Merhaba hanımlar; bebekli ve tatil yapmayı seven çiftlerden öneri bekliyorum, bebeğim 7 aylık henüz, kızımla ilk tatilimiz olacak inşallah
Eşimle bir türlü orta yolu bulamadık. Eşim arabamızla geze geze tatil yapmak istiyor ben ise villa tarzı bir tatil istiyorum, çünkü bebekle gezmek nasıl olur bilemiyorum biraz tedirginim, ek gıda sürecindeyiz bu yüzden araba ile il il gezmek zor olur mu kestiremiyorum hiç, eşim bebekle gayet güzel olabileceğini söylese de içime sinmiyor bir türlü, karı koca çalışan insanlarız, ben doğum izninde olduğum için evdeydim okul dönemi ama eşim çok yoruldu, stres atmak istediğini söylüyor ki haklı da bence , lakin illeri geze geze tatil fikri bana sıcak gelmiyor bebekle , geçen sene hamile iken Muğla'ya gitmiştik baya da gezmiştik her yeri , yakın illeri de gezmistik güzel geçmişti, şuanda bebekten dolayı villa tarzı tatil mi daha mantıklı yoksa eşimin de dediği gibi geze geze tatil yapmak mı daha mantıklı olur ? Benim gönlüm villadan yana.Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum