caım şimdi bir tuhaf oldum, hiç ilgi alanımda olmadığı için fiyatlarınıda bilmiyorum ama yardımcı olabilen bir arkadaşımız çıksa iyi olur arada tekrarlayalım cevap veren olacaktır inşallah..arkdslarşimdi gördüm mizgin yazmıs facebooktan bana
firuze abla bana peruk bulabilir misin diye...
buluruz sen ne istedigini söyle yeter dedim de...
siyah ya da kahve kısa küt bi peruk olsa yeter dedi..
simdi cok uzgunum ama ailemden ayrı yasıorm biliosunuz... ogrenci hayatı gelirim yok
özloşum canım benim eşinede sanada minnettarız, elinizden geldiğinin fazlasını yapmaya uğraşıyorsunuz sizin gibi bir kaç arkadaşımız daha çıksa biz bu işin altından kalkar kızlarımızı taburcu ederiz inan, inşallahta olacak..ro se nedemek şekerim..
elimde olsa tüm dünyaya haber vericem((((
canlarım kan olmasa biile küçükte olsa maddi yardımda bulunsak hiç olmazsaa bir yararı olur çok üzüldüm yaaa.babamız işsiz kalmış((
düşünün herkese telefon ediyor kan lazım oldukça,ona bile bir sürü para lazım.....((
kızlar merhaba;
kusura bakmayın yatılı misafirlerim vardı.nete giremedim.(kardeşimin doğumu yaklaştı da)
bana biraz önce rüzgarlı şevkat evinden tel.geldi iki kişilik yer ayarlamışlar.giriş-çıkış sorun etmeden.varlık şevkat evinden daha yakın hastaneye.
birde Fiyuce'min mesajına istinaden kuaförüm ile görüştüm peruk işini.100 TL den başlıyor 1500 tl ye kadar gidiyor dedi.Ben bunu ayarlamaya gayret edeceğim.umarım istediği gibi olur. :Saruboceq:
şimdi Ahmet abiye Rüzgarlıyı söyleyim.Bi düşünsün.Hangisi kolayına gelirse orada kalsın.
Benim hem kanım uymuyor,hem de çok uzağım Ankara'ya.Ama maille tanıdıklarıma ve Ankara'daki tanıdıklarıma bildirebilirim ancak.Keşke elimizden çok daha fazlası gelse.Allah'ım acil şifalar versin bu küçük meleklere..
ben burayı hiç görmemiştimm okuyunca çok üzüldümm çok duyarlısınız arkdşlarr hepiniz takdır eddıyorumm...keşke bizim elımızden de bişi gelsee..ben çanakkaledeyım kanımızda uymuyor maleseff ...allah acil şifalr veersın hepsıneee.....Rabbım yar ve yardımcıları olsun inşalalhhh(özlemım bılgılendırdığın için çok saol canımm ))
-tatlicadiarzu- kırtasiyesi olan bi arkadaşımla konuştum az önce resim defteri boya kalemi günlük.süslü püslü kalem falan istedim.içine de gönlünden kopan bişiler koy bak dedim.
bakalım neler ayarlayacak.Merakla bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?