• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerle 2 yaşa doğru

Canım yirmilik diş bi kısmı damağın içindeymiş tamamen çıkmamış tomografide sinire yakın mı ona baktı eğer kökü sinire yakınsa diş hekimliği fakültesine yollıcam demişti allahtan yakın değilmiş ben çekerim dedi ama sonrasında çok ağrın olacak çok şişecek filan dedi eşimde dedi başka birine daha gidelim bakalım o ne dicek filan işte o yüzden randevu aldım 17.45 te inşallah bu adam o kadar korkutmaz beni
Benim iki dişimde çeneme yakındı. O kadar uzundu ki kökü. Ben özelde ortodontis de çektirdim. Dişci bi iğne yazdı hemen onu vurdurdum. İnan ne ağrı ne de şişme hiçbişey olmadı. Eğer çeken kişi uzmansa hiç korkma. Geçmiş olsun.

Benim iki dişimde çeneme yakındı. O kadar uzundu ki kökü. Ben özelde ortodontis de çektirdim. Dişci bi iğne yazdı hemen onu vurdurdum. İnan ne ağrı ne de şişme hiçbişey olmadı. Eğer çeken kişi uzmansa hiç korkma. Geçmiş olsun.
Bende özele gidiyorum iyi de bi doktor güveniyorumda ona ama bu sefer korkuttu beni bende başka bi yerden randevu aldım o klinikte 4 doktor varmış hem belki birbirleriyle fikir alışverişide yapıyolardır diye düşündüm çektirdikten sonra mı iğne vuruldun hatırlıyosan adını yazar mısın sorarım doktora

Bende özele gidiyorum iyi de bi doktor güveniyorumda ona ama bu sefer korkuttu beni bende başka bi yerden randevu aldım o klinikte 4 doktor varmış hem belki birbirleriyle fikir alışverişide yapıyolardır diye düşündüm çektirdikten sonra mı iğne vuruldun hatırlıyosan adını yazar mısın sorarım doktora
Aynen cnm çektirip hemen hastaneye gittim. Adını valla hatırlamıyorum iki iğneyi karıştırıp vurdular. Sen dr söyle. Ağrı kesicidir zaten. Ama inan bi kere bile ağrım olmadı. Sonrasında bile bi kaç kere ağrı kesici aldm o kadar.

Istahsiz huysuz mizmiz uykusuz inatci bir kizim var . dogum gunu hazirligina hic girisemiyorum korkuyorum :) nasil yapcam konsept bile hazirlayamiyorum gecen seneden bazi seyleri kullanicam yine. Duz pembe olanlari. Masa ortusununasil yapsam bilmiyorum duz beyaz ortu serip tulle nasil susleyeblirm acaba ??

:işsiz:Kizlar elbiselermiz siyah esime siyah tsirt al dedm bana dediki yastamiyiz
Valla pisman oldum siyah elbise diktrdigime.
Masadada cogu sey pembe olcak.
Yani uyumsuz bi dogum gunu nasil yapsam ya bana yardim edin. Lutfeeeen

Bebeklerinize tuvalet egitimine başladınızmı arkadaslar memeyi kestinizmi iki yaş sendromu yasıyormusunuz nasıl gidiyor

Bizim 17. Diş geldi kızlar ne acelesi varsa. Of of dört azı onaltı kök ve bu bize yaklaşık 6 ay kök söktürücek demek oluyor.

Bebeklerinize tuvalet egitimine başladınızmı arkadaslar memeyi kestinizmi iki yaş sendromu yasıyormusunuz nasıl gidiyor
Bizim meme biteli 10 ay oldu süt azalınca ve inek sütüne alışınca kendi kendine bıraktı . Ama tuvalet eğitimi benim korkulu rüyam, şu an bile iki saatte bir değiştirmezsem çiş taşırıyor çünkü çok ay ve süt içiyor. Tuvalet eğitimi sayılmaz ama kakası gelince kaka diyip çömeliyor.

Bizim meme biteli 10 ay oldu süt azalınca ve inek sütüne alışınca kendi kendine bıraktı . Ama tuvalet eğitimi benim korkulu rüyam, şu an bile iki saatte bir değiştirmezsem çiş taşırıyor çünkü çok ay ve süt içiyor. Tuvalet eğitimi sayılmaz ama kakası gelince kaka diyip çömeliyor.
Ne güzel demekki hazır inşallah zorlanmazsiniz benim kızım emiyordu bir haftadır bırakmaya çalışıyoruz bazen aklına geliyor tuvalet eğitimine henüz baslamadim burada hep beraber başlarız inşallah

Ayy uyutana kadar canım çıktı. Kaç gündür aferin şurubun etkisiyle yatıyordu hemen bugün kestim uyumak bilmedi çocuk:işsiz:

Back