• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerle 2 yaşa doğru

Gunahini almisim kocamin.
Disari ciktik anneme annesine hediye aldik.
Gttik kv verdik hediyesni. Snra anneme verdik. Ben wc ye grmek icn eve ciktim.arabaya dondgumde kizimin elinde cicek buketi vardi kafasi gorunmuyodu cocugun cicekkten cok tatliydi. Snrda yemege gittik. Babalar gnu hediyesni haketti benimki :)

Bizde bugün annelere hediye almaya çıktık bu arada esim anneler günümü kutlamamıştı hediyelerimizi aldık sonra hadi çocuklar annenize sıra geldi hediye alalım dedi ben kırgındım gerek yok dedim olmaz dedi hadi kendime bir kıyafet alayım dedim birşeyde bulamadım her yer cok kalabalıktı artık eve donerken ben pastaneye gideyim börek falan alayım dedi biz arabada bekledik sonra bir baktım elinde çicekle geldi anneler günümü kutladı çok mutlu oldum bu arada kv ye iki bluz aldık inşaallah begenir kolay begenmezde kendileri

Bi anneler günü fiyaskosu bende n bırak hediyeyi kutlaması bile eski konsum aradı o kutladı nenim kazma kutlaması savunması da kapitalist ekonominin oyunuymus gerek yok muş ben de sana göre hiç bir şeye gerek yok dedim.Sinir oldum adama ya.
Geçen sene benim esimde bana sen benim annemmisin demişti canım kırılmıştım iste illa hediye gerekmiyor sarılıp kutlaması bile yeter bana ama erkekler biz kadınlar gibi ince olamıyorlar bazen maalesef üzme kendini seneye kızçenle beraber esinde kutlar

İki yas sendromu sanirm beni mahfetti
Aksam yarm saatligne anneme gittm yengemler ordaydi. Kizm iki saniye durmadi ter icnde kaldi. Simarmaktan. Gdip herkesi opuyo bisey denildgnde hayirrr yapmicaam yemiceem hep sinirli bide dun yigenime vurdu cok sasrdm nye bukdr sinirli oldu.

Back