- 22 Eylül 2013
- 643
- 913
- 303
- Konu Sahibi jane eyre_
Arkadaşlar merhaba, 30 yaşında yaklaşık 4 yıldır evliyim.Evliliğimin ilk iki senesi ciddi anlamda sancılıydı.Öfke kontrolümün olmayışı, eşimin ev işlerini pek paylaşmaması vs gibi sorunlarımız oldu, çok şükür ilaç kullanarak öfke kontrolümü yendim, eşimle de çift terapisi aldık ve sorunlarımızı çok büyük ölçüde çözdük.maddi ve manevi anlamda rahatız, bol bol tatil yaptık, gezdik vs.Bu arada kedi sahiplendik ikimizde daha huzurlu olduk minnoş sayesinde.Yavaştan bebek düşünmeye başlamıştık aslında kendimi hazırlıyordum daha sonra en azından bir arabamız olsun dedik çünkü birikim yapamıyoruz ve ilerde bebek için de gerekli diye düşünüyoruz ve bu yüzden bebek işini bir sene daha ertelemeye karar verdik ama o sırada bir sene daha mı ertelenecek diye ağladım ama sonra zaten hazır değilim çok da iyi oldu dedim kendi kendime. Anlayacağınız benim kafam çok karışık.Bebek istiyor muyum istemiyor muyum çok emin olamıyorum.Kedimle mutluyum, uykuyu çok seviyorum yalan değil rahatıma da düşkünüm , bir insan yetiştirebilir miyim bilemiyorum.Öbür yandan biyolojik saat mevzusu var ya istemediğim için pişman olursam diye düşünüyorum, ki üzerimizde de çok baskı var.Komik gelebilir ama bebek olursa ya kedi kızımı ihmal edersem diye bile korkuyorum.Bazen de çocuğumuz olmalı diyorum. Bana fikir verin lütfen gerçekten ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum, çok ikilemdeyim![]()
Bence hazır değilsiniz henüz iyi düşünün.
Maddi manevi rahatız demişsiniz ama birikim yok araba aldık yazmışsınız.
Bebek gelmeden bu tür şeyler halledilmeli sonra çok lazım oluyor zaten.
Biraz daha zaman verin kendinize zaman geçiyor diye yapılacak bir şey değil çocuk.