- 9 Aralık 2007
- 23
- 1
-
- Konu Sahibi suskunseker
benim kuzenimin cildede harika bebek gibi bana herdefasında sigara icmememe yediklerime fln dikkat etmeme borcluyum diyor ama kafamçokkarıştıbelki benim sigarayı bırakmam icin diyordur sırnaşık şey
kızlar banada bi arkadaşım söylemişti onun arkadaşında da çok fazla sivilce leke falan varmış ve kız salyangoz toplayıp kabuğunu kırıyormuş ve içindeki sıvıyı yüzüne sürüyormuş zaten hatırlarsanız böyle bi krem de var şimdi kızın yüzü dümdüzmüş alçı gibi:lepi:..ben bi ara çok taktım yapcam da yapcam diye hatta annem bi poşet toplamış bana ama sonra unutmuş onukaydirigubbakcemile3 zaten ben öle şeylere bakamıyorum bile nası dokunurum bilemiyorummkafamçokkarıştı yani anlıcanız yapamadım da içimde ukte kaldı işte nezamn salyangoz görsem aklıma gelir:roflol: kesin bi denicem kesin kararlıyıımm..alkisalkisalkis
arkadaşlar ben yani katıldım daha nereye bakacağımı şaşırmış durumdayım benım problemim yüzümde ki sarkma yanaklarımın sarktıgını gördükçe moralım bozuluyo kırışıklık yok şimdilik cerrahi bişe yaptırmak için çok erken bence bana önerebileceğiniz bi krem varmı?bu arada 27 yaşındayım ..
neden böyle biliyormusunuz bana karşı komşum sölemişti evli o bu koularda çok araştırır ve nedeni neymiş sexe düşkün olduğundan erkeğin spermlerini yüzlerini maske şeklinde sürüyorlar ve yıkıyorlarmış...ben bir kere yaptım böyle bişey yüzü geriyor canlandırıyor.bdahada yapmadım utandım çünkü :):kedi:
ya face den buldum da utanırım sormaya yabırısı benım yerıme eklesın sorsun:)butun kk lılara yararı dokunur