arkadaşlar biraz önce eşim ahmet beyle görüştü mizginin durumunun iyi olduğunu söyledi
arkadaşlar biraz önce eşim ahmet beyle görüştü mizginin durumunun iyi olduğunu söyledi çok sevindik.ayrıca eşim ahmet bey ve hastanede coçuğu yatan hataydan gelen bir babayı üye olduğu spor klubüne sauna,havuz ve hamam için misafir olarak götürücek saat 18.30 da buluşucaklar.yazık adamlar 4 aydır arabada kalıyolarmış ahmetbey ve diğier beye hem bir değişiklik hemde biraz yorgunluklarını atmaya vesile olur.yarın mizgine hediye olarak bana mesaj atan arkadaşın dediği gibi diş macunu ve 3 fırça ayrıca el ve yüz havlusu bir kaç badi eşofman altı sweet götürmeye çalışıcaz.serkan beyin kızınada bir bebek götürmeyi düşünüyoruz.
arkadaşlar biraz önce eşim ahmet beyle görüştü mizginin durumunun iyi olduğunu söyledi çok sevindik.ayrıca eşim ahmet bey ve hastanede coçuğu yatan hataydan gelen bir babayı üye olduğu spor klubüne sauna,havuz ve hamam için misafir olarak götürücek saat 18.30 da buluşucaklar.yazık adamlar 4 aydır arabada kalıyolarmış ahmetbey ve diğier beye hem bir değişiklik hemde biraz yorgunluklarını atmaya vesile olur.yarın mizgine hediye olarak bana mesaj atan arkadaşın dediği gibi diş macunu ve 3 fırça ayrıca el ve yüz havlusu bir kaç badi eşofman altı sweet götürmeye çalışıcaz.serkan beyin kızınada bir bebek götürmeyi düşünüyoruz.
Allah razı olsun arkadaşım sendende eşindende ne diyelima.s. sadece kuru kuru teşekkür edebiliyoruz..
Mizginin iyi olduğuna sevindim ama Eylül sabaha kadar ateşlenmiş Serkan beyle görüştümde moraller bozuk çünkü 4 gündür örnek istemelerine rağmen 3500 lirayı bulup yollayamıyorum ilik örneğini test için diyor, iştende çıkmış çünkü öyle prosedür uygulanıyorki bir ilaç yazıyorlar gitmediğiniz imzalatmadığınız kapı kalmıyor mecbur kalıp uğraşmam gerek diyor çaresizlikten çok bunalmış..
Kazen bey sizin şalları alsak el altından
yardım toplama kanunu diye bir şey buldum ama anlayamadımki bilen biri yardım etse keşke... vardır mesleği aslında buna uygun olan arkadaşlarımız aramızda..
ilk mesaja Eylülün fotoğrafını ekledim...
sağol arkadaşım .. Serkan bey sabah demişti 9 kişi geldi diye allah senden razı olsun bende buradan değil facebooktan tanımadığımız biri diye burda isyan ettimdi özür dilerim
Rahatsızlığım sebebi ile pek aranızda mesajlarımla olamadım "Ankara kargosu ofiste yollayacağım fiyuce : (" kusura bakmayın ama yakınen takip ediyorum.
Allah razı olsun arkadaşım sendende eşindende ne diyelima.s. sadece kuru kuru teşekkür edebiliyoruz..
Mizginin iyi olduğuna sevindim ama Eylül sabaha kadar ateşlenmiş Serkan beyle görüştümde moraller bozuk çünkü 4 gündür örnek istemelerine rağmen 3500 lirayı bulup yollayamıyorum ilik örneğini test için diyor, iştende çıkmış çünkü öyle prosedür uygulanıyorki bir ilaç yazıyorlar gitmediğiniz imzalatmadığınız kapı kalmıyor mecbur kalıp uğraşmam gerek diyor çaresizlikten çok bunalmış..
Kazen bey sizin şalları alsak el altından
yardım toplama kanunu diye bir şey buldum ama anlayamadımki bilen biri yardım etse keşke... vardır mesleği aslında buna uygun olan arkadaşlarımız aramızda..
ilk mesaja Eylülün fotoğrafını ekledim...
Canım,Eylül ün fotoları Facebook ta açılan sayfada var.Serkan Bey eklemiş. a.s.
arkadaşlar facebookta nerde resimler bilgi verirmisiniz.
yada link atabilirmisiniz buraya..
Lösemi hastası Mizgin için yardımlar Ziraat Bankası'nın 0502491172405001 No'lu hesabında toplanıyor.
Eylül'ün fotoğrafı ilk sayfada iki adet var.eylülün fotoğrafını nasıl görebiliriz bide serkan beyker ankarada oturmuyolarmı bilgi verebilirmisiniz
Mizgin'in bugün durumu biraz iyiymiş..Ahmet Bey bu yüzden aramamıştır.AHMET BEY henüz bizi aramadı..
bildiğiniz gibi eşime test yapılıdı ve gronülsait için uygun..
beklemedeyiz biz hala...
sanırım şu an ihtiyaç yok ondan dönmedi bize...ama biz hazırız beklemedeyiz...
inşallah herşey yolunda olur çok mutlu olucaz o zaman...
Login | Facebookarkadaşlar facebookta nerde resimler bilgi verirmisiniz.
yada link atabilirmisiniz buraya..
Elimden gelen yardımı yapmak isterim....Şube kodu falan yok mu ? Mizgin' in soyismi nedir birde ?
Hesap numarası uzun gibi geldi şube kodu ilk baştaki 4 haneli numaradır diye tahmin ediyorum ama yanlışta yönlendirmeyelim sizi..
0502491172405001
Mizgin'in soyismi ŞENOL... Mizgin ŞENOL babası Ahmet ŞENOL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?