"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

Dün gece sms ile yalvardığım kişilerden biri daha aradı az önce ve Ayşe için gideceğini söyledi....:dance:

serkan beyin kızınada bir bebek götürmeyi düşünüyoruz.

canım aklında bulunsun....eylülün hijyen ortamı icin tüylü oyuncak goturulmuyor ona göre alın...biz sormustuk peluş falan yasak ama bebek olur sanırım olmadı yıkar temzlettirirler..cunku ceyda hanım bile üstünü basını degisip giriyor içeri
ben de yarın ugrayacagım simdi pc im deki film mp3 arşivlerinden cdler hazırlıcam umarım beğenir... saat tahmini 3-4gibi gidicem yanına...

Rahatsızlığım sebebi ile pek aranızda mesajlarımla olamadım "Ankara kargosu ofiste yollayacağım fiyuce : (" kusura bakmayın ama yakınen takip ediyorum.

gecmis olsun...
sorun degil abi sen yolladıgında haber ver zaten cep nomu da yazmıstım sana bilgilerde ben geldigi gun olmadı ertesi gunu götürür iletirim...
bide 2yasında bi kucuk daha varmıs ya 1yerine 2tane koyarsan varsa iyi olur

kızlar herkese merhaba sıze daha oncede dedıgım gıbı mezunlar dernegımız aracılıgıyla maıl atmıstım bana gerı donen cok oldu kan ıcın cok kısı bulamadım ama maddı olarak yardımda bulunmak ısteyenler var buyuzden hesap numarasını sordum ve onlara ılettım :)
Bugun alısverıse cıktım Mızgın e dogum gunu hedıyesı Fenerbahce taraftar sapkasını aldım. 2 tane gunluk penye bırde esofman altı aldım. Bırde bır bavul dolusu market alısverısı yaptım. Meyvesuları sutler cıkolata gofret babayla amca ıcın konserve yemekler vs. Tum bunlar 180 lıra tuttu halbukı hıc bıseyın ucuzuna gıtmedım. Kendıme alır gıbı aldım. Bız nerelere harcamıyoruz bu parayı dusunsenıze. Alısverıs yaparken hep en guzelıne en ıyısıne gıtttım. Ojeler aldım genc kızdır belkı surmek ıster dıye pastasını kesmek ıcın plastık tabak bardak catal aldım. Bu daha once aklımıza gelmedı gelen arkadaslar plastık tabak catal getırırlerse ıslerını gorur dıye dusunuyorum. A bıde ıc camasırı aldım ıhtıyacı olur dıye dusunup sadece alt ıccamasırı . Insallah yarın verıcem. Dıcem su kı, bız bır ay sınemadan aburcuburdan dısarı yemeklerınden kesıp bı cocugu mutlu edebılırız.

Insallah yarın verıcem. Dıcem su kı, bız bır ay sınemadan aburcuburdan dısarı yemeklerınden kesıp bı cocugu mutlu edebılırız.
Canım allah sana daha çok versin inşallah..

Sadece abur cubur değil bayanlar gün yaparlar ya bir gün o günlerinden mahrum kalabilseler 10 kişi toplansa pasta börek için harcayacakları masraf ile o çocuk o hastanede 3 ay yaşar rahatça ama gün yapmak karlı iş altın filan gelme ihtimali var...neyse, bugünlerde çenem çok düşüyor biri toparlayıverecek şakkıdı

oyuncak bebek uyarınızı birde ben yapayım size alacağınız bebeğin saçları olmamasına dikkatedin saç tüy her ne varsa hiç biri olmasın çünkü orada dezenfekte ediliyor Beyza'ya Muhsin bey almıştı ve hemşireler dezenfekte suyla yıkayıp içeri sokmuşlardı saçlı tüylü oyuncaklara izin vermiyorlar....

bugun fazla gelemedim ama aklim hep yarinda bende heycanliyim yarin kizlarimiz sevincek ne guzel gulen gozlerini gormek isterdim ve gormeye deger diye dusunuyorum
gidecek olan arkadaslarimada cok tesekkurler ediyorum allah sizleri ve bu kizlari dusunen onlar icin dualar eden burarya ugrayip durmlari merak eden tum herkeze ve sevdiklerine yakinlarina sagliktan ayirmasin diyorum

merhaba dün akşam eşim ahmet bey ve onlarla aynı katta kalan hakkariden gelen lösemi hastası 5 yaşında delil'in babası cumhur beyi misafir etti.cumhur beylerde hakkariden gelmişler ve inşALLAH pazartesi kontrol sonucu iyi olursa taburcu edileceklermiş.herkese ricam onlara dua etsinler.ahmet bey diş firçasının yasak olduğunu diş temizliğinin süngerle yapıldığını diş etinin kanamaması gerektiğini ni söyledi.bu gün akşam ziyarete gideceğimizi söyleyince çok sevindiler akşam havlu bir kaç parça giyisi mizgine,hataylı 5 yaşındaki delil'e seveceği vcd filim eylül 'e bir bebek alıp gitmeyi düşünüyoruz bir problem çıkmazsa.bu arada 0 rh - kan arayanların sıkıntıda olduklarını kan bulamadıklarını söylediler.

Bizde arkadaşımla bu gün.Eylül ve Mizgil i ziyaret ettik.Arkadaşım kan verdi,benim içinse gerektiği zaman haber verilecek.Eylül için kan gurubum tutuyor çünkü,Hafta sonu olduğu için,damar yapımın uygunluğuna bakılamadı ne yazıkki ama dediğim gibi ben ne zaman olsa verebilirim,en çok arkadaşımın verme şansı olmasına sevindik,çalıştığı için.Serkan Bey ve eşi inanılmaz tatlı insanlar.Mizgin in babası yoktu biz gittiğimizde,Mizgin i çok iyi gördüm.Eylül cüğünse gözü şişmişti canım benim öyle tatlıydı.Bi gülücüğünü gördük ama.Ben zaten tekrar gideceğim.ınşallah,her şey daha iyi gider,önceki gibi iyi haberlerini duyma şansımız olur yine.Serkan Bey de hesap numarası almayı düşünüyor.Fırsat bulunca onunlada ilgilenecek.Ben dilerim herkesin gitme şansı olur.O tatlı insanlarla tanışmak için bile değer.a.s.

ah arkadaşlar ne hoş olmuş ziyaretleriniz, Ahmet bey ve Cumhur beyin misafirliği filan biraz değişiklik olmuştur nefes almışlardır allah razı olsun arkadaşım senden ve eşinden...

Ayşe için evet bulunamıyor kan ve değerleri çok düşük içim parçalanıyor... Bir kişiden daha mail aldım yönlendireceğim şimdi konuşunlar grunolasitte verebilirim ne gerekirse yaparım işin ticaretini yapanlardan olmadığınıza karar verdim demiş beyefendi...inşallah uyra onun dokuları...

dağ çiçeğim sanada nasıl teşekkür edeceğiz şeker bilemedim, arkadaşına bizim adımızada teşekkürleri ilet canım..

Diş fırçası olayına çok şaşırdım bilmediğim ne çok şey varmış..

Bende dışarı çıkmıştım bugün ve Eylül için iç çamaşırı ve pijama aldım, böyle sırt çantası içindeler minacık minnacık ufak kızım beğendi, hala Beyza'yı kaybettiğimizi söyleyemedim çünkü kızımla aynı yaştaydı yavrum benim, kızımda çok etkilendi hastalığından ve bugün onada bir şeyler aldırmak istedi ama onun durmu ağır olduğu için odasına eşya sokmanın yasak olduğunu söyledim...

Mzigin içinde bir mp3 çalar aldım ortanca kızımdan müzik yüklemesini istedim öyle götürelim çocuk uğraşmasın birde onunla... malesef çok şeye kaydı gönlüm ve gözüm ama bütçem şu sıralarda müsade etmiyor...

Slm kızlar bızde sabah erkenden 9 bucuk 10 gıbı Mizginin pastasını ve dogum gunu hedıyesını goturduk az da olsa Ahmet beyle sohbet ettık ve ıhtıyacları ıcın elımızden geldıgı kadar yardım ettık. Allah kabul etsın. Insallah bıran once ıyılessınlerde gerısı onemlı dııl

HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

BEN BUGÜN GİDEMEDİM:çok üzgünüm: BİRAZ GRİP GİBİYDİM AMA OLSUN YİNE UĞRARIM ONLARA

aayy cok sevindim yaa ne guzel kizlar allah yaptiklarinizdan razi olsun allahim tez zamanda taburcu gunlerinide yapin gidin insallah yaa ne diyeyim bilmiyorum
allahim kimselere hele hele cocuklara hastanelere dusurmesin dusurse bile tez vakit cikmalaraina yardim etsin yine oyunlar oynasinlar yuzleri hep gulsun insallah
kallisim ne guzel hediyeler sectin canim sagol cocuklar soz konusu olunca senin ne kadar dusunceli oldugunu mumkun olsa neler yapmak istedigini ben hayal edebiliyorum cunku seni taniyorum canim sen gercek bir yardim melegisin canim ve burdaki diger arkadaslar ya onlar onlara zaten ne diyeyim hic bir kelime bulamiyorum hepinize cok cok tesekkurler ediyorum

Arkadaşlar lütfen duyarlı bir kaç arkadaşımız daha çıksın yalvarıyorum 2 yaşındaki minik Ayşe'mizin kan değerleri sıfıra inmiş neredeyse ve bağışçı bulunamıyor ben 50 kişiyle görüştüm mail ve telefon ile sadece 4 kişi çıktı inanın az önce bir beyefendiye saatlerce yazdım aman vazgeçmesin diye neler diyeceğimi şaşırdım...

Ayşe'nin babası aradı bir saat kadar oluyor abla durum kötü hiç bağışçı bulamıyoruz diyor, onlarda durumu tam kavrayamadılar beni kim sanıyorlar bende anlamadım ama yalvarırcasına tüm çare bendeymiş gibi konuştu adamcağız içim parçalandı yüreğim kanadı cevap veremedim elimizden geleni yapmaya uğraşıyoruz dedim ama hiç kimse yok lütfen neredesiniz arkadaşlar, şimdi kazen bey hediye için konumu açması gerekiyor gelip buraya ilgi göstermeniz için böyle delirecek gibi hissediyorum kendimi, yemek yiyemiyorum sürekli midemde spazmlar yaşamaya başladım çaresizce çırpındığımı hissediyorum ne olur destek verin...

Ayşe'nin tüm bilgileri ilk sayfada var

2 Yaşında adı Ayşe
Yanında annesi kalıyor babası Çankırı'daymış
Çok acil olarak 0Rh - kan ve granülasit gerekiyor
Hastalığı lösemi
Hatice hanım Ayşe'nin annesi : 0545-676-87-88
Babasının telefonu 0542-773-69-58

selam arkadaşlar biz bugün kızımla Mizgin'e gittik Ahmet beye telefon ettm,Sıhhiye'de Mizgin'e alışverişe gitmişti,geldiğinde birlikte yukarı çıktık,içeri girdiğimizde Mizgin kapıdaydı babası <o hanımefendi kapılara mı çıktınız?>dedi.Mizgin çok şeker çok tatlı,ona aldığımız hediyeleri verdik,tokalaştık,Kısaca iyi dileklerimizi söyledik,çok neşeli güler yüzlü bir genç kız.Ahmet beyi tanımanızı isterim,öyle sevgi dolu bir baba ki anlatamam.Merdivenleri inerken konuşmaya başladık,dişarda çay içtik uzun uzun konuştuk.Hepinizin selamları olduğunu söyledim.<hepinize duacılar,Allah razı olsun diyorlar.Biz Mizgin'e msn ve telefonlarımızı verdik.Ahmet beyde cep telefonum var<ben sizin ablanız sayılırım>dedim.bu gecede Ahmet beyle telefonda görüştük
Arkadaşlar lütfen çevremize duyuralım ve gitmeye çalışalım.Aslında organize olsak çok iyi olur.

Nam canım senin selamlarını söyledim,Serkan beye ve eşinede iletmelerini söyledim.Bir dahaki gidişimde onlara uğrayacağım.Bugünü doğum günü olması nedeniyle Ahmet bey ve Mizgin'e ayırdım.

Şimdilik yazacaklarım bu kadar,iyi geceler...

Arkadaşım allah razı olsun ne diyelim, sağlığından ayırmasın seni allah çok teşekkür ederiz..

Organize olmayı en çok isteyenlerdenim ama neyi nasıl yapabiliriz hiç yeni kişi katılmıyor sanki hiç kimse bakmıyor umursamıyor gibi tuhaf hislere kapıldım ben panik halindeyim yazdıklarımdan kimse alınmasın ama çok çok üzülüyorum belki uzak olmamdan dolayı, ulaşamıyor olmamamdan dolayı böyle hissediyorum siz benim kusuruma bakmayın...

Canım,organize işine bende katılıyorum ama önemli olan duyurabildiğimiz kadar duyurup,verici bulabilmek.Bu gün giderken uğradığım kırtasiyeye bile numaralarımı ve MSN imi bıraktım çünkü kendileri verebileceklerini söylediler.Duyarlı insanlarla nerede karşılaşacağınız hiç belli olmuyor.Birde yazmayı unutmuşum,Serkan Bey diyorki,trombosit verileceğini öğrendiklerinde,vazgeçenler oluyormuş.2-2,5 saat sürdüğünden kendilerine bahsedildiği zaman.Acaba süresini kaldırsakmı diyorum konulardan.Çünkü trombosit vermek aslında kan vermekten daha basit bir işlem,kan verirken tansiyon düşmesi yaşayabiliyorsunuz mesela ama bunda böyle bir şey söz konusu değil.Sadece süresi daha uzun ama işlem daha basit ve 15 günde birde verme şansı oluyor.Aklıma gelen bi şey olursa yine yazarım,epey uzun süre sohbet ettik çünkü kendisiyle.a.s.

HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

BEN BUGÜN GİDEMEDİM:çok üzgünüm: BİRAZ GRİP GİBİYDİM AMA OLSUN YİNE UĞRARIM ONLARA

canım benim sakın kendini üzme emi,bir an önce iyileşmeye bak.selamlarını ilettimbelki bugün Serkan beye ve eşine uğrayabilirim.hmet beye söyledim o iletecekti.Seni kocaman öpüyorum kendi güzel kalbi kendinden güzel sevgili kardeşim benim.Dileklerin gerçek olsun sevgiler.a.s.a.s

Arkadaşlar biz dün gece Mizgin in gazetedeki haberini haber merkezlerine ilettik dileriz bir ses çıkar.Lütfen sizlerde ulaşabileceğiniz yayın kanallarına duyurulması için yollayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…