Bebeksi ten

suskunseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
561
2
33
ben anlamıyorum arkadaslar ınanın anlamıyorum bır kıs gordum boyle bır ten olamaz yok fondoten falan da yusunde ınanılmaz derece de pürüzsüz ve bir tuy tanesı bıle yok kesınlıkle dogustan olamaz ımkanı yok ne yapmıs bu kıs ya bende ıstıyorum ınanın kısa gıdıp sorucaktım vaktım olmadı ofttt lazerle falan boyle puruzsuz olabılır belkı ama tuysuz olur dıer berraklık nerden gelyornolur bır yardımcı olun gusellık uzamnları

bişey yapmasına gerek yok canım benim arkadaşım var çocukluğundan bu yaşına aynı cilt alçı duvar gibi inanamazsın ne leke ne pürüz genetik bi durumda olabiliyo yani doğaldır bide çok ondan bundan sürmücen cilde fazla oynamıcan...

ben cildimi çok beyeniyorum şahsen benim tenim buğday sadece sivilcelerim var biraz oda ergenlikten kaynaklanan bir durum sivilceler olmasa mükemmmel olacak sivilceler icin bir öneriniz varmı acaba ?? yardım edin !yerimseniben

hayır ya kıs ıl okul arkadasım sımdı tanımıyormus gıbı yapsam da:) genetık falan dııl yapmıs bır sey ıste bu hatun benım cıldım guseldır ama yetınmeyı bılmeyen bır yaratıgım bennnn superın otesı bır puruzsuzluk varkı sormayın ya ne yaptı bu kıssssss

Bu kadar merak ediyorsan kıza sor gitsin. Birşey kaybetmezsin. Hem sen böyle deyince ben de merak ettim şimdi. :)

ya durun durun bak ne oldu ya mesun oldum nerden bulucam ben daha o kısı:) cok komık bır sey oldu artık nasıl etkılendıysem bu gece ruyam da kısı gordum ben kenarda duruyoru oda parka gelmıs kardesıne dıytor kı komedı ye bak:) ben bu gusel cıldımı uskudarda bır cılt bakım uzamnına borcluyum:)komedı ya nasıl etkılenmısım hale bakın usuldum ılk defa kendımı ezık gıbı hıssettım :)

Ben de çok kıskanıyorum ya Kavak Yelleri'nde Aslı var ya onun gibi bir yüzüm olması için herşeyi yapardım.:1ninca:

genetiktir. rusların slovakların yüzleri de öle şeffaf gibi.

degıl dıyorum yahuuu degıll kısın kucuklugunu bılırım cırkının tekıydı:)ayhh kısın da dedıkodusunu yapıyorum resmen ama acaıp degısmıs yusu nolurrr bır bılen yok mu

o zaman hatun düzenli cilt bakımına gidiyo. şekerle mekerle olmaz o kdr

sadece yumurtanın beyazının içine bir çay kaşığı şeker koyup yüzüme sürüyorum 20 dak. bekletip ılık suyla yıkıyorum.

kızlar ben kesinlikle gül suyu öneriyorum..:lepi:

yıllardır kullanırım geceleri uyumadan önce mutlaka gül suyuyla yüzüm temizlerim..

biraz pamukla cildi temizleyin zaten yüzünüzü yıkamış olsanız bile resmen pamuk siyahlaşıyo....

önceden cildimde yaglanma problemim olmuştu..bu yüzden bi arkadaısn tavsiyesi üzerine baslamıştım ve hem bu dertten kurtuldum hemde cildim şimdi eskisinden cok daha yumuşak ve lekesiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…