Bebeklerle 2 yaşa doğru

Ayy uyutana kadar canım çıktı. Kaç gündür aferin şurubun etkisiyle yatıyordu hemen bugün kestim uyumak bilmedi çocuk
Geçmiş olsun hastaydı sanırım aferin kullandiginiza göre mevsim geçişi tabi benim kizimda grip oldu tam meme bırakma döneminde çok zorlandık çok şükür iyi şimdi

Bugün feci birgün dü resmen canım çıktı herşeye bağırdı herşeye ağladı az uyudu öğlen o bizi bitirdi ayy akşamüstü uyudu bu saatte gece uykusuna geçmesi lazımdı oturuyo daha inş uyur bi an önce bende yatarım

Geçmiş olsun hastaydı sanırım aferin kullandiginiza göre mevsim geçişi tabi benim kizimda grip oldu tam meme bırakma döneminde çok zorlandık çok şükür iyi şimdi
Sizede geçmiş olsun efenim Tahmin ettiğiniz üzere hastaydı iyileşmedi ama ilacı bırakmamız gerekiyordu artık.

Benim kizimda uyumayinca öyle oluyor inşallah uyur

Ben hic bi dugunde bu kadar eglenmemistim. Oyuna falan hic katilmadik ama masada 6 cifttik. Sanki hep birlikte yemege gitmis gibi sohbet muhabbet acaip guzeldi. Gokce hic yerinde durmadi arkadaslar surekli pesindeydi hic yerimden kalkmam gerekmedi :) maskot gibiydi resmen. Iyi degisiklik oldu bana

Bizim 17. Diş geldi kızlar ne acelesi varsa. Of of dört azı onaltı kök ve bu bize yaklaşık 6 ay kök söktürücek demek oluyor.
Bizimde geliyo sanirim. Eli komple agzinda dolasiyo tum gun. Midesi bulaniyo oguruyo bide. Kabarmis teki

boyle gunlerde de saat sabki ilerlemiyo. Cabucsk uyur insallah

Bu gece ilk defa başka odada yatırıyorum kızımı ve beşikte değil tek kişilik bazada bakalım inşallah bu akşamdan itibaren odaları ayırıyoruz
Benim korktugum konulardan biri de bu. Ya uyanirsada duymazsam. Uykumda agirdir. Yadirgamaz insallah yerini

Benim kiler 1 taş 1 aylık çok yaramazlar ikiz kızlar birbirinin saçını çekip üst üste cikiyorlar
Ne kadar tatlilardir birlikte kim bilir
Simdi zordur belki ama buyuyunce birbirlerinin en yakin arkadaslari olacaklar belkide ne kadar guzel. Allah bagislasin

Ve kapı eşiğinde gelen anneler günün kutlu olsun şimdiden kutlayayım unutmayayım bi de kıza oyuncak almış sana bişey alamadım dedi
Üstüneee yarın maç var arkadaşla maç izlicez evde sen varsın diye gelmiyo annene gitsene
Neyin kafası bu adamlardaki anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…