"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

Evet 0Rh - doğru olan.. kafalar karışık vücutlar yorgun normaldir bu tür şeyler.. baştaki mesajı düzelttim başlığı rica edeyim arkadaşlarımızdan....

cumartesi günü bizde mizgine hediye giyecek birşeyler ve ıslak mendil filan hediye olarak götürücez.ama bu sefer kan bulamadı kona üzülüyorum.duyarsız insan çok malesef.

Canım ben bugun ona koca bı bavul hazırladım hem ıslak mendıl, ped, peceler , sabunlar, sampuan vs. kısısel temızlık ıcın ayrıca bırde esofman alıcam alt ust senden rıcam benım unuttuklarımı tamamlarsan daha ıyı olmaz mı aynı seyı ıkı kere goturmeyelım tabı henuz alısverıs yapmadıysan yaptıysan tabıkı gotur.
Ben dıs fırcası ve macunu unuttum bırde evden goturmek ıstemedım yenı alıcaktım unuttum el havlusu ve yuz havlusu.
Dıs fırcasını hatta 3 tane alırsan babayla amcada kullansınlar aklıma bunlar geldı canım kıtap ve muzık konusunda kendıme guvenemedıgım ıcın bısey almadım yada evden bakmadım ama ona bı kez bıle kullanmadıgım hedıye gelen adıdas orjınal cantası ve deodorantınıda goturucem. Bakalım baska aklıma ne gelırse

Arkadaşlar Cumartesi belli bir saattemi gidilecek.Bizde arkadaşımla gitmeyi düşünüyoruz,ben pijamayı aldım,aklımdayken söyleyeyim.Hediye almayı düşünenler içinde terlik geldi aklıma,daha önce gelseydi alırdım aslında.Cumartesi kan alıyorlarmı bilmiyorum,inşallah alınıyordur.Gitmişken arkadaşımda veririrdi hiç olmazsa. a.s.

canım cd kitap vs kısmını ben hallederim... zaten mizgine dedim kendi kitaplarım ister oku ver ister sende kalsın diye... kütüphanem baya geniş... cd işine gelince ben bilgisayarımdan cdye müzik film falan aktarıcam yine kendi arşivimden... o işleri ben hallederim bir de onla ugraşmayın benm de katkım olsun:)
dün ceyda hanımla görüstük... msnde... söyledim ona eşi gidince bi sıkıntı bisi olursa gelrm ayrıca yalnız yasıorm evim size acık dedim...cekincekleri kimse de yok evde erkek de yok... aklında aramazsa gercekten gücenicemi biliyor:)

Tamam pıjamayıda sen almıssın :) Unuttuklarımı yazmıstım onları da bı arkadasımız alsın.
Bu arada cumartesı ben babamla gıdıcem saatınıde bılmıyorum aslında ama cok kalamıcam bı pastasını kesıp bıraz sohbet edıcek kadar hasta zıyaretının kısası makbul :) Insallah el bırlıgıyle ıhtıyaclarını karsılarız onları mutlu bı sekılde taburcu ederız

Hediye olarak fenerabhce sapkası dusundum ben sacları varsa kısadır sımdı hem yazda gelıyo dıye guzel bı hedıye paketı yaptırırım fenerıuma gıdıcem yarın bırde gundelık esofman alıcam bırde t-shırt bırlıkte gıyebılıcegı

evet saçları var ama kısa ve cok azalmış

Az önce muhsin abi aradı beni... Çok mutlu oldum seslerini duyunca... Rahmetli beyzanın babası...
sitemizi sordular linki yolladım msjla az once...hepinize slmları var... hemen ileteyim istedim...

Arkadaslar dedıgım gıbı mezunlar dernegımız aracılıgıyla 20000 kısıye maıl attım ılgılenenlere durumu acıklıyorum ancak maddı olarak yardım etmek ısteyenlere banka hesap numarasını nasıl verebılırız, legal mı ? Gazete haberınde valılık aracılıgıyla hesap acıldıgı ıcın bagıs yapılabılır gıbı bı anlam cıkıyo
Benı aydınlatabılırmısınız bende ılgılenenlere sızın mesajınızı yollıyım

canlarım ya ne kadar güzel şeyler düşünmüşsünüz öyle, bir sürü hediyeler ihtiyaç malzemeleri, off yeminle gözlerim yaşarıyor üstelik öğrenci başınıza yapmaya çalışıyorsunuz bunları diğer arkadaşlarımızında hakkını yemiş olmak istemem ama sizi çok takdir ediyorum ve alnınızdan öpüyorum..

Hesap numarası Mizginin tedavisi için valilik izinli yani yasal canım verebilirsin....

Ben bu akşam 50 ye yakın kişiye mail attım tek tek herkesin adına özel ve yetmedi aynı kişilere daha çabuk ulaşırım diye sms yolladım turkcell beni ödüllendirmesi gerek bu durumda, saat geç olmuştu ama yinede bir bayan döndü arada nasıl yapmışım başka kan grubu karışmış o bile vermek istedi yarın gidecek Ayşe için kan verecek kısmetse...

ayşe için olan numaraymı anlamadım ki canım, ankaracım ?

eğer Ayşe için olan bilgileri soruyorsan 0Rh - kan ihtiyacımız var,, telefon numarası soruyorsan Serkan beyin numarasını verdim çünkü çocuğun babası yanlarında değil Çankırıda ve anne hem çocuk hem telefonla ilgilenemez...

Son düzenleme:
acil şifalar versin Rabbim'iz senağlama

Kızlar benimde 0- verebilirmiyim acaba ben de ? Başka şartlar var mı? Sadece kan grubunun tutması yeterli mi ?

allahim yaa kizlar sizleri tebrik ediyorum tek tek opuyorum cok ince cok dusuncelisiniz
insallah saglikli bi sekilde taburcu etmeyede gidersiniz o melekleri kizlarimiza selam ve sevgilerimizi soylemeyi unutmayin gonlumuzu hep onlarla heee bide soyleyin cabuk iyilessinler bizde gormek istiyoruz onlari msn den bizde onlari sevdigimizi soylemek istiyoruz cok opuyoruz

kan veremıyorum ama eylül ve mizgin için bırer gecmış olsun mesajı gönderdım,
en azından moral olur.

acil şifalar versin Rabbim'iz senağlama

Kızlar benimde 0- verebilirmiyim acaba ben de ? Başka şartlar var mı? Sadece kan grubunun tutması yeterli mi ?
arkadaşa ziyaretçi mesajı bıraktım...
Zenancım gerçekten tebrik edilecek kadar büyük yürekliler değilmi... İnşallah dediğin gibi taburcularınıda buradan duyururuz...

kan veremıyorum ama eylül ve mizgin için bırer gecmış olsun mesajı gönderdım,
en azından moral olur.
Olsun canım veremeyen arkadaşlarımızında en azından yanımızda olduğunu bilmek bize daha şevk ve güç veriyor, duyarlılığın için teşekkürler..a.s.

Ben şu saate kadar 4 kişi bulabildim Ayşe için, inşallah bugün verecekler gidip kan, 1 bayan 3 bey, umarım beylerin dokuları uyarda grunolosit verirler...

evet kallisim onlar daha ogrenci gencler ama yurekleri o kadar buyuk ve guzelki allah onlari hayatlari boyunca yalniz birakmasin
supurgecim zaten hastalarin en cok morale ihtiyaclari bizlerde dualarimizla onlara destek verelim demi onlarda yalniz olmadiklarini hissetsinler olumlu seyler dusunler sagol bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…