Bebekli yılbaşı

Aa ne zaman dedi ki onu ? Burada öyle bir şey görmedim ben. Deyince banlandi o zaman. Hayırlısı olsun

telefonda söyledi, tam manyak demedi zaten manyağa bak gibi bir şey zırvaladı.

telefonda söyledi, tam manyak demedi zaten manyağa bak gibi bir şey zırvaladı.
Telefonda mı söyledi ? Sesli görüşme mi yani? Yoksa ben çok yanlış mı anladım. Bunu söyleme sebebi de yok ki o attığınız soru bunun için yeterli değil. Cımbızla laf alıyorum ama

Telefonda mı söyledi ? Sesli görüşme mi yani? Yoksa ben çok yanlış mı anladım. Bunu söyleme sebebi de yok ki o attığınız soru bunun için yeterli değil. Cımbızla laf alıyorum ama

Üyeliğini aktif etmek için sms yazdı, bende kendisini aradım 19 ceza almışsınız bunun 16 tanesi bütün konularınızı BDV bölümüne açmaktan dedim ki

- aaaa manyakmıdır nedir dedi yüzüme kapatıverdi telefonu.

olay budur.

Smsten devam etseydiniz keşke ama olan olmuş. Yöneticiye hakaret ettiği için site kurallarına göre bir ceza verdiğinizi düşünüyorum.

Smsten devam etseydiniz keşke ama olan olmuş. Yöneticiye hakaret ettiği için site kurallarına göre bir ceza verdiğinizi düşünüyorum.

yok yok site kuralı değil, deli manyak ta sıkıntı değil amma telefonu yüzüme kapatınca bir an düşündüm dedim ki böyle kaba biri bizim üyemiz olmayı bırakın bu siteye girmeyi bile hak etmiyor.

yok yok site kuralı değil, deli manyak ta sıkıntı değil amma telefonu yüzüme kapatınca bir an düşündüm dedim ki böyle kaba biri bizim üyemiz olmayı bırakın bu siteye girmeyi bile hak etmiyor.
Ama belki site yönetiminden bir telefon beklemiyordu ve şok oldu. Çünkü o sms yazmış ve kimin cevap vereceği belli değil. Sms daha rahattır her zaman.Ama biri arıyor ve erkek. Utanmış olabilir. Beklemiyor olabilir. Eşi yanında olabilir tepkisi farklı olabilir eşinin. Aramayı hiç acmasa daha iyiymiş tabiki utanacaksa.
Deli, manyak kısmı sıkıntı olsaydı daha anlamlı olurdu gibi. Ama site sizin bir şey diyemem

Bana birisi telde manyak falan dese sensin manyak diyip ben kapatırım telefonu herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…