Bebekli Hayat Bana Göre Değilmiş

Toplu iğne başı kadar iki minik hap verdi yüzlerce sorudan sonra. Ne işe yaradı ben de merak ediyorum açıkçası

Almanyada yasiyorum.Burada homoöpati cok yaygin.Kulagimiz agridiginda hemen bir damla var onu kullaniyorum.Gercekten geciriyor.Placebo etkisi denilebilir ama kizim daha kücük onun agrisi da geciyor.Ev doktoruna gittigimde söylemistim kullandigimi kendisi direk o sudan baska bir sey degil ise yaramaz demisti.Bazi doktorlar homoöpatiyi direk reddederken bazilari da bunun icin ayrica egitim aliyor.Bazi durumlarda cok ise yaradigini düsünüyorum.Buradaki annelerin büyük cogunlugu o minik dediginiz adi globoli olan kürelerden kullaniyor.Merak etmeyin kesinlikle bir zarari yok.Yanliz iyi bir homöopat bulmak gerekiyor.Bu isinde uzmanlari oldugu kadar sadece egitimini alip icsellestiremeyenler de var.

Bu arada son güncellemenizi okudum ve sizin adiniza cok mutlu oldum.Bundan sonrasi cok daha güzel olur umarim.Bence siz dogum sonrasi depresyonunu cok agir yasadiniz.Görünen o ki yavas yavas iyilesiyorsunuz.Her sey gönlünüzce olsun.

Koalina hoşgeldin gelişmeleri biz hizla okudum ve cok sevindim senin adına daha da mutlu olursunuz umuyorum ki.
Su an hastaliktan cigerlerim sökülüyor amma benim sipalar atlayalim oynayalim gezelim modunda en cokta hasta olduğumda evden hastaneye kaçıp iki gün yatasim geliyor ama anayiz ya dinlenmek bile lüks oluyor hasta olunca hissediyorum bunu fazlasiyla neyse cok cok mutlu olun

imkansiz degil biraz zahmetli .insallah tedavileriniz olumlu gecer ve sonuca ulasirsiniz baskalarinada umut olursunuz dualarim bizim gibi olan butun kadinlara...

Sen bu konuyu açtığında ben yeni hamile idim
Okumuştum konunu dün gibi aklımda
Şıanda yeniden okumak için konunu aradım
15 gün oldu Doğum yaptım ve aynı psikolojideyim

Merhaba; cevap verme ihtiyacı hissettim. Benim oglum da 2 yaşında şimdi ama ben de cok zorlandım ilk zamanlar. Okuduğumuz konudaki gibi hissettim pek cok zaman, hatta sanki daha fazlasını bazen.
Ama alışıyor insan.. Benim için biraz zaman almıştı sadece..

Allah analı babalı büyütsün yardımınıza kim geldi

Yeğenim oldu mesela
2 sene evvel onu çok seviyorum
Burnum sızlıyor onu düşününce
Kendi bebeğimde öyle olamadım
Sanirim yorgunluk ve bocalamadan dolayı

Delirtti mi 15 günde ne çok ya of
Ev işine yardım etti yalan yok
Ama çok konuşuyor hiç susmuyor
Bebeğimi uyutmak saatler alıyor
Sese çok duyarlı bir Bebek mesela
Kv dikkat etmıyor
Telefonu son ses açık
Video falan acıyor yüksek ses
Kapıları çarpıyor
Uyanıyor diyorum
Alışacak mecbur diyor

Temiz bakmaya çalışıyorum sürekli pimpirik diye eleştiriyor

Delirtti evet
Birdaha aylarc görmem insallah

Allah beni korusun benimki temizlik filan yapmaz yemek yapmaz yaptığını 3 gün yedirir . Annem gelecek kv de mecbur gelecek geri kalmaz . Biletlerini gidiş dönüş alacağım bir an önce dönsünler 10 gün fazla bile

Hayırlı olsun bebegin alısacaksın zaman alır belki ama alısılıyor ve canından cok seveceksin benım bebegım 10 aylık oldu içim gidiyor ben de ilk dogum yapınca bes dakika alısamadım bocaladım cok yorulmustum ama o günden beri gözümden ayırmıyorum cok seviyorum evlat sevgisi çok baska.

Merak etme geçiyor :)
Ve evet bunu ben söylüyorum. Başlarda sanki komşunun çocuğuna bakıyormuş gibi hissettm, herhangi bir bebeğe karşı merhamet sadece ama zamanla seviliyor. Hala ölüp bitmiyorum ama çok seviyorum ve eğleniyorum. Evet yoruluyorum, sıkılıyorum ama henüz bebek olduğunu, şu an benden başka dünyası olmadığını ve bana bağımlı olduğunu düşünüp devam ediyorum.
Şu an 6 aylığız her şey çok daha iyi, evet yorucu ama asla ilk zamanlardaki gibi değil. Ben ilk üç ayı mümkünse yok etmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…