• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerle 2 yaşa doğru

Günaydın kızlar. Eee nerde kalmıştık :D
Gece yine uykusuz geçti :( eşimle nöbetleşe alıyoruz sabahtan beri. Ben kalktım şimdi ama oğlum kapıları yımrukluyor baba baba diye :)

Ben kuafördeyim :süslü:
Arkadaşımın nikahına gidicem sonrada eğlencesine :spor:
Kızım ananesiyle olacak o deil yarın misafirim var ben gezentilik peşindeyim annemde börek mi yapim dolma mı keki ne zamn yapsam fln diyo :skandal:
Bu annelerimiz de olmasa.hem çocukları bakıp hem bişiler yapıyola.can onlar can:KK68:
Sanada iyi gezmeler canım.:KK49:

Bende aksam hangi ayakkabiyi giyeyim diye deniyim dedim. Ayakkabiyi cikart diye aglamaya basladi. Abuk subuk seyler cikartiyo cocuk ya. Aksam isim var benim orda. :kızgın:

Geyiği bırakalım

yooo tamamen keyfi :KK43: amaç bizim yatakta sabaha kadar bizi tekmeleyerek uyumak. Kendi yatağında canı sıkılıyor heralde :KK70:
İyi ya hasta falan olmasınlar da. Ay oğlumda iki gündür akşamları babasını görmek istemiyor. Babası bana dokunduğu an kıyameti koparıyor. Babasına gitmek istemiyor. Oyuncaklarını fırlatıyor. Tuhaf tuhaf şeyler yapıyor.
Ben kuafördeyim :süslü:
Arkadaşımın nikahına gidicem sonrada eğlencesine :spor:
Kızım ananesiyle olacak o deil yarın misafirim var ben gezentilik peşindeyim annemde börek mi yapim dolma mı keki ne zamn yapsam fln diyo :skandal:
Valla iyi ki annelerimiz çok şükür. Sanada iyi eğlenceler cnm.
Bende aksam hangi ayakkabiyi giyeyim diye deniyim dedim. Ayakkabiyi cikart diye aglamaya basladi. Abuk subuk seyler cikartiyo cocuk ya. Aksam isim var benim orda. :kızgın:
Ay sende mi düğüne gidiyorsun. Sana da iyi eğlenceler :)

L Leydiminik çok kirpik taktıra demişsin kirpik mi taktırcan anlamadım da :) kirpik demişken ya bi tanıdık taktırmış 3 aylık ben görmedim de ablam harika olmuştu diyor. Bende taktırsam mı acaba dedim. Var mı içinizde taktıran ?

Back