45 yasinda bebek yapmak

Hiç endişe etme dua et ben iki kızımda düşük riski taşıdım 8 ay ilaçlarla yaşadım ve kucağıma aldım sende alacaksın🤗
Ama bende akıntı yoğunluğu dünden beri var adet olabilir mi sence?
Adetine kac gun var, akıntı hamilelikte çok fazla oluyo, illa herkeste olucak diye bisey yok tabiki ama tarif edenler benimki gibi sulu beyaz bir akıntı tarif ediyolar. Insallah gonlune gore olur hersey ya🙏

Adetine kac gun var, akıntı hamilelikte çok fazla oluyo, illa herkeste olucak diye bisey yok tabiki ama tarif edenler benimki gibi sulu beyaz bir akıntı tarif ediyolar. Insallah gonlune gore olur hersey ya🙏
Bat 21 ya da 22 canım krem gibi beyaz bazen şeffaf geliyor günlük ped 1 saatte doluyor

Meskul değil meşgul o. Ayrıca teyze falan canlandırmadım.
Sen önce büyüklere saygıyı öğren bence senın gıbı biri çocuk yapsa ne olacak sen kendini daha yetiştirememişsin çocuğa nasıl bakacaksın insanların duygularına veya düşüncelerine bile saygın yok senin kımse senın fikrini sormuş mu? Orda acılan konu ne amaçla ve sen yazmıssın fikirlerini kendine sakla

Bende 41 yaşındayım ve aynı sürecte ugraşıyorum allahım bu yolda isteyen herkesın kucagını boş bırakmasın

X