O zaman seni de bir nevi meme biraktirma seruveni bekliyo. Emzirme bitince duzelecegini umut ederek takmamaya calisiyorum bende.Önüne koyduğumda kesinlikle yemiyo kilosu falan iyi doktora sordum mama işini onu anne memesi gibi düşünüyo dedi sadece 6 ay emdi benim oğlum sonra kendi bıraktı o yüzden mamayı öyle benimsemiş bi zararı olmaz dedi ama fazla verme ona güvenmesin dedi..
Ah ah gozunun icine bakiyorum ne zaman uyur diye. Boş oturacagimdan degil uykusuzlugumdanGokceyi cok yordum uyudu
Esimde gec gelecek. Tum aksam benimdir
iki yaş sendromu zaten zor kardeş kıskançlığı çarpı iki olmuş ama geçince çok güzel beraber büyücekler25aylik bi oglum var ve 2yas kriziyle kardes kiskancliginin birlesiminden olusan muthis bi kriz döneminde. Dunyayi bana dar etmekte tam bi uzman kendisi. Sanirim bende grubunuza dahil olabilirim bu sartlarda
Ben de kendime organik sac boyasi siparisi verdim ama ev adredine bi dahakine onun is adresine kendim icin sipraris verecem iyi fikirmis .hattSüprüz hediyem gelmis
Esim aradi. Fabrikanin guvenligi aliyo paketleri. Getirmisler ben bisey almadim yanlis gelmistir demisuzerinde kendi adi yazincada hediye paketide olunca bi de safim ona hediye aldim sanmis
Icinde kadin ayakkabisini gorunce beni aradi gulerek. Bana bi paket geldi ama yanlis geldi heralde geri gondercem dedi
Ben ona demistim. Kimse bana hediye almazsa bende kendim alirim demistim oylesine soyledim sanmis. Arkadaslarida yanindaydi heralde bayabi gulduk. Paketlede öyle getir adet yerini bulsun dedim
Vakitliceuyur insallah canimAh ah gozunun icine bakiyorum ne zaman uyur diye. Boş oturacagimdan degil uykusuzlugumdan
Bende oyle umuyorum. Artik sinir sistemim cokmek uzere. Biran evvel buyuselerde azcik rahat etsemiki yaş sendromu zaten zor kardeş kıskançlığı çarpı iki olmuş ama geçince çok güzel beraber büyücekler
Kızının adı cok güzelmişGokceyi cok yordum uyudu
Esimde gec gelecek. Tum aksam benimdir
Benim kizimda mama içiyor du bir aydır süte geçtik. Çok içtiği için gaz sıkıntısı olmasın ve kansızlık yapmasın die sulandırıyorum. Ballıda seviyor.Süt çok gaz yapıyo 2 defa denedim sabahı zor etti yavrum.. Mama konusunda işin içinden çıkabileceğimi çok sanmıyorum.. Kalsiyum için mecbur kalıyorum desem yeri günde 1 biberona düşürdüm şimdi onu yemeden öğlen uykusuna yatmıyo ne yerse yesin burnunu kadar tok bile olsa ille onu istiyo sütü başka nasıl verebilirim bilmiyorum :çaresizm
NiçinAy çok mutluyum yahu
Kızının adı cok güzelmiş
KesinlikleBeşiktaş için
Maç galatasaraylaymış fanatik olmasamdaAy çok mutluyum yahu
o dündü yahu bugün fener kaybetti ona bu sevinçMaç galatasaraylaymış fanatik olmasamda
Ayy öyle miiio dündü yahu bugün fener kaybetti ona bu sevinç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?