- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Hiç önem vermeyiz bebeksizde evdeydik bebekliykende önemsiz bir günMerhaba hanımlar ....
bebeğinizle ilk yılbaşında ne yaptınız? Benim de 7 aylık bir bebeğim var ve sanırım evde geçireceğiz .Peki ya siz nasıl geçirdiniz?
ben de bu yoruma katılıyorum.şehir fark eder mi bilmiyorum ama biz istanbulda yılbaşını dışarıda mekanlarda vs geçirmeyiz.sapığı hırsızı çok doluştu.hem hava soğuk hem her yer adam kazıklamaya yer arıyor,hem tıklım tıkış.evde toplanmalı plan candır.yılbaşı havası için gündüz dışardayızdır ama akşam yemeği falan evde toplanıp yenilir.küçük bebekle çok zor olur ya bezi maması gazı korkması üşümesi havadaki mikrobu
Hele bir de sevdiklerinle evde geçiriyorsaneskidendi ist da yılbaşını dışarıda geçirmek. uzun yıllardır ev en mis ortam.
Allah dualarını kabul etsin inşallah. Zamanı vardır canım dua etmekten vazgeçme . Doğru diyorsun büyük ihtimal öyle yapıcam .. Önemli olan eşimizin çocuğumuzn sağlıklı ve yanımızda olması gerisi hikaye .....Her sene erkenden yılbaşı planları yapan ben bu sene gecikmişim onu farkettim ☺Şimdiden başlamış planlar, telaşlar.
Ama sevdiklerinizle beraber olduktan sonra ev candır yılbaşında bence. Hele ki yeni bebeğiniz varsa, ilk yılbaşınızı evinizde geçirmek en güzeli olur. Bende bu sene bu bana nasip olsun istemiştim çok, hatta geçen sene yılbaşında bebek dilemiştim bu sene içinama hayat planladığımız gibi gitmiyor işte.
Mutluluklar dilerim❤
Amin inşallah, aynen öyle. SağolunAllah dualarını kabul etsin inşallah. Zamanı vardır canım dua etmekten vazgeçme . Doğru diyorsun büyük ihtimal öyle yapıcam .. Önemli olan eşimizin çocuğumuzn sağlıklı ve yanımızda olması gerisi hikaye .....
Doğru diyorsun en güzeli evde olanıBizim de o kadardı hemen hemen yeniyılda.
Ağacımızı süslemiş, her yere kokinamızı koymultuk. Bizim gibi bebekli bir arkadaş daha gelmişti iki çift iki bebektik yani. Bebekleri 9 gibi uyutmuştuk sonra biz eğlenmiştik. Masada güzel mzüikler, şarap, peynşr tabağı, çerez...
Emzirdiğim için ağır alkol yasaktı. Ama bir kadeh şarap içmiştim. Hamilelikti emzirmeydi seneler sonra ilk şarabımdı o kadar güzdl gelmişti ki... İçtiğim en güzel şaraptı hatta.
Gecenin devamını tombala ve pastayla kapatmıştık1 gibi de arkadaş dönmüştü uyumuştuk.
Sizde içki kullanıyorsanız bol bol süt sağın, bizim oğlana o gece babası biberon vermişti
Doğru diyorsun en güzeli evde olanı
Bolu da gazelle diye bir otel var. Muazzam bir yer ve cocuklu aileler icin gercekten cok rahat.kesinlikle tavsiye ederim. Ama eglence faslini bilemiyorum, guzel muzikli eglencesi var ama biz katilamadik.evet bunu düşündük bizde . İstanbul da oturuyoruz. Kısa süre önce Bursa'ya gittik ve dediğinizi yaptık . Termal otelde spa için oda kapatıp çocukla rahat bir şekilde masajımızı yaptırıp termal havuza girdik. Çok da güzel bir gün dü . Ama otelin eğlence kısmında arıza çıkartır mı bizim ufaklık diye düşündük . Yani eğlenceye giremedik bari masaj yaptıralım da olmaz o gece yapılmaz. Peki bildiğin Bursa dışında bu şekilde spa lı bir otel var mı . Neresi olabilir ki hem yakın hem güzel hem termal hem kışın gidilebilecek bir yer ?
Merhaba hanımlar ....
bebeğinizle ilk yılbaşında ne yaptınız? Benim de 7 aylık bir bebeğim var ve sanırım evde geçireceğiz .Peki ya siz nasıl geçirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?