Bebekli yılbaşı

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Merhaba hanımlar ....

bebeğinizle ilk yılbaşında ne yaptınız? Benim de 7 aylık bir bebeğim var ve sanırım evde geçireceğiz .Peki ya siz nasıl geçirdiniz?

Benim kızım tam 1 aylıktı ilk yılbaşımızda, süslendim püslendim, evde yemekler hazırladık missler gibi bir gece geçirdik, bazen babası bazen ben baktım ama zaten uyuyan huzursuz olmayan bir bebekti, rahattık yani..
Sizin endişeniz nedir peki?

Yılbaşında kızımızn bizimle olması zaten büyük bir lutuf bizim için ama yeni evli de olduğumuz için daha öncede hep evde geçirdik evlilik borçlarından dolayı borçlar bitince belki çıkarız dedik ama sanırım dışarıda kutlanmaz yani sakin çok gürültünün olmadığı sadece yemeğimizi yiyip hafif müziğin çalacağı bir yer olmaz sanırım .Ailelerimizde öyle birbirleri için yanmadığı için yani evde çok kalabalık olmayacağız diğer aileler gibi maalesef ....

yorum kisa oldu ya duramadim yine geldim
Herkesin kutlamaya bakis acisi da farkli olabilir, ben sürekli bez degistirip emzirdigim icin en fazla araya yemek sokabilirim
son bes yildir yil basinda hep bebegimle yatakta uzanmis olurum ya da sizmis olurum
Bu sene cocuklarla havaifisek izlemeye cikacagiz
Bu sizin dinamikliginize ve de bebeginizin sakinligine bagli bir degisken

Arkadaş, kuzen vs var mı peki? Onları davet etseniz? Dışarısı ne yazık ki bebekler ve küçük çocuklar için çok da uygun olmayabilir, güzel bir gece geçirmek isterken stres olabilirsiniz. Evinizde de gayet güzel bir program yapabilirsiniz.

yani bebeğim dışarsınız seviyor fakat onu da perişan etmek istemem aman nebileyim sanırım bende evde senin gibi geçireceğim .

Ya arkadaşlarımız tabiki var ama bilrisin bu gibi durumlarda davet etmek hep bir risktir. Karşındaki gelmez bir de ona sinir olursun . Neden gelmiyor diye . E o da plan yapmıştır tabi .Bide davet ettiğinde bebekli bir şekilde yılbaşı sofrası hazırlamak ayrı bir eziyet sende o günü mutfakta değil o geceden zevk alarak geçirmek istiyorsun

yani bebeğim dışarsınız seviyor fakat onu da perişan etmek istemem aman nebileyim sanırım bende evde senin gibi geçireceğim .

Kutlama yapmak mecburiyetinde degilsin
Söyle düsün zaten yorgunsunuzdur esinle, bebek bakimi kolay degil
güzel köpüklü bir dus sonrasi yilbasi filminizi islersiniz, o gün icin disaridan sevdiginiz bir menü alip gelirsiniz eve
Mumlari yakarsiniz, bebis iceride uyur siz de kalin coraplarinizi giyip bahtaniyenin altinda film izlersiniz sonrasinda
aile ici huzurla yeni yila girmis olursunuz

Sanırım oyle olacak canım çok sağol fikrin için :)

Biz yılbaşında dışarda olmaktan karı koca pek hoşlanmıyoruz. Gereksiz kalabalık, gereksiz fahiş fiyatlar, kötü kalite yemekler.. Klasiktir, önce eşimin ailesine gideriz atıştırır kutlaşırız, sonra benimkilere gideriz bişeyler içer kutlaşırız. Genelde 12 den önce eve döneriz çocuklar huysuzlanmaya başladığı için. Geçen yıl tam 12'de çocukları yatırmış, eşimle balkonda sigara içerken havai fişekleri izlemiştik :)

Biz her yılbaşında misafire hazırlar gibi güzel bir sofra hazırlarız. Eşim ben kızım oluruz.
Bu yılbaşında da büyük ihtimal yine aynısını yaparız eğer erken doğum vs olmazsa:)

aslıda evet dışarda yılbaşı kutlamak çok da mantıklı değil ama bizim ailelerimiz çok bu tazr şeylere önem vermiyor zaten dogru düzgün görüşmüyorz da . Yılbaşı dediğin ailecek evde kutlanır aslında ve kalabalık olacak . Bizim öyle bir imkanımız olmadığı için acaba dışarsı olabilir mi dedik

Biz her yılbaşında misafire hazırlar gibi güzel bir sofra hazırlarız. Eşim ben kızım oluruz.
Bu yılbaşında da büyük ihtimal yine aynısını yaparız eğer erken doğum vs olmazsa:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Ben de geçen yıl hamile olduğum için evdeydim . Ondan önce de çok borcumuz vardı ondan

Eğer değişiklik olsun isterseniz belki yaşadığınız şehrin yakınındaki otellerden birine rezervasyon yapabilirsiniz. Hem size de değişiklik olur. Bebeğiniz sakin durursa eğlence kısmına katılırsınız, durmazsa odanıza dönersiniz. Güzel bir spa otelinde yer ayırtırsanız, gece eğlenceye katılamasanız bile ertesi günün otelin imkanlarından faydalanıp güzel bir mini tatil yapmış olursunuz. Neredesiniz bilmiyorum ama İstanbul da yılbaşında dışarıya çıkmak demek, otele ayrılacak paranın en az yarısı verip rezil olmak demek.

Oglumuz 3 aylikti,uyuttuktan sonra anneme emanet edip disari cikmistik. Hem noel gecesi hem de yilbasi gecesinde kutlamalara katilmistik,ictik gezdik. En guzeli o sekilde spontane kutlamalar bana gore. Giyinip kusanip plan yapinca ya cocuk uyaniyor ya baska bir sorun cikiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…