• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerle 2 yaşa doğru

Süprüz hediyem gelmis:halay:
Esim aradi. Fabrikanin guvenligi aliyo paketleri. Getirmisler ben bisey almadim yanlis gelmistir demis:halay: uzerinde kendi adi yazincada hediye paketide olunca bi de safim ona hediye aldim sanmis :D
Icinde kadin ayakkabisini gorunce beni aradi gulerek. Bana bi paket geldi ama yanlis geldi heralde geri gondercem dedi:işsiz:
Ben ona demistim. Kimse bana hediye almazsa bende kendim alirim demistim oylesine soyledim sanmis. Arkadaslarida yanindaydi heralde bayabi gulduk. Paketlede öyle getir adet yerini bulsun dedim:deli:

Esim aradi. Fabrikanin guvenligi aliyo paketleri. Getirmisler ben bisey almadim yanlis gelmistir demis:halay: uzerinde kendi adi yazincada hediye paketide olunca bi de safim ona hediye aldim sanmis :KK70:
Icinde kadin ayakkabisini gorunce beni aradi gulerek. Bana bi paket geldi ama yanlis geldi heralde geri gondercem dedi:işsiz:
Ben ona demistim. Kimse bana hediye almazsa bende kendim alirim demistim oylesine soyledim sanmis. Arkadaslarida yanindaydi heralde bayabi gulduk. Paketlede öyle getir adet yerini bulsun dedim:deli:
yaaa çok güldüm vallahi anlatımına ayrı güldüm :KK48:

Esim aradi. Fabrikanin guvenligi aliyo paketleri. Getirmisler ben bisey almadim yanlis gelmistir demis:halay: uzerinde kendi adi yazincada hediye paketide olunca bi de safim ona hediye aldim sanmis :KK70:
Süper yaaa :D

Anne olmak 33 yıldır dokunamadığın şeftaliyi yıkayıp soyup evladına vermekmiş. Hala kasılmış durumda tüm vücudum :ruh:
Eldiven taksan ise yarar mi ki.
Bende fitilli kadifeden kiyafetlere kumaslara dokunamam. Dusuncesi bile titrememe sevep oluyo:kusmuk: eldivenle dokunabiliyorum

Eldiven taksan ise yarar mi ki.
Bende fitilli kadifeden kiyafetlere kumaslara dokunamam. Dusuncesi bile titrememe sevep oluyo:kusmuk: eldivenle dokunabiliyorum
Ben tzgahta bile bakamıyordum markette pazarda kötü oluyordum :( ellemek ve bakmak aynı şey benim için :bicak:

Kızlar bu topiği çok sevdim.. Benimde oğlum ağustosta 2 olacak.. Çok zor ve inatçı.. Uyku düzenimiz güzel ama yemesi tam bir problem işine geldiğinde çiğneyerek yiyor ama işine gelmedi mi illa püre istiyo süt gaz yapıyor diye direk içiremiyorum cicibebe veriyorum ve hala günde 1 biberon mutlaka mama istiyo.. Meyveleride cicibebeye karıştırıp veriyorum başka türlü hayatta yemiyo öyle istiyorum eline verim heryeri batırsın ama kendi yesin yok mümkün değil.. Nasıl çıkacağım işin içinden bilemiyorum.. Sizin bebişlerinizin yemesi nasıl..

Ben tzgahta bile bakamıyordum markette pazarda kötü oluyordum :KK43: ellemek ve bakmak aynı şey benim için :bicak:
Cok illet bisey bu ya. Adini duyunca da kotu oluyo musun? Arkadasim oyleydi dalga gecerlerdi hep kizla.
Eve hic sokmuyorum kadifeyi. Oyle cok tercih edilen bisey de olmadigi icin gormuyorumda hic beredeyse. Ama adini duyuyo olmak bile icimi bulandiriyo. Biri karsima getirip koysa kusarim. Urperiyorum deminden beri nerden soyledin:KK11:
:bicak:

Kızlar bu topiği çok sevdim.. Benimde oğlum ağustosta 2 olacak.. Çok zor ve inatçı.. Uyku düzenimiz güzel ama yemesi tam bir problem işine geldiğinde çiğneyerek yiyor ama işine gelmedi mi illa püre istiyo süt gaz yapıyor diye direk içiremiyorum cicibebe veriyorum ve hala günde 1 biberon mutlaka mama istiyo.. Meyveleride cicibebeye karıştırıp veriyorum başka türlü hayatta yemiyo öyle istiyorum eline verim heryeri batırsın ama kendi yesin yok mümkün değil.. Nasıl çıkacağım işin içinden bilemiyorum.. Sizin bebişlerinizin yemesi nasıl..
Mama konusunda bilgim yok ama yemek isini sal gitsinm ustune dustukce iyice abartiyolar. Benim kizim hala cignemiyo. 6 haziranda 2 yadinda olacak. Yemek aralarini uzun tutuyorum. Onune koyuyorum.Kendi yiyo doke saca sikilinca da ben devam ediyorum. Ugrastigim zamanlara gore daha iyi yiyo.

En azından keyfi benim kızım çiğnemeyi bilmiyo henüz en ufak pütr gelmesin hemen çıkarır önüne kaşıkla koymamdan hoşlanıyor döke saça takılıyo ama pütür yiyemediği için eline meyve fln vermek hayl bakalım bereye kadar böyle
Zaten genel olarak iştahsız üstelemiyorum bende artık artık diyorum zira bu yeme yüzünden az psikolojisi bozuk gezmedim

Hepsinin yeme konusunda huyu suyu farklı bence de çok üstüne düşme. Benim çocuğum da sebze çorbasını hiç sevmediği için dümdüz püre halinde bile ancak bi iki kaşık içer ama sevdiği şeyi katır kutur yer. İstersen ona bir sofra serip sevdiği şeyleri üzerine koy ve sen hiç besleme kendisi gidip gelip yiyecek mi bi gözlemle istersen
Cok illet bisey bu ya. Adini duyunca da kotu oluyo musun? Arkadasim oyleydi dalga gecerlerdi hep kizla.
Eve hic sokmuyorum kadifeyi. Oyle cok tercih edilen bisey de olmadigi icin gormuyorumda hic beredeyse. Ama adini duyuyo olmak bile icimi bulandiriyo. Biri karsima getirip koysa kusarim. Urperiyorum deminden beri nerden soyledin:KK11:
:bicak:
Aynen ismine tahammülüm yoktu ilk kez eline alıp soyup doğradım. Ama dişetlerim kamaştı ellerim bi tuhaf oldu :(

Önüne koyduğumda kesinlikle yemiyo kilosu falan iyi doktora sordum mama işini onu anne memesi gibi düşünüyo dedi sadece 6 ay emdi benim oğlum sonra kendi bıraktı o yüzden mamayı öyle benimsemiş bi zararı olmaz dedi ama fazla verme ona güvenmesin dedi..

Önüne koyduğumda kesinlikle yemiyo kilosu falan iyi doktora sordum mama işini onu anne memesi gibi düşünüyo dedi sadece 6 ay emdi benim oğlum sonra kendi bıraktı o yüzden mamayı öyle benimsemiş bi zararı olmaz dedi ama fazla verme ona güvenmesin dedi..
Mamayı azaltıp inek sütüne geçiş yapıp tamamen bıraktırsan memeden kesme gibi mamayı bıraktırsan belki etkisi olur iştahına

Benim kızımda işine geldiği gibi takılıyor çorbalar pürüzsüz olacak en ufak pütürlü gelsin öğürüyor. Ama pilav,makarna, salatalık, leblebi,erik kayısı gayet güzel çiğniyor. Bıktım blender kullanmaktan ama istekli olmayınca çocuk yapacak bişey yok.

Back