45 yasinda bebek yapmak

Merhaba degerli kadinlar . 45 yasinda bebek sahibi olan bir annenin tecrubelerini paylasmak ve bu kinuda zamaninda benim gibi bilgi arayisinda olanlar icin bilgi paylasmak icin geldim .
Merhabalar, ben de 42 yaşındayım. Açıkçası son bir senedir eşimle çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Bu süreçte de yaş faktörü diye bir durum olduğunu öğrenmiş bulunduk :) Siz neler yaptınız? beslenme, doktor vs. anlamında. bilgi verebilirseniz sevinirim.

Merhaba insallah en kisa surede kavusursunuz yavrunuza . Evet islem oncesi beslenme onemli . Ben 3 ay once folik asit ve saglikli beslenme rutinine baslamistim. Ama sunuda belirtmek istiyorum ben hayatim boyunca sigara kullanmadim ve genel itibariyle hep duzenli beslenen biriydim . Etkisi var mi yok mu bilmiyorum . Sonrasinda ne kritik sey dogru doktor dogru merkez . Ben inandim doktoruma ve kendimi teslim ettim . Ilk denemede 2 yumurtam vardi ve ikiside dollenmedi . 2. Denemeye gittigimde yine 2 yumurtan var ama begenmedim buyumez gibi dedi ve benim zaten cok az olan umudum kirildi cok uzuldum . Sonra ne oldu biliyormusunuz cok garip bir mucize . Ben cik uzgun isimde calisirken beni ertesi gun doktor aradi . Ve dedi ki bu yumurtalardan biri sanki saglikli gibi duruyor denemek istiyorum onayin varsa . O an icine bir umut dustu ve tabiki dedim . Ve o bu ay git sonra gel dedikleri ay ki o yumurta dollendi ve suan kucaginda uyuyor 2, 5 atlik oldu . Ne zaman ne opacagi hic belli olmuyor . Deneyin yumurta oldugu surece .

X