Geçmiş olsun hastaydı sanırım aferin kullandiginiza göre mevsim geçişi tabi benim kizimda grip oldu tam meme bırakma döneminde çok zorlandık çok şükür iyi şimdiAyy uyutana kadar canım çıktı. Kaç gündür aferin şurubun etkisiyle yatıyordu hemen bugün kestim uyumak bilmedi çocuk
Sizede geçmiş olsun efenimGeçmiş olsun hastaydı sanırım aferin kullandiginiza göre mevsim geçişi tabi benim kizimda grip oldu tam meme bırakma döneminde çok zorlandık çok şükür iyi şimdi
Benim kizimda uyumayinca öyle oluyor inşallah uyurBugün feci birgün dü resmen canım çıktı herşeye bağırdı herşeye ağladı az uyudu öğlen o bizi bitirdi ayy akşamüstü uyudu bu saatte gece uykusuna geçmesi lazımdı oturuyo daha inş uyur bi an önce bende yatarım
Açıyorum canım buhara başladık tekrar ilerlemesinden korkuyorumTeşekkür ederim bende burnunu açık tutmaya. çalış canım
Bizimde geliyo sanirim. Eli komple agzinda dolasiyo tum gun. Midesi bulaniyo oguruyo bide. Kabarmis tekiBizim 17. Diş geldi kızlar ne acelesi varsa. Of of dört azı onaltı kök ve bu bize yaklaşık 6 ay kök söktürücek demek oluyor.
boyle gunlerde de saat sabki ilerlemiyo. Cabucsk uyur insallahBugün feci birgün dü resmen canım çıktı herşeye bağırdı herşeye ağladı az uyudu öğlen o bizi bitirdi ayy akşamüstü uyudu bu saatte gece uykusuna geçmesi lazımdı oturuyo daha inş uyur bi an önce bende yatarım
Benim korktugum konulardan biri de bu. Ya uyanirsada duymazsam. Uykumda agirdir. Yadirgamaz insallah yeriniBu gece ilk defa başka odada yatırıyorum kızımı ve beşikte değil tek kişilik bazada bakalım inşallah bu akşamdan itibaren odaları ayırıyoruz
Bende yaza ayırmayı düşünüyorumBu gece ilk defa başka odada yatırıyorum kızımı ve beşikte değil tek kişilik bazada bakalım inşallah bu akşamdan itibaren odaları ayırıyoruz
Burdan çok tatlı olduklarını düşünüyorum ama senin için zordur tabi. Yalnız mı bakıyorsunBenim kiler 1 taş 1 aylık çok yaramazlar ikiz kızlar birbirinin saçını çekip üst üste cikiyorlar
Yok cnm çalışıyorum eşim ve annemle beraber rabbim hepsini bagislassinBurdan çok tatlı olduklarını düşünüyorum ama senin için zordur tabi. Yalnız mı bakıyorsun
Ne kadar tatlilardir birlikte kim bilirBenim kiler 1 taş 1 aylık çok yaramazlar ikiz kızlar birbirinin saçını çekip üst üste cikiyorlar
AminYok cnm çalışıyorum eşim ve annemle beraber rabbim hepsini bagislassin
Bunlar hep 2 yaşBugün feci birgün dü resmen canım çıktı herşeye bağırdı herşeye ağladı az uyudu öğlen o bizi bitirdi ayy akşamüstü uyudu bu saatte gece uykusuna geçmesi lazımdı oturuyo daha inş uyur bi an önce bende yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?