Bebekli yılbaşı

Yilbasi kutlamadigimiz icin napilir bilemedim Ama bebeginiz daha kucukmus annesi. Bence bu senelik evde basbasa yada dostlarla bir yemekle ,tvde yilbasi programi falan izlemekle gecirebilirsiniz. Disarisi gece yarisi 7 aylik bebek icin pek uygun olmayabilir. Yine de siz bilirsiniz tabi. Insallah eglenceli gecer

Bebekle en iyi ortam ev bence. Çevrenizde kafa dengi bir çift varsa birlikte evinizde geçirebilirsiniz. Başka eve de gitseniz, dışarı da çıksanız çocukla eziyet olur.

Bizim her yıl başı sabit belli kp, kvde de eltiler, kayınlar çoluk çocuk toplanılır ve o akşam yemekler dışarıda özel hazırlatılır hep beraber geçirilir. Cümbür cemaat sohbet muhabbet patlar gider.

benim bebeğim yok ama evlendiğimden beri her sene eve birilerini davet ediyorum. bebekli arkadaşlarımız da geldi hiç de sorun yaşamadık çok da eğlenceli, güzel oldu :) eğer çağırabileceğiniz arkadaşlarınız varsa davet edebilirsiniz.

Oğlum 1 yaşını bitirmek üzere olacak yılbaşında. Gece evde oluruz mis gibi yemeğimizi yeriz. Muhtemelen 12den önce sızarım:)) firsat buldugum andakafayı gömüp uyuyorum. Gece yarısı eğlence düşünebilsene helal olsun

7 aylik cocukla yilbasi mi olur? 7 aylik cocugun uykusu gelir zaten gece yarisina kadar disarda bebekle durulmaz. Kaldi ki cogu yer muzikli eglenceli olur bangir bangir, geri sayimda iyice çoşar herkes.

Yok biz sakin biyerde yemek yiyip kalkariz diyorsaniz bu yilbasi kutlamak olmuyor, bunu baska zamanlarda da yapabilirsiniz.

Merhaba! Biz geçen yıl 2 aylık bebeğimizle dışarıya yemeğe çıktık sonra 10 gibi eve geldik. Hatta tam yemekler gelecek benim kız emek istedi, örttüm emzirme örtüsünü o emdi ben de yemeğimi yedim. İyi ki de yapmışım bana çok iyi gelmişti dışarıda olmak.ama böyle eğlenceli müzikli bir yer değilde daha sakin bir restauranttı .bence onun da yemek yediği saatte çıkın dışarı, onu da oturtun mama sandalyesine. Hep beraber yiyin yemeğinizi sonra evinize dönersiniz.

Her sene erkenden yılbaşı planları yapan ben bu sene gecikmişim onu farkettim Şimdiden başlamış planlar, telaşlar.

Ama sevdiklerinizle beraber olduktan sonra ev candır yılbaşında bence. Hele ki yeni bebeğiniz varsa, ilk yılbaşınızı evinizde geçirmek en güzeli olur. Bende bu sene bu bana nasip olsun istemiştim çok, hatta geçen sene yılbaşında bebek dilemiştim bu sene için ama hayat planladığımız gibi gitmiyor işte.
Mutluluklar dilerim

eskidendi ist da yılbaşını dışarıda geçirmek. uzun yıllardır ev en mis ortam.

Bizim de o kadardı hemen hemen yeniyılda.
Ağacımızı süslemiş, her yere kokinamızı koymultuk. Bizim gibi bebekli bir arkadaş daha gelmişti iki çift iki bebektik yani. Bebekleri 9 gibi uyutmuştuk sonra biz eğlenmiştik. Masada güzel mzüikler, şarap, peynşr tabağı, çerez...
Emzirdiğim için ağır alkol yasaktı. Ama bir kadeh şarap içmiştim. Hamilelikti emzirmeydi seneler sonra ilk şarabımdı o kadar güzdl gelmişti ki... İçtiğim en güzel şaraptı hatta.
Gecenin devamını tombala ve pastayla kapatmıştık 1 gibi de arkadaş dönmüştü uyumuştuk.
Sizde içki kullanıyorsanız bol bol süt sağın, bizim oğlana o gece babası biberon vermişti

Allah dualarını kabul etsin inşallah. Zamanı vardır canım dua etmekten vazgeçme . Doğru diyorsun büyük ihtimal öyle yapıcam .. Önemli olan eşimizin çocuğumuzn sağlıklı ve yanımızda olması gerisi hikaye .....

Amin inşallah, aynen öyle. Sağolun

Doğru diyorsun en güzeli evde olanı

Evdeydik, 8 aylıktı kızım. Bu senede evdeyiz, 20 aylık olacak kızım. Önümüzdeki senede hatta bundan sonra ki tüm senelerde evde olabiliriz

Bolu da gazelle diye bir otel var. Muazzam bir yer ve cocuklu aileler icin gercekten cok rahat.kesinlikle tavsiye ederim. Ama eglence faslini bilemiyorum, guzel muzikli eglencesi var ama biz katilamadik.

Merhaba hanımlar ....

bebeğinizle ilk yılbaşında ne yaptınız? Benim de 7 aylık bir bebeğim var ve sanırım evde geçireceğiz .Peki ya siz nasıl geçirdiniz?

abla bunu yılbaşına 45 gün kala mı dert ettin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…