• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerle 2 yaşa doğru

Oğlum bugün bir mağazada dondurma yiyen bir çocuğu perişan etmiş, ver demiş elinden almak istemiş, vermeyince uzerine yürümüş, 5 yaşındaki cocuk annesine sığınmış, kv falan mağazadan çıkmışlar bakmışlar bizimkine dondurma almışlar cilekli begenmemis neymis cocugun ki cikolataliymis
Simdi deyin bana bu ne simdi ;) bizim ki birey olmuş 2 yaşı toptan geçmiş mi :D

Oğlum bugün bir mağazada dondurma yiyen bir çocuğu perişan etmiş, ver demiş elinden almak istemiş, vermeyince uzerine yürümüş, 5 yaşındaki cocuk annesine sığınmış, kv falan mağazadan çıkmışlar bakmışlar bizimkine dondurma almışlar cilekli begenmemis neymis cocugun ki cikolataliymis
Simdi deyin bana bu ne simdi :KK66: bizim ki birey olmuş 2 yaşı toptan geçmiş mi :KK70:
Level atlamış :)

Anneler gununuz kutlu olsun arkadaslar insallah bebislerimizle saglikli nice anneler gunu goruruz.... benimde kizim 2 yasina yaklasti. Sizlere sormak istedigim benim kiz acaip memeye duskun nasil birakicam nasil olcak cok uzuluyorum. Bikere deneyim dedim yarim saat agladi. Pes ettim verdim. Calisiyorum gunduz sorun yok. Zile bastigimda apartmanin icinde mememee diye bagiriyoooo oyle biyle degil yani nasil yapmali sizce fikri olan var mi

:spor:Bir anneler günü fiyaskosu anlatayım
Bugün avm ye gittik ve dediği gibi essenin önüne gittik, ben saçmalama dedim. Neyse bu anneler günü sen benim annem değilsin ki klişesini duydum sonunda :kızgın:
Mevzu "ne vereyim abime" noktasına kadar gelince, ben de nakit ver dedim, 250 nakit aldım, bi de kredi kartını ver git sen kafede otur dedim, 2 saat alışveriş yaptım, çocuğu da kitledim ona, 2 saat sonra bi 300 civarı da alışverişimi yapıp yanına döndüm :spor:
Böyle böyle özel günlerde Çiçek alıp üçe beşe romantik olmayı öğreticem sanırım :D

Bugün avm ye gittik ve dediği gibi essenin önüne gittik, ben saçmalama dedim. Neyse bu anneler günü sen benim annem değilsin ki klişesini duydum sonunda :kızgın:
Mevzu "ne vereyim abime" noktasına kadar gelince, ben de nakit ver dedim, 250 nakit aldım, bi de kredi kartını ver git sen kafede otur dedim, 2 saat alışveriş yaptım, çocuğu da kitledim ona, 2 saat sonra bi 300 civarı da alışverişimi yapıp yanına döndüm :spor:
Böyle böyle özel günlerde Çiçek alıp üçe beşe romantik olmayı öğreticem sanırım :KK70:
:halay::halay::halay::halay: ohhhh iyiii yapmisin helal...

Böyle böyle özel günlerde Çiçek alıp üçe beşe romantik olmayı öğreticem sanırım :KK70:
Bi sen bi de A Akaibu üstadım var ben yapsam anlamaz benimki
Pazartesi kutlucakmışız ii dedim içimdende babalar gününde görüşürüz :halay:

Ya bu Adam süperötesi bir romantikti be oldu buna anlamadım. Ben de bozulduğum için acısını böyle çıkarıyorum :KK62:
Soraydın bi hayırdır hacı diye :)
Adam alcağını aldı tabi önce evlenene kadardı evlendi çocuğa kadar o da tamam işi bitti seninle :)

An itibariyle anneler günümüz kutlu olsun kızlar.. 3 yıl öncesine kadar bugün benim için bu kadar anlamlı değildi.. İyi ki hepimiz anneyiz iyi ki :)

Benim eşim elinde çiçeklerle geldi. Biri benim biri kv. Pasta almış bide ama daha hediyemi vermedi.

Anneler gununuz kutlu olsun arkadaslar insallah bebislerimizle saglikli nice anneler gunu goruruz.... benimde kizim 2 yasina yaklasti. Sizlere sormak istedigim benim kiz acaip memeye duskun nasil birakicam nasil olcak cok uzuluyorum. Bikere deneyim dedim yarim saat agladi. Pes ettim verdim. Calisiyorum gunduz sorun yok. Zile bastigimda apartmanin icinde mememee diye bagiriyoooo oyle biyle degil yani nasil yapmali sizce fikri olan var mi
ben denedim baktim olmuyo bayram sonuna erteledim hayirlisi diyorum o zamana :işsiz:

ohh iyi yapmissin:halay::halay:

Bi sen bi de A Akaibu üstadım var ben yapsam anlamaz benimki
Pazartesi kutlucakmışız ii dedim içimdende babalar gününde görüşürüz :halay:
bosver canim anlamasada yaptigin alisveris yanina kar kalir:halay:

Hepimizin anneler gunu kutlu olsun:halay:

Sabah cocuk kalkinca emzirdim. Dedim al git kizi da bu gun annelergunu rahat bi uyku cekeyim. Neymis birlikte kalkcakmisz. Tepemden inmediler. En son dellendim kalktim. Bi tek gul bile almamis bari birakta bi uyku cekeyim kahvalti falan hazirla ama nerdeeee.
Iyi ki alisverisi yapmisim. Yarin is yerine gelince gorur o. Bileydim daha cok yapardim:işsiz:

bizde smdi disari cikcaz aynisini yapiyimda gorsun. Sen annmmisnki dedi bana gicik gostercem bugn ona anneyi :sopa: bide gidelimde annemlere hediye alalim demezmi hediye nasil alinir onuda gosteriyim. İnsn alir bisey verir kizinin eline gotur annene der boyle degildi bu noldu buna

Benim eşim de aynısını yapıyor bana aylar öncesi sana anneler günü hediyesi yumurta pişirme makinasi alcam demisti birazdan hadi gidelim alalim derse sasirmam am ben de genelde senin gibi acisini cikariyorum
Sabah çocukla birlikte yatajtan yolladım ben uyudum iki saat daha, sonra yatağıma kahvaltı getirip öperek uyandırdılar beni. :)
Yetmez ama evet diyeceğim galiba :KK43:
ben de kalkmadim onlar kalkti ogluma kahvaltiyi Siz hazirlayin babanla benden kahvalti yok bugun dedim hazirlamislar ama esim anneler gununu henuz kutlamadi cunku aksamdan biraz limoniyiz yine de bekliyorum kutlamazsa feci sekilde küsecegim

Back