• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerle 2 yaşa doğru

Kızlar bu topiği çok sevdim.. Benimde oğlum ağustosta 2 olacak.. Çok zor ve inatçı.. Uyku düzenimiz güzel ama yemesi tam bir problem işine geldiğinde çiğneyerek yiyor ama işine gelmedi mi illa püre istiyo süt gaz yapıyor diye direk içiremiyorum cicibebe veriyorum ve hala günde 1 biberon mutlaka mama istiyo.. Meyveleride cicibebeye karıştırıp veriyorum başka türlü hayatta yemiyo öyle istiyorum eline verim heryeri batırsın ama kendi yesin yok mümkün değil.. Nasıl çıkacağım işin içinden bilemiyorum.. Sizin bebişlerinizin yemesi nasıl..
Benim oğlum da hala pütürlü yiyemiyor. Herşeyi yiyor ama illaki blendır olacak. Ben azimle her gün eline bişey veriyorum goflet dahil. Yeter ki çiğnesin diye. Çubuk krakeri biraz yiyor gofletide öyle ama meyveyi asla yemiyor. Bide bizim kusma problemimiz var. Sevmedigi yada pütürlü bişeyde direk fışkırtarak kusuyor. geçen seneye göre bi tık daha iyiyiz. Eskiden prinç tanesine kusardı şimdi yayla çorbasının içindeki princi yiyebiliyor. Zamanla öğrenecek diye umut ediyorum..

Süprüz hediyem gelmis:halay:
Esim aradi. Fabrikanin guvenligi aliyo paketleri. Getirmisler ben bisey almadim yanlis gelmistir demis:halay: uzerinde kendi adi yazincada hediye paketide olunca bi de safim ona hediye aldim sanmis :KK70:
Icinde kadin ayakkabisini gorunce beni aradi gulerek. Bana bi paket geldi ama yanlis geldi heralde geri gondercem dedi:işsiz:
Ben ona demistim. Kimse bana hediye almazsa bende kendim alirim demistim oylesine soyledim sanmis. Arkadaslarida yanindaydi heralde bayabi gulduk. Paketlede öyle getir adet yerini bulsun dedim:deli:
Bu çok iyiymis canim:)
bir haftayi gecti oglenleri uyumuyo cnm. Aksam ustu uykusu geliyo 5 ten sonra uyursada gece uyumuyo. Uyku duzenimiz sifir
insallah duzelir canim donemseldir belki

Kizlar memeyi birakali 10 gun oldu bugun kizim arada gelip soruyordu opuyordu bugun pek aklina gelmedi geceleri de bir kez uyanip agliyordu ama çok degil bir iki mizlanip uyuyordu dun gece kalkmadi ilk kez sanirim 10. Gunde durumu tamamen kabullendi birde bugun niloya bebegini kucagina almis kendi emziriyormus gibi yapiyordu:))

Kizlar memeyi birakali 10 gun oldu bugun kizim arada gelip soruyordu opuyordu bugun pek aklina gelmedi geceleri de bir kez uyanip agliyordu ama çok degil bir iki mizlanip uyuyordu dun gece kalkmadi ilk kez sanirim 10. Gunde durumu tamamen kabullendi birde bugun niloya bebegini kucagina almis kendi emziriyormus gibi yapiyordu:))
Masallah ya darisi basimiza. M mutube sizde durumlar nasil canim

Koca cüsse dedimde kendimi bildim bileli L beden giyerdim bi süredir M giyiyorum bugün bazı ürünlerde S bedenin daha iyi olduğunu farkettim. İşin ilginci eskiden daha zayıftım nasıl oluyo çıkamadım içinden :KK64:

Gece gece pilavustukuru adı insanı aciktirir mı yahu, hemen yapılan bir sey de degil ki :KK70: anlaşıldı haftada bir menuye dahil etcez A Akaibu seni :KK70:
:D
Ben bu nicki degistirsem mi napsam. Ramazanda falan arkamdan sövülecek gibi duruyo sanki :D

Koca cüsse dedimde kendimi bildim bileli L beden giyerdim bi süredir M giyiyorum bugün bazı ürünlerde S bedenin daha iyi olduğunu farkettim. İşin ilginci eskiden daha zayıftım nasıl oluyo çıkamadım içinden :KK64:
:D :D
Canim cok guldum ya :D

Günaydın hatunlaaaarrr :)
Oğlum erkenden kalktı ayağıma aldım hızlı hızlı salladım bi umut.. cık. Bağırmaya başladı anneme postaladım daha çok ağladı :işsiz: 3 ten beri uyanıgım :deli:

Arkadaslar bu puturlu yiyemeyen bebekleriniz tam olarak kac aylik? Benim oglum 10aylikken herseyi yiyordu. Hatta koca bi tabak mercimekli kofte yerken videosu var;) simdide herseyi yer cok sukur. Siz ek gidaya geciste herseyi blendirdan cekerek mi verdiniz. Acaba o sebeplemi simdi yemiyolar ki?

Arkadaslar bu puturlu yiyemeyen bebekleriniz tam olarak kac aylik? Benim oglum 10aylikken herseyi yiyordu. Hatta koca bi tabak mercimekli kofte yerken videosu var:KK66: simdide herseyi yer cok sukur. Siz ek gidaya geciste herseyi blendirdan cekerek mi verdiniz. Acaba o sebeplemi simdi yemiyolar ki?
Cnm bazı bebekler gerçekten yemek konusunda çok hassas.tabiki blendır son çare oluyo bi anne olarak çocuğun herşeyden tatmasını istiyosun.kimi yiyecekleri kusunca bebişler mecbur ya eziyoruz yada blendır.
Benim oğlum haziranda 2 olacak hiç blendır kullanmadım çorbalar hariç.ama birde kızım var onun bebekliği daha zordu yutmuyordu pütürlü şeyleri ve ağız dolusu kusuyordu.Demem o ki her bebek bir deil

Arkadaslar bu puturlu yiyemeyen bebekleriniz tam olarak kac aylik? Benim oglum 10aylikken herseyi yiyordu. Hatta koca bi tabak mercimekli kofte yerken videosu var:KK66: simdide herseyi yer cok sukur. Siz ek gidaya geciste herseyi blendirdan cekerek mi verdiniz. Acaba o sebeplemi simdi yemiyolar ki?
Benimki 23 aylik. Puturlu verince kusuyodu surekli mecbur blendir yaptik. Disimizde cok gec cikti onun etkiside var bence. Kimisini etkiliyo kimisini etkilemiyo iste.
Agzina elma gibi biseyi ver damagiyla ezdigi kadar ezer ama hala sertse tukurur. Bezelyenin icini yeyip kabugunu tukuruyo. Abuk subuk seyler yapiyo.
Bi ay kadar hep puturlu yedirdim. Ama yemek yemekten sogudugunu gorunce üstune dusmemeye karar verdim. Eninde sonunda o disleri kullanip cigneyecek nasilsa

Cnm bazı bebekler gerçekten yemek konusunda çok hassas.tabiki blendır son çare oluyo bi anne olarak çocuğun herşeyden tatmasını istiyosun.kimi yiyecekleri kusunca bebişler mecbur ya eziyoruz yada blendır.
Benim oğlum haziranda 2 olacak hiç blendır kullanmadım çorbalar hariç.ama birde kızım var onun bebekliği daha zordu yutmuyordu pütürlü şeyleri ve ağız dolusu kusuyordu.Demem o ki her bebek bir deil
Orasi oyle tabiki canim da. Sizin icin cok zor olsa gerek. Her yemek iskenceye donuyordur eminimki. Allah yardimciniz olsun. Kizima daha yeni baslicam ek gidaya bakalim o ne huylar edinecek.

Benimki 23 aylik. Puturlu verince kusuyodu surekli mecbur blendir yaptik. Disimizde cok gec cikti onun etkiside var bence. Kimisini etkiliyo kimisini etkilemiyo iste.
Agzina elma gibi biseyi ver damagiyla ezdigi kadar ezer ama hala sertse tukurur. Bezelyenin icini yeyip kabugunu tukuruyo. Abuk subuk seyler yapiyo.
Bi ay kadar hep puturlu yedirdim. Ama yemek yemekten sogudugunu gorunce üstune dusmemeye karar verdim. Eninde sonunda o disleri kullanip cigneyecek nasilsa
Illaki cigner canim. Olmadi sakiz ver cignesin dursun:)))

Günaydın hatunlaaaarrr :)
Oğlum erkenden kalktı ayağıma aldım hızlı hızlı salladım bi umut.. cık. Bağırmaya başladı anneme postaladım daha çok ağladı :işsiz: 3 ten beri uyanıgım :deli:
benimkide gece 2 de anane diye tutturdu annemin yanına koydum öyle uyudu hiç sallama fln deneyemedm günlerdir yorgunum zaten

haziranda 2 olacak ve ek gıda geçişten beri blendır çünkü doğduğundan beri kusan bi çocuk başka türlü yemiyo ama takılmıyorum ben blendıra yeterki yesin bişiler eninde sonunda kullanacak dişlerini

Back