Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeklerle 2 yaşa doğru
- Konu Sahibi eatmeat
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek 2yaş
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Hadi hayırlısı cnm.bende yeniyim:))Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş bende dün geldim
İyiki bulmuşum burayı eğlenceli olacağa benziyor
aaa niye hasta mı ? Diş mi?Günaydın kızlar. Eee nerde kalmıştık
Gece yine uykusuz geçti eşimle nöbetleşe alıyoruz sabahtan beri. Ben kalktım şimdi ama oğlum kapıları yımrukluyor baba baba diye :)
Geyiği bırakalım
yooo tamamen keyfi amaç bizim yatakta sabaha kadar bizi tekmeleyerek uyumak. Kendi yatağında canı sıkılıyor heraldeaaa niye hasta mı ? Diş mi?
- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Bu annelerimiz de olmasa.hem çocukları bakıp hem bişiler yapıyola.can onlar canBen kuafördeyim
Arkadaşımın nikahına gidicem sonrada eğlencesine
Kızım ananesiyle olacak o deil yarın misafirim var ben gezentilik peşindeyim annemde börek mi yapim dolma mı keki ne zamn yapsam fln diyo
Sanada iyi gezmeler canım.
- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Çok kirpik taktıra
Sağol Canım
yaa çok şükür başımızdan eksik etmesin Rabbim onlarıBu annelerimiz de olmasa.hem çocukları bakıp hem bişiler yapıyola.can onlar can
Sanada iyi gezmeler canım.
Sağol Canım
İyi ya hasta falan olmasınlar da. Ay oğlumda iki gündür akşamları babasını görmek istemiyor. Babası bana dokunduğu an kıyameti koparıyor. Babasına gitmek istemiyor. Oyuncaklarını fırlatıyor. Tuhaf tuhaf şeyler yapıyor.Geyiği bırakalım
yooo tamamen keyfi amaç bizim yatakta sabaha kadar bizi tekmeleyerek uyumak. Kendi yatağında canı sıkılıyor heralde
Valla iyi ki annelerimiz çok şükür. Sanada iyi eğlenceler cnm.Ben kuafördeyim
Arkadaşımın nikahına gidicem sonrada eğlencesine
Kızım ananesiyle olacak o deil yarın misafirim var ben gezentilik peşindeyim annemde börek mi yapim dolma mı keki ne zamn yapsam fln diyo
Ay sende mi düğüne gidiyorsun. Sana da iyi eğlenceler :)Bende aksam hangi ayakkabiyi giyeyim diye deniyim dedim. Ayakkabiyi cikart diye aglamaya basladi. Abuk subuk seyler cikartiyo cocuk ya. Aksam isim var benim orda.
L Leydiminik çok kirpik taktıra demişsin kirpik mi taktırcan anlamadım da :) kirpik demişken ya bi tanıdık taktırmış 3 aylık ben görmedim de ablam harika olmuştu diyor. Bende taktırsam mı acaba dedim. Var mı içinizde taktıran ?