Bebeksi ten

olabiliyor kendiliğinden.. benim bi akrabam var süper ötesi bi cildi var su gibi hatun.. ama annesi de öle bence genetik olabilir.. anneciği güzeldir onun da

Benım de bir tanığım var aşırı sigara içer yağlı yemekler yer salam sucuk tüketir çok ,ama cildi mukemmel sanırım doğuştan gelen birşey

merhaba kızlar nasılsınız bakalımaklinialirimsmile
konuyu gördüm bi bakayım dedim.abartmak gibi olması ama benim cildimde fena değildir.çok pürüzsüz bir tenim var bide beyaz tenliyim yolda yürürken tanımadığım insanlR DURDURUP SORU soruyorlar..:kedi:
cildinize ne sürdünüz die filan ..
ama ben fondoten kullanmam.3 yıl önce dokora gitmiştim.bana alkollü oksijenli su,imex krem,birde aklinoks jel vermişti bende bunları düzenli bir şekilde kullandım ve çok memnun kaldım ....:jeyyar:

O kadar zor değil bu tene kavuşmak,evinizde bulunan şeylerden bile yapacağınız şeyler bebeksi bir tene sahip olmamızı sağlıyor

benim yuzumde lekeli ve sivilceli sımdı lekeler ıcın erica çil ve leke kremını kullanıorum daha 10 gun oldu annem yuzumun parlak canlı gorundugunu soyluyo :nazar: ama sonuc ıkı haftada bellı olcakmışşş faydasını gorursem sıze yazarım cokta pahalı deıl lekelrınde sıvılcelerınde cozumu var gene ama gozeneklerde kaldık bıturlu bulamıoz :KK19:

birde şunu soylemek ıstıorum leke ve sıvılce problemı karacıgerın duzensızlıgındende olabılıomuşş ımkanı olan test yaptrsın bence bende ıbrhm saracoglunun maydonoz kurune başladım karacıgerı onarıyo duzgun calışmasını saglıyo bunu denemenızıde tavsıye ederm sonucta maydonozun hıcbır yan etkısı yok

Dikkat ediyorum da bebeksi ısıl ısıl yüz hep cildi kuru olan bayanlarda =)) Benim kuzenim var cildi kuru mesela ne sivilce ne siyah nokta hic birsey yok yüzünde duru ısıl ısıl porselen gibi cildi. :nazar:

Mesela oyunculardan pelin karahan (aslı) ben onun cildine de bayılıyorum bir dergi de cildinin kuru oldugunu söylemis. Oda arkadasımın da cildi kurudur ya sürdügü pudra bile kaymak gibi duruyor yüzünde markası öyle pahalı birsey degil her kozmetikci de vardır mutlaka. Nazar degdirecegim bakmaktan =)) Yüzüne birsey yapıyormusun dedim hayır dedi e yanımda kalıyor sadece makyajını temizler, nemlendiricisini sürer yatar budur yani..:KK59:

benim cildimde kuru hiç bişiy yapmam sadece gece yatarken nileranın baby sabunuyla yıkarım o kadar.
Herkes yüzümün bebek gibi olduğnu yaşımı hiç göstermediğmi söyler.

merhaba kızlar nasılsınız bakalımaklinialirimsmile
konuyu gördüm bi bakayım dedim.abartmak gibi olması ama benim cildimde fena değildir.çok pürüzsüz bir tenim var bide beyaz tenliyim yolda yürürken tanımadığım insanlR DURDURUP SORU soruyorlar..:kedi:
cildinize ne sürdünüz die filan ..
ama ben fondoten kullanmam.3 yıl önce dokora gitmiştim.bana alkollü oksijenli su,imex krem,birde aklinoks jel vermişti bende bunları düzenli bir şekilde kullandım ve çok memnun kaldım ....:jeyyar:

''aklinoks jel'' ne ki? internette bulamadım öyle birşey çok cahilim bu kozmetik ve bakım ürünleri konusunda:kk77:

X