Bebeklerle 2 yaşa doğru

Ah ah sen bi de bans sor 2 gündür ne çektiğimi herşeye ağlar bağırır yemek yemez sokaklarda rezillik

Dün benide dli etti. Gittik parka. Esime dedim sirayla ilgilenelim. Ikimizinbirden hasati cikmasin. Arabayi da henuz almadik yuruyerek doncez enerjimiz kalsin.
Giderken ya yuruyecem diye tutturdu ya da anne kucagina alsin. Baba alsin birazda diyorum. Yok ille anne.
Hadi vardik oraya. Cimlerde oturayim kitap okuyayim dinleneyim biraz siz kayin dedim. Aramizda 10 metre yok uzaklasmadim da ama ille anne gelsin.
5 dk oturmam izin vermedi. Dönüste de yine anne kucagi anne kucagi
Erken uyudugum haldehem kollarim hem bacaklarim acaipagriyo

Ah ah sen bi de bans sor 2 gündür ne çektiğimi herşeye ağlar bağırır yemek yemez sokaklarda rezillik

Bu donemde boyleler bu bebeler sanırım bizde de var annecilik yemek yerken bile kaldiriyor anne kalk anne gel diye, dışarda benim de kucagimdan gitmiyor güçlü baba kollarina

annecilik huysuzluk sinir bizde de mevcut kızlar 2 yaşın genel özelliği bu demek ki

Biz eksik kalmayalim demi bizde de var hepsi gelip vuruyor küstüm diyincede anne öcür hebiyom diyip öpüyor napca belli değil bu sipalarin
biz daha özür kısmına geçemedik ama üzüldüğümü anlayınca gelip öp öp diyip kendini öptürüyor :))) teşekkür etmeye alıştı gibi bi de şu al veri alabilir miyim flnlara çevirmeye çalışıyorum ama kısa kesmeyi tercih ediyor

misini bende cok soyledim amatinlamiyo.
Lutfen diyo sadece. Lüffen lüffen diye :)

Uyumuyo azcik islermi hallediym utulencek seyler tepe olmus. Esimde aradi mavi gomlegimi utule diye odul alcakmis bugn kaymakamliga gidicekmis.
Uyumuyoki yarm saat uyusa bari oglenleri byle kendme hic zmanim olmuyo. Neguzl uyuyodu uc saat oncden.
Yarnda misafrm var kahve icmeye gelcem dedi Allahtan

Bizde de sinir çok fazla kafasına vıruyordu sinirlenince onu bıraktı çok şükür dün çarsıya çıktık önce dondurma yiyen imsanları gördü bir huysuzluk delirdi resmen esime alalım yoksa bize rahat yok dedim aldık sustu sonra balon gördü istedi balonda aldık sonra birşeyler daha gördü sanirm anlamadım ne oldugunu yine agladı bende artık birşey almak yok bitti dedim çıktık çarşıdan zaten hep birşey buluyor huysuzluk yapmak için
Aynen kızımda öyle anne anne herşeyi benden istiyor benden ayrı birşey yapmıyor
Benim kızımda teşekkür etmeyi alışkanlık haline getirdi birşey isterken de nütpen diyor lütfen kolay canım misin yerine onu ögretebilirsin
Benimkide kutlamadı tabiki niye kutlasın canım ben onun annesi miyim
Ama beeeeennn burdaki güzel arkadaşlarımı örnek alıp kendi kendime hedaye aldım
Gerisini o düşünsün
iyi yapmışsın canım

Hiçmi uyumuyor canım zor olur sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…