Level atlamış :)Oğlum bugün bir mağazada dondurma yiyen bir çocuğu perişan etmiş, ver demiş elinden almak istemiş, vermeyince uzerine yürümüş, 5 yaşındaki cocuk annesine sığınmış, kv falan mağazadan çıkmışlar bakmışlar bizimkine dondurma almışlar cilekli begenmemis neymis cocugun ki cikolataliymis
Simdi deyin bana bu ne simdibizim ki birey olmuş 2 yaşı toptan geçmiş mi
Bir anneler günü fiyaskosu anlatayım
Bugün avm ye gittik ve dediği gibi essenin önüne gittik, ben saçmalama dedim. Neyse bu anneler günü sen benim annem değilsin ki klişesini duydum sonunda
Mevzu "ne vereyim abime" noktasına kadar gelince, ben de nakit ver dedim, 250 nakit aldım, bi de kredi kartını ver git sen kafede otur dedim, 2 saat alışveriş yaptım, çocuğu da kitledim ona, 2 saat sonra bi 300 civarı da alışverişimi yapıp yanına döndüm
Böyle böyle özel günlerde Çiçek alıp üçe beşe romantik olmayı öğreticem sanırım
Bi sen bi de A Akaibu üstadım var ben yapsam anlamaz benimkiBir anneler günü fiyaskosu anlatayım
Bugün avm ye gittik ve dediği gibi essenin önüne gittik, ben saçmalama dedim. Neyse bu anneler günü sen benim annem değilsin ki klişesini duydum sonunda
Mevzu "ne vereyim abime" noktasına kadar gelince, ben de nakit ver dedim, 250 nakit aldım, bi de kredi kartını ver git sen kafede otur dedim, 2 saat alışveriş yaptım, çocuğu da kitledim ona, 2 saat sonra bi 300 civarı da alışverişimi yapıp yanına döndüm
Soraydın bi hayırdır hacı diye :)Ya bu Adam süperötesi bir romantikti be oldu buna anlamadım. Ben de bozulduğum için acısını böyle çıkarıyorum
Iyi yapiyorsun canim. Bi sure sonra gercek yuzleri ortaya cikiyor. Benim esimde romantikligiyle gurur duyardi. Şimdi kalmadi noldu bende anlamadimYa bu Adam süperötesi bir romantikti be oldu buna anlamadım. Ben de bozulduğum için acısını böyle çıkarıyorum
Nazara gelmissin senYa bu Adam süperötesi bir romantikti be oldu buna anlamadım. Ben de bozulduğum için acısını böyle çıkarıyorum
ben denedim baktim olmuyo bayram sonuna erteledim hayirlisi diyorum o zamanaAnneler gununuz kutlu olsun arkadaslar insallah bebislerimizle saglikli nice anneler gunu goruruz.... benimde kizim 2 yasina yaklasti. Sizlere sormak istedigim benim kiz acaip memeye duskun nasil birakicam nasil olcak cok uzuluyorum. Bikere deneyim dedim yarim saat agladi. Pes ettim verdim. Calisiyorum gunduz sorun yok. Zile bastigimda apartmanin icinde mememee diye bagiriyoooo oyle biyle degil yani nasil yapmali sizce fikri olan var mi
ohh iyi yapmissinBir anneler günü fiyaskosu anlatayım
bosver canim anlamasada yaptigin alisveris yanina kar kalir
bizde smdi disari cikcaz aynisini yapiyimda gorsun. Sen annmmisnki dedi bana gicik gostercem bugn ona anneyiBir anneler günü fiyaskosu anlatayım
Benim eşim de aynısını yapıyor bana aylar öncesi sana anneler günü hediyesi yumurta pişirme makinasi alcam demisti birazdan hadi gidelim alalim derse sasirmam am ben de genelde senin gibi acisini cikariyorumBir anneler günü fiyaskosu anlatayım
ben de kalkmadim onlar kalkti ogluma kahvaltiyi Siz hazirlayin babanla benden kahvalti yok bugun dedim hazirlamislar ama esim anneler gununu henuz kutlamadi cunku aksamdan biraz limoniyiz yine de bekliyorum kutlamazsa feci sekilde küsecegimSabah çocukla birlikte yatajtan yolladım ben uyudum iki saat daha, sonra yatağıma kahvaltı getirip öperek uyandırdılar beni. :)
Yetmez ama evet diyeceğim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?