• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 yasinda bebek yapmak

Teşekkür ederim, ama sevinemiyorum cunku cok endiseliyim, genetikte birsey cikacak mi diye dusunmeden edemiyorum. 3 ay karninda tasiyip da fetal dna da birsey cikarsa cok üzücü olur...
İçinizi ferah tutun ve bebeğinize pozitif enerji gönderin. Allah'ın izniyle alın kucağınıza inşallah

yapılan ay tek yumurta var dedi doktorum, acaba bu artık olmayacak demek mi:( doktorum eşimin yakın arkadaşıydı, 3.gün ve taze embryo nakledildi bana da ama tutunamadı, rahim de embriyo da iyi durumdaydı ama olmadı:(

Merhaba ne durumdasınız acaba diğer aylar kaç yumurta cıktı? Ben 32 yaşındayım ve malesef rezervin çok düşük erken menapozun esigindeyim şimdiye kadar 1-2 tane oluyordu yumurta geçen ay tekti ama adet olamamıştım ilaçla adet oldum bugün gittim hiç yumurta göremediler şaştım kaldım bu yaşta menapoza mı şaşayım gebe kalamıyorum ona mı ?

Ben de 43 yaşındayım. 2 tüp bebek denemesi ikisi de kimyasal gebelik oldu.gelecek ay tekrar deneyecem.eşimin 2 çocuğu var benim yok.1-2 yumurtam var bakalım hayırlısı, ümidimi kestim gibi ama hayırlısı

Back