- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi tiyatral_34
abla bunu yılbaşına 45 gün kala mı dert ettin ?
Yılbaşı konusu neden hortlatildi ki diye düşündüm ki sona bakınca başkanmış yapan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abla bunu yılbaşına 45 gün kala mı dert ettin ?
Sizin bunu 1 ay sonra hesabi pasif olan kişiye sormanizla kapışır benceabla bunu yılbaşına 45 gün kala mı dert ettin ?
Sizin bunu 1 ay sonra hesabi pasif olan kişiye sormanizla kapışır bence![]()
Aa ne zaman dedi ki onu ? Burada öyle bir şey görmedim ben. Deyince banlandi o zaman. Hayırlısı olsun1 ayı kalıcıya çevirdim, siteden attım. Kadın bana manyak dedi ya !
Aa ne zaman dedi ki onu ? Burada öyle bir şey görmedim ben. Deyince banlandi o zaman. Hayırlısı olsun![]()
Oysaki daha kilo verecekti kadin burada abi. Neden yaptin bunu ona neden? Gözyaşım pıt1 ayı kalıcıya çevirdim, siteden attım. Kadın bana manyak dedi ya !
Telefonda mı söyledi ? Sesli görüşme mi yani? Yoksa ben çok yanlış mı anladım. Bunu söyleme sebebi de yok ki o attığınız soru bunun için yeterli değil. Cımbızla laf alıyorum amatelefonda söyledi, tam manyak demedi zaten manyağa bak gibi bir şey zırvaladı.
Telefonda mı söyledi ? Sesli görüşme mi yani? Yoksa ben çok yanlış mı anladım. Bunu söyleme sebebi de yok ki o attığınız soru bunun için yeterli değil. Cımbızla laf alıyorum ama![]()
Smsten devam etseydiniz keşke ama olan olmuş. Yöneticiye hakaret ettiği için site kurallarına göre bir ceza verdiğinizi düşünüyorum.Üyeliğini aktif etmek için sms yazdı, bende kendisini aradım 19 ceza almışsınız bunun 16 tanesi bütün konularınızı BDV bölümüne açmaktan dedim ki
- aaaa manyakmıdır nedir dedi yüzüme kapatıverdi telefonu.
olay budur.
Smsten devam etseydiniz keşke ama olan olmuş. Yöneticiye hakaret ettiği için site kurallarına göre bir ceza verdiğinizi düşünüyorum.
Ama belki site yönetiminden bir telefon beklemiyordu ve şok oldu. Çünkü o sms yazmış ve kimin cevap vereceği belli değil. Sms daha rahattır her zaman.Ama biri arıyor ve erkek. Utanmış olabilir. Beklemiyor olabilir. Eşi yanında olabilir tepkisi farklı olabilir eşinin. Aramayı hiç acmasa daha iyiymiş tabiki utanacaksa.yok yok site kuralı değil, deli manyak ta sıkıntı değil amma telefonu yüzüme kapatınca bir an düşündüm dedim ki böyle kaba biri bizim üyemiz olmayı bırakın bu siteye girmeyi bile hak etmiyor.