Sinir harbidir gercekten ya. Bide ben evde yokken kimse ugrasmaz o kadar. Ac kalir bebelerim:))Denedim ögürdü agzindan zor aldim
Insallah kizinda sikinti cikarmaz.
Her gun 3 ogun ne yedirsem diye dusunup ayri ayri yemek hazirlamaktan surekli nasil yer acaba bunu diye dusunmekten gina geldi
Haklisin canimda disleri kullanmazsa vucut gereksiz gorup atabiliyomus disleri. Cignemesini saglayacak bisiler ver mutlakabenimkide gece 2 de anane diye tutturdu annemin yanına koydum öyle uyudu hiç sallama fln deneyemedm günlerdir yorgunum zaten
haziranda 2 olacak ve ek gıda geçişten beri blendır çünkü doğduğundan beri kusan bi çocuk başka türlü yemiyo ama takılmıyorum ben blendıra yeterki yesin bişiler eninde sonunda kullanacak dişlerini
O sebeple eve tikiliyimSinir harbidir gercekten ya. Bide ben evde yokken kimse ugrasmaz o kadar. Ac kalir bebelerim:))
deniyorum tabi ama bi süre daha blendırla gideceğimiz net inşallah daha da uzamadan biter bu süreçHaklisin canimda disleri kullanmazsa vucut gereksiz gorup atabiliyomus disleri. Cignemesini saglayacak bisiler ver mutlaka
Evde olmak guzel ama isteyken bi soluklaniyor insan ya. Ise baslayinca evde isten daha cok yoruldugumu farkettim ben.O sebeple eve tikiliyim
Umarim biter. Bebisinede sanada cok zor boyledeniyorum tabi ama bi süre daha blendırla gideceğimiz net inşallah daha da uzamadan biter bu süreç
Daha neler. Kullanılmayan Organların işlevsizleşip artık vücutta olmaması evrimsel bir durumdur ve evrim de öyle üç beş yıllık değil milyonlarca yılda meydana gelen bir dönüşümdür.Haklisin canimda disleri kullanmazsa vucut gereksiz gorup atabiliyomus disleri. Cignemesini saglayacak bisiler ver mutlaka
Valla canim bende kendim uydurmadim bi kac yerden duyup okumustum onu soyledim. Kesin bi bilgide vermedim illa boyle oluyor diye.Daha neler. Kullanılmayan Organların işlevsizleşip artık vücutta olmaması evrimsel bir durumdur ve evrim de öyle üç beş yıllık değil milyonlarca yılda meydana gelen bir dönüşümdür.
Bunun en büyük örneği 20 lik dişlerdir. milyonlarca yıl önce var olan bu dişler üçüncü azı dişleri olarak ilk insanlarda vardı çünkü doğadan çiğ et dahil herşeyi çiğ olarak yerlerdi. Ateş'in bulunması ve pişmiş yemeğin beselenme şeklinin değişmesi ile bu dişler giderek işlevini kaybetmiştir. Yüzyıllardır da kullanılmamasına rağmen hala vücudumuzdan atılmış değiller bu 20 lik dişler.
Bu nedenle diş vücuttan atılmaz.
Çiğnemeyen çocuk evet zordur ama felaket değildir ve bir annenin uğraşacağı en büyük dert bu olsun.
Allah başla dert vermesin L Leydiminik A Akaibu S Sunset5
aaa ben 20lik dişlerle ilgili bunu hiç bilmiyodum niye geç çıkıyo diye merak bile etmemişim yaaDaha neler. Kullanılmayan Organların işlevsizleşip artık vücutta olmaması evrimsel bir durumdur ve evrim de öyle üç beş yıllık değil milyonlarca yılda meydana gelen bir dönüşümdür.
Bunun en büyük örneği 20 lik dişlerdir. milyonlarca yıl önce var olan bu dişler üçüncü azı dişleri olarak ilk insanlarda vardı çünkü doğadan çiğ et dahil herşeyi çiğ olarak yerlerdi. Ateş'in bulunması ve pişmiş yemeğin beselenme şeklinin değişmesi ile bu dişler giderek işlevini kaybetmiştir. Yüzyıllardır da kullanılmamasına rağmen hala vücudumuzdan atılmış değiller bu 20 lik dişler.
Bu nedenle diş vücuttan atılmaz.
Çiğnemeyen çocuk evet zordur ama felaket değildir ve bir annenin uğraşacağı en büyük dert bu olsun.
Allah başla dert vermesin L Leydiminik A Akaibu S Sunset5
Bi de apandisit mevzuu var ki körelmiş organlar arasında ama benim meslek ve bilgi alanım dışında kaldığı için ve konuyu uzatıp çarpıtmamak adına hiç girmeyeceğim o meselelere :)aaa ben 20lik dişlerle ilgili bunu hiç bilmiyodum niye geç çıkıyo diye merak bile etmemişim yaa
ama içime bir su serpildi yahu
Canim en basindan anlatiyim once gunduz uykusuna emerek ve sallanarak daliyordu onu kestim ilk 3 gun berbatti herseye agladi uykuya dalamadi surekli sallamak zorunda kaldim 4. Gun aglama azaldi 1 hafta sonra geceleri her uyandiginda emzirmemeye basladim salladim dalamadi gune sabah 4 de basladik ama yinede emzirmedim yavas yavas 1 haftada gece emzirmeyide bitirdim artik sadece 1 kere aksam uykusuna yatmadan emziriyordum 1 hafta sonunda yani 2 gun once sen artik buyudun aadece bebekler meme emer sen artik sut iceceksin meme bitti istersen seni sallayabilitim dedim salladim uyudu dün gece emzirmeyi tamamen burakmamin 2. Gunu yani tam bir eziyetti herseye agladi ama herseye gece yatamadi memeyi arada soyledi ama herseye agladi zor uyudu hepte aglayarak kalkti ama alisacak mecburen tamami 3 hafta surdu ama bende bi sislik yok cok sukur ama emzirmek istiyorum resmen ve psikolojik olarakta cok üzgünüm ama bu bitmeliki daha tuvalet egitimi var inşallah sizinkide cok zorlamaz canim
Canim en basindan anlatiyim once gunduz uykusuna emerek ve sallanarak daliyordu onu kestim ilk 3 gun berbatti herseye agladi uykuya dalamadi surekli sallamak zorunda kaldim 4. Gun aglama azaldi 1 hafta sonra geceleri her uyandiginda emzirmemeye basladim salladim dalamadi gune sabah 4 de basladik ama yinede emzirmedim yavas yavas 1 haftada gece emzirmeyide bitirdim artik sadece 1 kere aksam uykusuna yatmadan emziriyordum 1 hafta sonunda yani 2 gun once sen artik buyudun aadece bebekler meme emer sen artik sut iceceksin meme bitti istersen seni sallayabilitim dedim salladim uyudu dün gece emzirmeyi tamamen burakmamin 2. Gunu yani tam bir eziyetti herseye agladi ama herseye gece yatamadi memeyi arada soyledi ama herseye agladi zor uyudu hepte aglayarak kalkti ama alisacak mecburen tamami 3 hafta surdu ama bende bi sislik yok cok sukur ama emzirmek istiyorum resmen ve psikolojik olarakta cok üzgünüm ama bu bitmeliki daha tuvalet egitimi var inşallah sizinkide cok zorlamaz canim
Canim neye agladigi belli olmadan sadece agliyor bazen durduk yere gelip bana vuruyor ehh diyo bide ama hepsi ne yapacağını bilmediginden sabretmek ve kararli olmaktan baska caremiz yok ne yazikki inşallah sizde kolay atlatirsiniz yavas yavas olmuyor bazi bebeklerde birden kesmen gerekiyor uygun olanina karar verip gecicek sabir diye kendini telkin ederek basarabilirsiniz bana eşim hic bi anlamda destek degildi halada degil ama biz kararli olursak kimsenin destegine gerek duymadan halledebilirizMasllah bitmis resmen. Darisi basimiza. Artik zor kolay bi sekilde halletcez bir sahaki sefere kacar yolu yok :)
Ben ogluma karton kapakli kitaplar almistim 6aydan itibaren. O zaman sadece ben anlatiyordum o dinliyordu. Konusmaya baslayinca oda isimlerini soylemeye hayvanlarin taklidini yapmaya basladi. En son hareketli kitaplar aldim. Onlarla oynuyor. Benim oglum hikaye dinlemekten yada kitap okunmasindan hoslanmiyor uyumadan once. Ama gun icinde anne cocuk aktivitesi yapiyoruz oglumla.Benim merak ettiğim bir konu var, bu yaş döneminde ne tür kitaplar alıyorsunuz, onlara karşı ilgileri nasıl, ne zaman okuyorsunuz, birlikte mi inceliyorsunuz yoksa uykuya destek için gece yatarken mi?
Kitapları alıp yırtıyorlar mı?
Sebep?
An itibariyle ben ama daha ötesifalan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?