2 yaş öğle uykusu sorunu

shewastwenty

Hoşça bak zâtına
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
200
232
103
Merhaba. 2 yaşta memeden kesmeden önce meme ile uyumayı nasıl bıraktırdınız? Kızım ayakta sallanma dahil tüm destekleri reddediyor. Öğle uykuları çok sancılı yalnızca meme ağzında uyuyor, bıraktığında yatağına koyarsam ya da kolumu başının altından çekersem ağlamaya başlıyor asla uyumuyor. Akşam ise bunun aksine 5 dk meme emip yatağına yatırdığımda sorunsuz uyuyor. Memeden kesmeden önce uykuya geçiş şeklini değiştirmek istiyorum 😞

Emmesini izin verdim fakat konuştum artık güneş varken emmeyecegiz aydede gelince emicez diye . Ara emmeleri tek tek bitirdim sadece gündüz tek uyku öncesi emmesi kaldı Sonra gündüz uykusunda uyurken emdiği süreyi kisalttim em fakat az sonra birakacaz fakat dokunabilirsin üstüne yatabilirsin dedim tamam dedi. Sonra gündüz artık emmeyecez aydede varken emicez dedim . Fakat uyurken dokunup üstüne yatabilirsin dedim . Kolay olmadı bazen ağlama krizine girdi em fakat az dedim az emicem söz dedi gerçekten azıcık çekti bırakıp eliyle kapadı döndü uyudu Şimdi birtek gece uyku öncesi emiyor gece sık sık uyanirdi gündüz emmesi bitince oda bitti bazen çiş için uyanıyor . Okadar gece uyurken emmesi ise bitirebilirsem ,emzirme işi sonlanicak bendede.

Back