Hadi hayırlısı cnm.bende yeniyim:))Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş bende dün geldim
İyiki bulmuşum burayı eğlenceli olacağa benziyor
aaa niye hasta mı ? Diş mi?Günaydın kızlar. Eee nerde kalmıştık
Gece yine uykusuz geçtieşimle nöbetleşe alıyoruz sabahtan beri. Ben kalktım şimdi ama oğlum kapıları yımrukluyor baba baba diye :)
yooo tamamen keyfiaaa niye hasta mı ? Diş mi?
Bu annelerimiz de olmasa.hem çocukları bakıp hem bişiler yapıyola.can onlar canBen kuafördeyim
Arkadaşımın nikahına gidicem sonrada eğlencesine
Kızım ananesiyle olacak o deil yarın misafirim var ben gezentilik peşindeyim annemde börek mi yapim dolma mı keki ne zamn yapsam fln diyo
yaa çok şükür başımızdan eksik etmesin Rabbim onlarıBu annelerimiz de olmasa.hem çocukları bakıp hem bişiler yapıyola.can onlar can
Sanada iyi gezmeler canım.
İyi ya hasta falan olmasınlar da. Ay oğlumda iki gündür akşamları babasını görmek istemiyor. Babası bana dokunduğu an kıyameti koparıyor. Babasına gitmek istemiyor. Oyuncaklarını fırlatıyor. Tuhaf tuhaf şeyler yapıyor.Geyiği bırakalım
yooo tamamen keyfiamaç bizim yatakta sabaha kadar bizi tekmeleyerek uyumak. Kendi yatağında canı sıkılıyor heralde
Valla iyi ki annelerimiz çok şükür. Sanada iyi eğlenceler cnm.Ben kuafördeyim
Arkadaşımın nikahına gidicem sonrada eğlencesine
Kızım ananesiyle olacak o deil yarın misafirim var ben gezentilik peşindeyim annemde börek mi yapim dolma mı keki ne zamn yapsam fln diyo
Ay sende mi düğüne gidiyorsun. Sana da iyi eğlenceler :)Bende aksam hangi ayakkabiyi giyeyim diye deniyim dedim. Ayakkabiyi cikart diye aglamaya basladi. Abuk subuk seyler cikartiyo cocuk ya. Aksam isim var benim orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?