- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
Sonu güzel ama iş bittikten sonrq tırnak törpüleme manikürün bozulcak şekerim boşver :)
An itibariyle ben ama daha ötesi falan oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonu güzel ama iş bittikten sonrq tırnak törpüleme manikürün bozulcak şekerim boşver :)
An itibariyle ben ama daha ötesi falan oldum
Aman dert biter mi. Salla gitsin. Bende cidd8 bisey sandimdiHangi birini sayayım dertler derya di mi MIhtar
Aslinda once gece emmelerini kesmen lazim canim. 10aydan sonra gece beslenmesine gerek yok. Gunduzleri belli saatlerde ayarlarsan emmesini duzenini bilir. Uykuya gecis asamasinda da karnini baska biseyle doyurup meme vermicegini anlayacagi bi sekilde anlatsan.Bana da bir şeyler söyleyiiin=( Bebeğim19aylık. Gündüz iki kere uyuyor. Tüm uykularına emerek dalıyor. Gece de uyanıyor üç kere. Eylülde işe başlıyorum. Öncesinde emmeden uyumayı öğretmem lazım. Ama nasıl? Uykuga geçiş ve gece uyanmaları dışında hiç emzirmiyorum. Başka türlü uyutsam (ki bu çok zor) direk sütten kesmiş olacağım. Uykuya geçişleri kaldırıp sadece gece uyanmalarında emzireyim diyorum o yüzden. Mantıklı mı? Ve ben bunu nasıl yapacağım? Başka türlü uyumuyor ve uyumayınca çıldırasıya ağlıyor =((
memeyle uyumaya alismis cocugu baska turlu uyutmak zor. Aman ne kadar erken alistirirsan o kadar kolay olur. Emzirirken gidikla konus isik olan yerlerde durun. Uyumasina izin verme. Daha sonra uyutmaya calis. Kizim uyumakta zorlandiginda ayak altlarina masaj yapiyorum saclarini tariyorum. Los isikli ortamda kisik sesle ninni falan soyluyorum. Senin bebeginin de sevebilecegi mayisacagi yontemleri bulursun mutlaka.Bana da bir şeyler söyleyiiin=( Bebeğim19aylık. Gündüz iki kere uyuyor. Tüm uykularına emerek dalıyor. Gece de uyanıyor üç kere. Eylülde işe başlıyorum. Öncesinde emmeden uyumayı öğretmem lazım. Ama nasıl? Uykuga geçiş ve gece uyanmaları dışında hiç emzirmiyorum. Başka türlü uyutsam (ki bu çok zor) direk sütten kesmiş olacağım. Uykuya geçişleri kaldırıp sadece gece uyanmalarında emzireyim diyorum o yüzden. Mantıklı mı? Ve ben bunu nasıl yapacağım? Başka türlü uyumuyor ve uyumayınca çıldırasıya ağlıyor =((
Bütün kitaplarını aldım okuyorum yavas yavaşkizlar ademgunes sayfasina bakın . kitaplarini okuyun çocuklarla hayat daha kolay oluyor neyi neden yaptigini anlayıp çocuklara travma yasatmadan ocuklarimizi büyütmus oluruz.