta ölüme bile neden olabiliyomuş imza alınmadan kullanmak isteyen kişiden sorumluluk alınmıyomuş

benim arkadaşım bu ilacı kullandı cildi cok pürüzlüydü sivilceliydi şimdi cildi tertemiz pürüzsüz sivilcesiz ama ilacın yan etkileri çok çok fazla hatta ölüme bile neden olabiliyomuş imza alınmadan kullanmak isteyen kişiden sorumluluk alınmıyomuş

slm arkadsım ben zoretanin ilac kulanıyrum suanda 5 ayımdayım kulanan arkadasının sivilcererı gecti diyorsun peki lekelri geçtimi bun merak ediyorum özelime yazarsanız sevınırım

gülsuyunu cildi yağlı olanlar kullanmasın gözenekleri iyice büyütüyo kızlar

arkadaslar ozellikle gec yaslar icin onerim dogal urunler olacaktır..
cilde ne kadar genc yasta kimyasal icerikli urun kullanır ve alıstırırsanız o kadar erken cokuyor cilt!!!
ilaclarda aynı sekilde.. tabiki ciddi saglık sorunları olanlar ilac kullanacak ama olmayanlar icin
tek tavsiyem DOĞAL ÜRÜNLER KULLANMALARI.Dogal ve tabiki onaylı urunler...

aman yaa newar kzın egosu kabarır işte şahsen bana soruyolar mesela ben çok mutlu oluyorum ne kadar güzelsin diolarrr :KK66:

Ya bnde mrk ettm. simdi sorsam ne yapıosun cildine die oda nerden biliosun bni fln der.o zmn ne dicem?

X