"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

kizlar geliyorum bakiyorum bisiy yazamadan cikiyorum cunku dua etmekten baska bisiy yapamiyorum ki sizler cok sagolun kizlar allahim cabalarinizi bosa cikarmasin insallah guzel haberler alarak hem kizlarimizin hem sizlerin yuzunu guldursun canlarim

arkdslar şimdi gördüm mizgin yazmıs facebooktan bana
firuze abla bana peruk bulabilir misin diye...
buluruz sen ne istedigini söyle yeter dedim de...
siyah ya da kahve kısa küt bi peruk olsa yeter dedi..
simdi cok uzgunum ama ailemden ayrı yasıorm biliosunuz... ogrenci hayatı gelirim yok ve bu ara harclıkta zor durumdayım
maddiyatı iyi biri var mı icinizde:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar...akşam eşimle mizginle babamızın yanındaydık....
eşim yarın granülositt vericek bu yüzden iğnelerini oldu...:))
ALLAHIM o babaya içim yandı resmen ,nasıl beyefendi nasıl düzgün bir insan...ne yapıcağını şaşırdı resmen..canım yaaa...ALLAHIM TÜM HASTALARA ACıL ŞıFALAR VER YARABBıM...eşim iğne oluyor elinde pamuk eşime yardım ediyor.miğden bulanabilir abicim diye ilaç arıyor canım yaaaa...cidden çok beyefendi bir insan..ALLAHIM YAVRUSUNU BAĞIŞLASIN....
NEYSEE bu arada babası kızına haklı olarak sıkılmasın diyede laptop almış mizgincim hiç olmazsa birazda olsa sıkılmaz canım benim..ama pc sorunlar çıkarıyormuş arada ve her gittiğinde babamızdan format için 20 tl alıyolarmışş...eşimin işi pc o sözüde verdik her ne zaman olursaa tüm sorunlarını laptopın eşim elinden geldiği kadar yapıcak boşuna orayada para gitmesin....
kapıdan mizginlede konuştuk nasıl şeker kuzum benim....gözlerinin içi gülüyor....
face e eklemiştim onu tanıdı ablacım nasılsın dedi....
eşim mizgine pc de sorun varmı dedii laptop başındaydı odaya girmedik tabii kapıdan,oda güzelim yaa gülerek çoklu msn yook dediiii:)))
yarın kan verdikten sonra hepsini yapıcam dedi oda çok mutlu oldu...
o gülen gözleri hiçç solmasın inşallah bir an önce kavuşur sağlığınadaaa daha güzel şartlarda konuşuruz...
yanlız çok düzgün bir amca ve babaya sahip mizgin o yüzden çok şanslı...
bu arada sanırım ANTALYADAN ıLıK bulunmuş ama bir an önce mizginin kanının yükselmesi lazımmış...
evet biz görevimizi yapıcaz ama daha çok var ihtiyaç arkadaşlar...
cidden korkulucak bir şey değill yardımlarınızı maddi manevi esirgemiyelim onlardan..
diğer hastalarımızdan da tabii
biz babamıza hertürlü desteği elimizden geldiğince verebiliceğimizi söyliyerek ayrıldık yanlarından...
AHMET BEY BıZı kapıya kadar uğurladı o kadar nazik bir insan...
inşallah yarın sabah 09:00 da eşim gidip vericek granülosit
dualarım tüm hastalarlaaa...
yarım saat durdum orada içim bir tuhaf oldu düşünün onlar aylardır orada(((

Son düzenleme:
ben burayı hiç görmemiştimm okuyunca çok üzüldümm çok duyarlısınız arkdşlarr hepiniz takdır eddıyorumm...keşke bizim elımızden de bişi gelsee..ben çanakkaledeyım kanımızda uymuyor maleseff ...allah acil şifalr veersın hepsıneee.....Rabbım yar ve yardımcıları olsun inşalalhhh(özlemım bılgılendırdığın için çok saol canımm ))

Son düzenleme:
ro se nedemek şekerim..
elimde olsa tüm dünyaya haber vericem((((
canlarım kan olmasa biile küçükte olsa maddi yardımda bulunsak hiç olmazsaa bir yararı olur çok üzüldüm yaaa.babamız işsiz kalmış((
düşünün herkese telefon ediyor kan lazım oldukça,ona bile bir sürü para lazım.....((

caım şimdi bir tuhaf oldum, hiç ilgi alanımda olmadığı için fiyatlarınıda bilmiyorum ama yardımcı olabilen bir arkadaşımız çıksa iyi olur arada tekrarlayalım cevap veren olacaktır inşallah..

özloşum canım benim eşinede sanada minnettarız, elinizden geldiğinin fazlasını yapmaya uğraşıyorsunuz sizin gibi bir kaç arkadaşımız daha çıksa biz bu işin altından kalkar kızlarımızı taburcu ederiz inan, inşallahta olacak..
Antalyadan ilik bulunmasıda çok güzel sevindirici bir haber inşallah bu kızımızın ve diğer minnoşların iyi haberlerinide vereceğiz ....

inşallah canım inşallah.
eşim şu an hastanede...inş bir problem olmadan alınıyordur merakla bekliyorum..
evet ilik bulunmuş ama ne olur granülosit,e ihtiyaç var daha biraz daha duyarlı olalım ki mizginimiz,in değerleri yükselsin..
yoksa bulunan iliğin bir faydası yok..
diğer kuzularımız içinde tabiii..
ALLAHIM SEN YARDIM ET ONLARA YARABBıM...

Allahım acil şifalar versin. çok zor bir hastalık. ilikte kolay kolay bulunmuyor bulunmuşken inşallah kan değerleri yükselirde ilik işe yarar. ben böyle okudukça çok üzülüyorum. onlar hastanede ne yapıyorlardır Allah bilir. zaten hastane insanın psikolojisini tamamen yıpratıyor.birde sözkonusu minicik yavrucaklar oldumu daha kötü oluyorum. keşke Ankarada olsaydık bende bizzat gidip ilgilenmek isterdim. burda en önemli şey moral zaten. eşimin kanıda o rh+. ama oraya gitme imkanı yok
özloş canım Allah sizden razı olsun. ne kadar sevinmiştir o yavrucak.

kızlar merhaba;
kusura bakmayın yatılı misafirlerim vardı.nete giremedim.(kardeşimin doğumu yaklaştı da)
bana biraz önce rüzgarlı şevkat evinden tel.geldi iki kişilik yer ayarlamışlar.giriş-çıkış sorun etmeden.varlık şevkat evinden daha yakın hastaneye.
birde Fiyuce'min mesajına istinaden kuaförüm ile görüştüm peruk işini.100 TL den başlıyor 1500 tl ye kadar gidiyor dedi.Ben bunu ayarlamaya gayret edeceğim.umarım istediği gibi olur. :Saruboceq:
şimdi Ahmet abiye Rüzgarlıyı söyleyim.Bi düşünsün.Hangisi kolayına gelirse orada kalsın.

canım benim ya çok sevindim kalack yer olayına inşallah yakındırda kabul eder, ben bir kez konuştumda tüm tereddütlerini söyledi yani anlayabiiyorum benimde bir kaç dakika içinde ulaşabileceğim yerde olmalı çocuğum diye düşünüyorum bu tip bir durumda insanın aklı kalır mesela geçen gün Serkan beyi aradım ulaşamadım Ayşe'ye kan vermeye bir beyefendi gidiyordu haber vermek için hepsini aradım çünkü Serkan bey sabah 5 e kadar Eylülün başında ateşlendiği için onunla olduğunu 5 te uyuduğunu sonrada uyanamadığını söyledi Ahmet beyin tüm tedirginliğide bu açıdan, ateşlenir yetişemem filan diyor..

peruk şu gün için benim ulaşamayacağım fiyattaymış çok üzngünüm bu konuda yardım edemiyeceğim ama inşallah uygun fiyata hallolsun çocuğumuzunda gönlü olsun isterim...

merhaba arkadaşlar dün akşam eşimle birlikte mizginin yanındaydık.yarım saat kadar oturduk sohbet ettik. mizginin neşesi yerindeydi .bizde 1 gün gecikmeli hediyelerimizi götürdük.fenerbahçe forması üstünde oturuyordu kim aldıysa allah razı olsun.çok sevinmiş hediyesine halinden belliydi.bende onu biraz şakayla kızdırdım.mizgine kan verenler benim eşimde dahil genelde galatasaraylıymış.mizgine vücudunda artık galatasaray kanı taşıyosun gel seni transfer edelim dedim.oda gülerekten kesinlikle vazgeçmem dedi.ona tebessüm çok yakışıyodu.mizgin galiba yazılanları okuyo arkadaşlar yazdıklarımıza dikkatli olalım lütfen.kanı düşmüş gene bugün vereceklerdi sabahtan.daha sonrada bende sıra olumlu çıkarsa ben vericem inşallah.mizginle oturduktan sonra çıktık.ben eylüle ayşeye birkaç çocuga daha ufak tefek hediyeler almıştım.eylülü görmeğe çıktık fakat göstermediler annesini çağırdık geldi sagolsun.onlarla konuştuk eylüle kan lazımmış beyazküre yani .biz konuşurken serkan bey geldi oda bizi arayacakmış benim kardeşimin kanı eylüle uyuyor oda inşallah eylüle verecek.onlara bunun bir imtihan olduğunu söyledim.sabır ve dua edin önce allah sonra doktorlar sayesinde cocuklarının saglıga kavuşacagını söyledim.benim biri 11 biride eylülle yaşıt 2 kızım var.küçük kızıma hamileyken çok sıkıntı çektim.5.ayından doğana kadar kızıma dawn sendromu ve hidrosefali dediler.5 ay boyunca aglayarak hamilelik geçirdim.doktorum her gitmemde alalım dediama ben ve eşim tüm arkadaş çevrem akrabalar dua ettik kızım şimdi allaha hamd olsun sapasağlam.dua çok önemli doğum yapınca doktorum inanamadı hem çok güzel hem çok sağlıklı.tedavisi çok önemli.doktorlar elinden geleni yapıyorlar eminim bizde lütfen dualarımızı eksik etmeyelim.Hiçbir anne babanın cigeri yanmasın.ALLAH HERKEZıN EVLADINI ANA BABASINA BAĞıŞLASIN.

şu an eşim kan veriyor ve oda gs li...
mizgininim okuyor madem bunuda duysun ......:)))
bizde akşam ordaydık flz76..
mizginin yanında bir çift vardı biz kapıdan konuşmuştuk acaba sizmiydiniz merak ettim...

Allahım acil şifalar versin yardım eden bütün arkadaşlardanda Allah razı olsun

EVET CANIM BıZDıK.yanlış anlamazsan bişey soracam.çogunuz yok heralde.allah tez zamanda dilediğini versin.benim görümcemin olmuyodu 8 sene sonrasında oldu.eger öyle bir durum varsa yardımcı olurum doktara yönlendirebilirim.

hmm bilseydim merhaba derdim canım sizede...
evet hayatım olmuyor..tabii isim alabilirim doktorumuz var ama her fikire açığım canım...

-tatlicadiarzu- kırtasiyesi olan bi arkadaşımla konuştum az önce resim defteri boya kalemi günlük.süslü püslü kalem falan istedim.içine de gönlünden kopan bişiler koy bak dedim.
bakalım neler ayarlayacak.Merakla bekliyorum...

sizlerde birşeyler yapabilirsiniz üzülmeyin,sevgiler
[ www.erganihaber.net ] ACI GERÇEK | Ergani'nin ve Dünya'nın Açılış Sayfası...

selam mizgin hanım demek bizim sitede geziniyorsun.
bak o zaman sana söyleyeceklerim var.
burdaki herkes seni çok seviyor.
hep büyükler derler ya herşeyin başı sağlık.bende diyorum ki her hastalıgın ilacı mutluluk.
bir kere herkesi ve herşeyi bir kenara koy ve kendin şuna inan.Ben Güçlüyüm de.Mutlu olmaktan korkma ,çekinme...Mutlu olan kahkaha atan insanların herşeye direnci yükseliyor.
bu hepimiz için geçerli.
Ve Ailen seni çok seviyor.
Onların mutlu olması senin kocaman yüreğinle onlara ne kadar güçlü oldugunu göstermen gerekli güzel kızım..
bana inanmazsan doktorlara sor valla...
seni sewiyoruz...

Harika olur ben onlara resim dersi vereyima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…