1,5 yaş üstü bebeği yürüyenler

gamgammmmmmmm40405040

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
79
33
3
30
Merhaba kızlar
bebeğim 1 yaşında yakın zamanda yürümeye başlıycak. Bebeğiniz yürüdüğü zamanlar parka bahçeye götürdüğünüzde ne gibi zorluklar yaşadınız mesele önümüzdeki ay pikniğe götürcez ve yerde gördüğü şeyleri ağzına sokar mı ? . Ne gibi tavsiyeleriniz var ?

Benim çocuğumun oral dönemi çok oralsız geçti. 🤣 Nerdeyse hiç bi şeyi ağzına sokmazdı zorlanmadım. Engel olabildiğiniz kadar olacaksınız yapacak bir şey yok. Yaz geliyor. Artık park pahçe sokak sürekli çıkarmanız lazım yürüdükten sonra.

Merhaba kızlar
bebeğim 1 yaşında yakın zamanda yürümeye başlıycak. Bebeğiniz yürüdüğü zamanlar parka bahçeye götürdüğünüzde ne gibi zorluklar yaşadınız mesele önümüzdeki ay pikniğe götürcez ve yerde gördüğü şeyleri ağzına sokar mı ? . Ne gibi tavsiyeleriniz var ?
Ağzına sokuyor evet. Dün oğlumu parka götürdüm. Kumda oynarken taşları ayıklayıp ağzına attı resmen anlık hareketti yani. 1 dk gözümü ayırsam Allah korusun… 2 sefer taş çıkardım ağzından. Maalesef merak edip yapıyorlar işte. Gözünüzden ayırmayın…
Bu arada oğlum 1 yaşında.

Merhaba kızlar
Ben de yurumeye basladiklarinda cok gerilmistim. cok temkinli yaklasiyordum sonra krese basladilar 1 yasinda. Her gun parka bahceye oyun parkina gidiyorlar. Ust bas kir camur sekilde geliyorlar cogu zaman.
Simdi 2 yasina gelecekler. Ben de goturup saliyorum parka. Agizlarina birseyler goturuyorlar. Dal, yaprak cart curt falan. Asiri tepki vermeden agzina goturme diyorum. Tek temkinli oldugum konu mantar bulup agizlarina goturmemeleri. Simdi havalar nemli ve ara ara gunes ciktigi icin mantar cok olur. Bir tek ona dikkat ediyorum.

Oğlum çok erken yürüdü. Ben parka götürdüğümde çok zorluk yaşıyordum yerden taşları alırdı. Emeklemeyle yürüme dönemi birbirine karışıyor ilk zamanlar. O yüzden yürürken bir anda yerden bir şey almaya çalışırdı izmarit, köpek dışkısı dahi almaya yeltendiği olmuştu ama hemen müdahale ediyordum. Yani biraz zorlanırsınız ama zamanla alışınca ilgisi yerdeki nesnelerden kayıyor.

Back
X