"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

Arkadaşlar,dün Fiyuze de uğrayacaktı.Hiç girmemiş,merak ettim burayada,Facebook ada.Fiyuze cim iyisin inşallah.Çok mu yoruldun yoksa sen,yardıma ihtiyacın olursa lütfen bana söyle.Ben her zaman burdayım.a.s.

Arkadaşlar,dün Fiyuze de uğrayacaktı.Hiç girmemiş,merak ettim burayada,Facebook ada.Fiyuze cim iyisin inşallah.Çok mu yoruldun yoksa sen,yardıma ihtiyacın olursa lütfen bana söyle.Ben her zaman burdayım.a.s.

selam canısım sen nasılsın?bugün uğrayacak mısın?sevgiler öptüm.pazrın şen ola!Şeniza.s.

selam canısım sen nasılsın?bugün uğrayacak mısın?sevgiler öptüm.pazrın şen ola!Şeniza.s.

Yok ablacım,her gün uğramamızın doğru olmadığını düşünüyorum.Onların zaten öyle çok sorunları varki.Bir sürü şeye koşturmak zorundalar.Zaten her türlü bilgimiz var onlarda,gerekirse ulaşabileceklerini biliyorlar.Evimizin bile açık olduğunu söyledik.İnan dinlenecek fırsatları bile kalmıyor doğru dürüst. a.s.

canım benim ben dün sadece Ahmet bey,kardeşi ve Mizgin'le görüştüm.Serkan bey ve eşine uğramadım,Ahmet bey Serkan beyin orada olduğunu söyledi,acaba bugün gitti mi onu merak ettim.Hani çekinip birşey söylemezler diye sorduma.s.

selam arkadaşlar eşim biraz önce ahmet beyle görüştü ayşenin kan bulunma sorunu hariç herşey yolundaymış bir sıkıntı problem yokmuş.0 rh + kan için yarın biri gelecekmiş ama kesin değil herlde hadi arkadaşlar gevşemiyelim aramaya devam akşam eşimle birlikte biz gidip hediyeleri vericez dün küçük kızımın soğuk algınlığından dolayı biz gidememiştik.bide ilk beyza için bize özel mesaj gelmiştide biz bu hastalardan öyle haberdar olmuştuk,gene öyle bir mesaj yollansada ayşenin kanı bulunsa diye düşündüm ama ben bu işlerden fazla anlamıyorum.gelenmesajlara bile nasıl bakıldığını bulamıyorum.

selam canım geçmiş olsun dün Mizgin'in gelecek dediği abla sizdiniz demek.Kızınıza geçmiş olsun,nasıl,sevgiler.Biz dün gece Mizgin'in gazetedeki haberini tv kanallarına maille bildirdik(atv,kanald,star,kanaltürk,cnn,show,ntv,trt,İbrahim tatlıses,Derya Baykal ve gogeldan bulduğumuz haber gönder sitelerinden birkaçı.)
Lütfen çevremize duyuralım,65 ünite kan borcu var.
Desteğimizi eksik etmeyelim.Bulundukları yerde hastane olsa bu sıkıntılar olmaz.
Lütfen sevgilerimizi iletin.a.s.

Canım,Ayşe ye aranan kanı(-) diye biliyorum.O yüzdende zorlanıyoruz ne yazıkki,kan bulma konusunda.Zaten her kan gurubu verebiliyor.En azından hastaneye olan borçları ödenebiliyor.Malum onlar sürekli kullanmak zorundalar çünkü.Arkadaşımız,eşimiz,çocuğumuz,komşumuz mutlaka verebilecek birileri vardır çevremizde.Hepimiz duyurabildiğimiz kadar duyurmaya çalışıyoruz.İnşallah,müjdeli haberleri paylaşıcaz hep birlikte. a.s.

Kaliste ciğim ayşe bebek için yanılmıyorsam kan bankasına başvurmuştun değil mi?

Evet hemde adı geçen herkese uzunca kişisel mailler yazdım ve yetmedi mail yazdıklarımda dahil sms ile haber verdim bir kaç kişi aradı bende yönlendirdim birisinin grunolisiti uymadı uysa verecekti, birisi halen ulaşmamış yarında bir kişi gidecek uyarsa veririm sorun değil olmazsada trombosit yada normal kan veririm ne isterlerse ne uyarsa alınır dedi beyefendi, bunun haricinde 2 bayanlada görüştüm ama arayacağız dedikleri halde aramadılar bayanlar daha çekingen bu kan verme durumunda neden bilmiyorum..

Ayşe için durum iyi değil yani onun kan grubu çok az bulunuyor çok az kişiye ulaşabildim çok üzülüyorum bizim sitemizde yokmu hiç hem Ankara hemde 0Rh - kan grubu taşıyan.. vardır illaki ama görmüyorlar sanırım görseler 2 yaşındaki bir bebek için koşa koşa gidip verir insan kanını, anne ve babayla görüşüyorum çok üzgünler çok çaresizler...

bence bu topiğe rastlamıyor çoğu üye. ben de ilk tesadüf sonucu denk gelmiştim. aboneliğimde olduğu için kolay ulaşıyorum.

yaz aylarındaydı galiba, site hakkında kuralları belirten bir uyarı gelmişti. siteyi açınca ilk o uyarı çıkıyordu.
acaba kazen bey, bu topiği her üyeye yollayacak bir şey yapamaz mı? siteye ilk uğradığımızda bir seferlik bu topic açılabilir.
ya da herkesin mailine bir mesaj yollanabilir.
ne kadar çok kişiye ulaşılsa, kan bulma şansı o kadar artar.

bir de size özel mesajda bir öneride bulunmuştum. ailelere ilettiniz mi acaba?

Benim hem kanım uymuyor,hem de çok uzağım Ankara'ya.Ama maille tanıdıklarıma ve Ankara'daki tanıdıklarıma bildirebilirim ancak.Keşke elimizden çok daha fazlası gelse.Allah'ım acil şifalar versin bu küçük meleklere..

bir de size özel mesajda bir öneride bulunmuştum. ailelere ilettiniz mi acaba?

söyledim ama zaten hasta başındalar bilemedimki uğraşabileceklermi...
üniversiteden zaten bağış almış Ahmet bey bir kez 90 kişi buldum geldi demişti bir daha bu durum için konuşamadık...

cnm ya kusura bakmayın...
dun gittim saat3:30gibi 1saate yakın oturduk birlikte...zaten iceri eldiven önlük maskeli girdim sorun olmasın diye...
sonrasında dayımlara geçtim onlarda net yok... gece de orda kalınca anca yeni geldim eve ondan yazamadım...
koccaman bi pastası vardı kesmeyi dusunuyolardı dedim bana bkmayın siz kusura bakmayın isim var...cunku 1saat kaldım gidicegim yer de konutkentti baya uzak malum...dayımlara da gec kalmadan gitmem gerekiyordu...
baya bi şarkı götürdüm begendi sanırım... zaten cok zeki bi kız... cidden zeki.. benm kardesimle yasıt hemen hemen ama kardesimin bilmedigi pek cok seyi biliyor:)
nette bikac oyun gösterdim... cizbakalım.com diye bi site var.. keyifli bi oyun... muhabbet ettik ev okul falan... sonra ayrıldık yanından..
iyi görünüyodu zaten... ayrıca hemsireleri de cok seviyo onu..

ardından ceyda ya ugradım eylule bakmak icin...serkan beyle icerdelerdi...canım ya gozu morarmıs...biraz da rengi soluktu..
ceyda dedi kotu gorunuyo dimi diye yok dedim duzelir halsizliktendir rengi soluk degil falan dedim ama....pek işe yaramadı sanırım moral verişim cunku eylulun gıkı cıkmıyodu

kazen abi kargoyu yollasın onu goturmeye de giderim...
öyle yani...
takıpteyim merak etmeyin...

ayrıca facebooktan 2 kisi eylule kan vermek icin yazmıs bilgilerini...simdi onlara geri dönücem...
bir de gecen yazdım cevap veren olmamıs...
bikac gun once muhsin bey aradı beni.... rahmetli beyza'nın babası...
hal hatır sordu eşiyle konustum.... forumumuzu sordular link yolladım...selamları var hepinize...
dun arkdsımı da aramıslar hal hatır sormak icin..
oglu biraz sorunluymus...beyzaya iligi %100 uydugu halde beyzanın bunyesi dayanmadıgından nakil yapılamamıstı...
cok icerlemis... adanaya psikiyatra goturuyorlarmıs simdi emreyi...
dedim msn adresim bu girsin nete konusalım...oda 14-15yaslarında... kardesim de o yaslarda abla olurum ben ona dedim...daha eklemedi adresi... ekleyince sık sık gorusuruz...
öyle baska haber yok benden....umarım en kısa zamanda iyi haberlerle döneriz....

Az önce kan bağışı yapabileceğini söyleyenlerden 44 kişiyi daha mail ile aileye yönlendirdim inşallah bir kaç cevap gelir ....

Fiyucem,sevindim canım,ne kusuru.Benimkisi merak işte. a.s.Eylül için Pzt ye kadar yeterli trombosit varmış ellerinde,pzt de bi verici varmış.Bir kişiden alınan trombosit 3 gün de veriliyormuş Eylül e.Bi lokmacık tabi canım benim.Sanırım,benim Çarşambadan önce çağırılma ihtimalim yok gibi.Kallstem,sen uzaktasın ama inan yakında olanlardan daha çok çabalıyorsun,inanamıyorum.ınşallah,Ayşe yede en kısa zamanda kan bulunur.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…