- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
evet bunu düşündük bizde . İstanbul da oturuyoruz. Kısa süre önce Bursa'ya gittik ve dediğinizi yaptık . Termal otelde spa için oda kapatıp çocukla rahat bir şekilde masajımızı yaptırıp termal havuza girdik. Çok da güzel bir gün dü . Ama otelin eğlence kısmında arıza çıkartır mı bizim ufaklık diye düşündük . Yani eğlenceye giremedik bari masaj yaptıralım da olmaz o gece yapılmaz. Peki bildiğin Bursa dışında bu şekilde spa lı bir otel var mı . Neresi olabilir ki hem yakın hem güzel hem termal hem kışın gidilebilecek bir yer ?Eğer değişiklik olsun isterseniz belki yaşadığınız şehrin yakınındaki otellerden birine rezervasyon yapabilirsiniz. Hem size de değişiklik olur. Bebeğiniz sakin durursa eğlence kısmına katılırsınız, durmazsa odanıza dönersiniz. Güzel bir spa otelinde yer ayırtırsanız, gece eğlenceye katılamasanız bile ertesi günün otelin imkanlarından faydalanıp güzel bir mini tatil yapmış olursunuz. Neredesiniz bilmiyorum ama İstanbul da yılbaşında dışarıya çıkmak demek, otele ayrılacak paranın en az yarısı verip rezil olmak demek.
Oglumuz 3 aylikti,uyuttuktan sonra anneme emanet edip disari cikmistik. Hem noel gecesi hem de yilbasi gecesinde kutlamalara katilmistik,ictik gezdik. En guzeli o sekilde spontane kutlamalar bana gore. Giyinip kusanip plan yapinca ya cocuk uyaniyor ya baska bir sorun cikiyor zaten.
Merhaba hanımlar ....
bebeğinizle ilk yılbaşında ne yaptınız? Benim de 7 aylık bir bebeğim var ve sanırım evde geçireceğiz .Peki ya siz nasıl geçirdiniz?
Annelerimiz olgun insanlar değil . Çocukları gezmeye çıktı mı çekemeyip laf eden insanlar maalesef .Kayinvaliden yada annen yakininda degiller mi birakirsin onlara kocanla cikarsin sutunude sagar birakirsin
Yalovada Limak var. cok guzel bir otel.evet bunu düşündük bizde . İstanbul da oturuyoruz. Kısa süre önce Bursa'ya gittik ve dediğinizi yaptık . Termal otelde spa için oda kapatıp çocukla rahat bir şekilde masajımızı yaptırıp termal havuza girdik. Çok da güzel bir gün dü . Ama otelin eğlence kısmında arıza çıkartır mı bizim ufaklık diye düşündük . Yani eğlenceye giremedik bari masaj yaptıralım da olmaz o gece yapılmaz. Peki bildiğin Bursa dışında bu şekilde spa lı bir otel var mı . Neresi olabilir ki hem yakın hem güzel hem termal hem kışın gidilebilecek bir yer ?
Kiskansin nolur ki, anneniz o sizin. Eglenmenizi gezmenizi istemez mi? Koskoca kadin sokak partisine mi katilacak sanki siz ve torunu olmasa? Laf isteah ah ...Ben anneme çocuga bak biz dışarı çıkıp eğlenicez desem . Tavırlı bir şekilde iyi gidin bakalım der.Kıskanır yanı anlatabildim mi ?
eee otel işi de olmaz desenYalovada Limak var. cok guzel bir otel.
Ama otellerdeki yilbasi gala yemeklerini onermem,eger ki grupla gitmiyorsaniz. Genelde 6-8-10 kisilik masalar hazirlaniyor,tanimadiginiz insanlarla yemek yiyor iciyorsunuz,kim denk gelir sans isi. Yaninizda da bebek varken sorun olur ki zaten almazlar bebekle sizi. Bebege bakici isterseniz kendi odanizda bakar belki ama akliniz kalir.
Hadi ya o zaman ailecek guzel yemek yiyin gece cocugu uyutup cerezinizi ickinizi alir eglenirsiniz su durumda en mantiklisi buAnnelerimiz olgun insanlar değil . Çocukları gezmeye çıktı mı çekemeyip laf eden insanlar maalesef .
Boşver anlatsam roman olur :Kiskansin nolur ki, anneniz o sizin. Eglenmenizi gezmenizi istemez mi? Koskoca kadin sokak partisine mi katilacak sanki siz ve torunu olmasa? Laf istealdirmayin, yardima ihtiyaciniz varsa acikca isteyin.
Zor yani kucuk bebekle. Ben bakiyorum da oglum buyudukce daha guzel yerlere gidebildim hep. O saatlerde uyur bizimki, emanet edecek bir akraba olsun yeterli. Oteller hem o gece anormal pahali,bugun baktim hatta antalya civarindan uc gece 8bin istiyorlar oha dedim sanirsin yerlesecemeee otel işi de olmaz desen
aslıda evet dışarda yılbaşı kutlamak çok da mantıklı değil ama bizim ailelerimiz çok bu tazr şeylere önem vermiyor zaten dogru düzgün görüşmüyorz da . Yılbaşı dediğin ailecek evde kutlanır aslında ve kalabalık olacak . Bizim öyle bir imkanımız olmadığı için acaba dışarsı olabilir mi dedik
Bence en güzel çekirdek aile kutlanır
Her kafadan bir ses çıkmadan kimsenin kaprisini çekmeden
Bebek de küçük o uyursa takılırsınız eşinle uyumazsa da yatakta üçlü kucaklaşmaca yaparsınız
Dışarısı zaten gürültülü olur Bebekle yorar ama akşam saat ilerlemeden yemek yenilebilir eşinin eve gelme saatine göre
Örneğin Kv bizi yılbaşında yemeğe çağırdığında biz okuldan oğlumu alıp karnımızı doyurup öyle gidiyorduk 6 gibi kalabalık olmuyor
Merhaba hanımlar ....
bebeğinizle ilk yılbaşında ne yaptınız? Benim de 7 aylık bir bebeğim var ve sanırım evde geçireceğiz .Peki ya siz nasıl geçirdiniz?
pardon yanlış oldu ....Bence en güzel çekirdek aile kutlanır
Her kafadan bir ses çıkmadan kimsenin kaprisini çekmeden
Bebek de küçük o uyursa takılırsınız eşinle uyumazsa da yatakta üçlü kucaklaşmaca yaparsınız
Dışarısı zaten gürültülü olur Bebekle yorar ama akşam saat ilerlemeden yemek yenilebilir eşinin eve gelme saatine göre
Örneğin Kv bizi yılbaşında yemeğe çağırdığında biz okuldan oğlumu alıp karnımızı doyurup öyle gidiyorduk 6 gibi kalabalık olmuyor
hanfendi çıkın dışarı hava alın sanırım kot bir gün geçirdinizBunu sormanız bile saçma değil mi dışarı çıkamayacağınıza göre tabi ki evde geçireceksiniz. Herkes de evde geçirmiştir anlamadım yani siz nasıl geçirdiniz diye niye soruyorsunuz? o kadar küçükken birine de bırakılmaz ki yemek, tv falan işte yani geçen sene oğlum 3 aylıktı öyle oldu ancak başka nasıl cevaplar bekliyorsunuz?
Emanet edeceğiniz birileri varsa çıkabilirsiniz eşinizleMerhaba hanımlar ....
ben de bu yoruma katılıyorum.şehir fark eder mi bilmiyorum ama biz istanbulda yılbaşını dışarıda mekanlarda vs geçirmeyiz.sapığı hırsızı çok doluştu.hem hava soğuk hem her yer adam kazıklamaya yer arıyor,hem tıklım tıkış.evde toplanmalı plan candır.yılbaşı havası için gündüz dışardayızdır ama akşam yemeği falan evde toplanıp yenilir.küçük bebekle çok zor olur ya bezi maması gazı korkması üşümesi havadaki mikrobuArkadaş, kuzen vs var mı peki? Onları davet etseniz? Dışarısı ne yazık ki bebekler ve küçük çocuklar için çok da uygun olmayabilir, güzel bir gece geçirmek isterken stres olabilirsiniz. Evinizde de gayet güzel bir program yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?