Bebeklerle 2 yaşa doğru

Ya sabah sabah eşimden anneler günü bombası esseye mi gidelim english home ya da tefale mi
Nerde o romantik sevgilim nerde bu koca
İstemiyorum hiçbişey, tenceremi tavamı pazartesi de alabilirim kendim dedim
Benimki de sevgililer günü ve evlilik yıl dönümü hariç diğer günleri tanımaz

Ben kendi dgunmumde taktrmistm.iki haftalik ve tek tek olanlardan. Denize havuza hergun girmeme ragmen birtanesi bile dusmemisti. Ve cok guzel duruyodu rimelsizken bile.

Benm esmde hc tik yok busefer heralde bisey almicak bana ama cok uzulurm alistrdi bikere insallah untmaz beni valla bnden cekicegi var ozman

Ya sabah sabah eşimden anneler günü bombası esseye mi gidelim english home ya da tefale mi
Nerde o romantik sevgilim nerde bu koca
İstemiyorum hiçbişey, tenceremi tavamı pazartesi de alabilirim kendim dedim
Ben esimin kartindan kendi kendime hediye aldim hediye paketi yapilsin diye de not dustum
Esim ben cocugun muyum kizin alsin modunda.

Ben esimin kartindan kendi kendime hediye aldim hediye paketi yapilsin diye de not dustum
Esim ben cocugun muyum kizin alsin modunda.
O işe girersem zararlı çıkar en son doğum gününde teklif etti kabul ettim bi harley çizme ve bi p cardin çanta aldım yaklaşık 1000 tl hediye aldım kendime

O işe girersem zararlı çıkar en son doğum gününde teklif etti kabul ettim bi harley çizme ve bi p cardin çanta aldım yaklaşık 1000 tl hediye aldım kendime
Sefan olsun alistirdiysa yapmasi lazim ama onuda. Can bu cekiyo
Bizim aile butcesini fena sarsar o miktar ama ben de aldim bisey. Adres olarakta onun is yerini verdim
Eger maillere bakarken gormezse ya da hesabi incelemezse gelince sok olacak eminim

Yarım kalmış taktırasım geldi diye birine takıyorlardı çok güzel olmuş ben kardeşimin nikahında taktırdım günlük çok güzel olmuştu gerçekten hava katıyo amw 3 aylıklar fln Nasıl bilmiyorum

Benimkinden de ses çıkmıyo ama kesin vardır bişey

Bu arada dişim felaket ağrıyo dün bi dr a gittim korkuttu beni tomografi filan çekti dişime bakalım bu akşam başka birine daha gidecem tırsıyorum

Tam sürpriz

Ben kendi dgunmumde taktrmistm.iki haftalik ve tek tek olanlardan. Denize havuza hergun girmeme ragmen birtanesi bile dusmemisti. Ve cok guzel duruyodu rimelsizken bile.
Ya düşmemesi çok iyi. Tek düşüncem kirpiklerimde ağırlık yapar mı yani beni rahatsız eder mi ?
Taktır bence bende çok seviyorum. 3 aylıkları bende hiç duymamıştım bi tanıdık yapınca öğrendim.

Valla bende eşimden bekliyorum. So shic da bi kolye görmüştüm ay inş. onu alır. Bide ben ona dedim ki anneler günümü nasıl kutlarsan ben babalar gününde iki katı fazlasını kutlarım. Çok motive ettim yani onu :) gerçi eşim özel günleri hiç atlamaz.

Bayılıyorum sana mikemmelsin
Hepimiz mikimmiliz
Baktim esimin basina tas dusecegi yok boyle bi yol deniyim dedim
Benimkinden de ses çıkmıyo ama kesin vardır bişey

Bu arada dişim felaket ağrıyo dün bi dr a gittim korkuttu beni tomografi filan çekti dişime bakalım bu akşam başka birine daha gidecem tırsıyorum
dis icin ne den tomografi cekti ki
Gecmis olsun cabukgecer umarim. Benimki de halen agrimakta

Hepimiz mikimmiliz
Baktim esimin basina tas dusecegi yok boyle bi yol deniyim dedim
dis icin ne den tomografi cekti ki
Gecmis olsun cabukgecer umarim. Benimki de halen agrimakta
Canım yirmilik diş bi kısmı damağın içindeymiş tamamen çıkmamış tomografide sinire yakın mı ona baktı eğer kökü sinire yakınsa diş hekimliği fakültesine yollıcam demişti allahtan yakın değilmiş ben çekerim dedi ama sonrasında çok ağrın olacak çok şişecek filan dedi eşimde dedi başka birine daha gidelim bakalım o ne dicek filan işte o yüzden randevu aldım 17.45 te inşallah bu adam o kadar korkutmaz beni

hic rahatsz etmedi benm etseydi kesin cikartip atardim. Balayinda bir hafta kullandm snra iki haftada ise oyle gtmistim.

Anlafim canim. Kolay olur insallah cekimi

Benim kuzunun adidas esofman takimi vardi. Cok fazla giymemesine ragmen arkadaki amblem soyuluyo. Fis yok hediyeydi. Gotursek degistirirler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…