- 13 Şubat 2008
- 535
- 0
- Konu Sahibi suskunseker
kızlar maden suyuyla yıkayn sabahları yüzünüzü çok etkili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar maden suyuyla yıkayn sabahları yüzünüzü çok etkili
krem kullanmıs doktoru varmıs artı lazerle tuylerını aldırmıs buymus ama kremın adını sordum onudoktor verır dedı bumu yanı dıyecektım neyse dedım bu ıs yas yeterrrrrrrrr yaaaaaa
bebişim keşke azıcık ısrarcı olsaydın belki kremin adını verirdi bizdedoktora danışıp kullanırdık yada sen ver kızın facesini ben sorarım neden çekinecekmişim kızla arayı kurar öğrenirim al istersen sen bile beni facene ekleyebilirsin adım MELEK ARSLAN orda göreceğin en güzel kız kesin benimdir :dance:
ondan suphem yok tatlımm:) ya lazer deyınce saten hersey bıter cunkı ayvacık tuylerını bıle aldırmıstı canım sonucta bembeyaz puruszus durması bana manalı geldı:asigim:
ay ewet ya cildte tüy olmayınca hakikaten çok hoş oluyo cilt şimdi diyecem ki sir ağda yapalım bizde ama olmayacak acıya dayanamayız hem alejide olurz.hem kendim söylüyorum hemde kendim cevaplıyorum ne zahmetsiz insanım kaydirigubbakcemile3
alemsın ya:)
kızlar banada bi arkadaşım söylemişti onun arkadaşında da çok fazla sivilce leke falan varmış ve kız salyangoz toplayıp kabuğunu kırıyormuş ve içindeki sıvıyı yüzüne sürüyormuş zaten hatırlarsanız böyle bi krem de var şimdi kızın yüzü dümdüzmüş alçı gibi:lepi:..ben bi ara çok taktım yapcam da yapcam diye hatta annem bi poşet toplamış bana ama sonra unutmuş onukaydirigubbakcemile3 zaten ben öle şeylere bakamıyorum bile nası dokunurum bilemiyorummkafamçokkarıştı yani anlıcanız yapamadım da içimde ukte kaldı işte nezamn salyangoz görsem aklıma gelir:roflol: kesin bi denicem kesin kararlıyıımm..alkisalkisalkis
ayy bunu bi ara bende düşünmüştüm kremi işe yarıyo içinde birsürü şey var saf salyangoz daha çok işe yarar:roflol: cesaret edemedim tabi
valla ben cesaret edip denicem ama işte şu salyangozları yakalaıp onlara zarar vermeden kabuğu kırmak ve bu benim için çookk zor:çok üzgünüm:
ay ben hayatta kırmam kabuğunu yazık ya eğer salyangoz salgısı gerekiyosa onun altındada olur zaten kabuğunu kırmaya gerek yok