Merhalar en sevdiğim konu başlığı altında toplanmış güzel kadınlar
Bu fetal dna pgt ile ilgili bilgisi olan var mi?
Ben şuan 6+1 hamileyim. 4 embriyom vardi, dr genetige yollamayi önerdi, yasimdan dolayi. Ben 4 tanecik embriyom var diye elletmek istemedim. Ayrica tutup tutmayacagi belli olmayan embriyoya test yaptirmak maddi olarak da kulfetli olacaktı. Simdi yaptirmasam tuttugu takdirde hamileyken bunun testi var mi dedim, var tabi 11.haftada fetal dna yaptırın dedi, ok dedim.
Simdi ben şunu merak ediyorum. Burda gördüğüm üzere, bu genetiği yollanan emriyolarda cogunluk olumsuz geri dönüyo ve imha ediliyo. Anne adayı 30 yaşında da olsa 25 yaşında da olsa, 5 embriyodan 4ünün falan testi gecemedigini cok goruyorum burda. Bu beni biraz endiselendiriyo. 11.haftada ters bir durum olma olasılığı o zman cok mu yuksek yani?
Benim etrafimda 40 yaşının uzerinde cocuk sahibi olan saglikli cocuk sahibi olan cok kişi var duyduğum ve bildiğim. Ama gel gör ki bu oran teste gidip de olumsuz sonucla dönen embriyolarla çelişiyor. Yani ben de gonserseydim belki 4 taneden 3 u negatif gelicekti. Ama ben transfer yaptirdim ve hamileyim. Bu durumda beni 3.ayda bir olumsuzluk mu bekliyor sizce?
Bu konuda düşüncelerinizi ogrenebilir miyim?