cumartesi günü bizde mizgine hediye giyecek birşeyler ve ıslak mendil filan hediye olarak götürücez.ama bu sefer kan bulamadı kona üzülüyorum.duyarsız insan çok malesef.
Canım ben bugun ona koca bı bavul hazırladım hem ıslak mendıl, ped, peceler , sabunlar, sampuan vs. kısısel temızlık ıcın ayrıca bırde esofman alıcam alt ust senden rıcam benım unuttuklarımı tamamlarsan daha ıyı olmaz mı aynı seyı ıkı kere goturmeyelım tabı henuz alısverıs yapmadıysan yaptıysan tabıkı gotur.
Ben dıs fırcası ve macunu unuttum bırde evden goturmek ıstemedım yenı alıcaktım unuttum el havlusu ve yuz havlusu.
Dıs fırcasını hatta 3 tane alırsan babayla amcada kullansınlar aklıma bunlar geldı canım kıtap ve muzık konusunda kendıme guvenemedıgım ıcın bısey almadım yada evden bakmadım ama ona bı kez bıle kullanmadıgım hedıye gelen adıdas orjınal cantası ve deodorantınıda goturucem. Bakalım baska aklıma ne gelırse
Arkadaşlar Cumartesi belli bir saattemi gidilecek.Bizde arkadaşımla gitmeyi düşünüyoruz,ben pijamayı aldım,aklımdayken söyleyeyim.Hediye almayı düşünenler içinde terlik geldi aklıma,daha önce gelseydi alırdım aslında.Cumartesi kan alıyorlarmı bilmiyorum,inşallah alınıyordur.Gitmişken arkadaşımda veririrdi hiç olmazsa. a.s.
Hediye olarak fenerabhce sapkası dusundum ben sacları varsa kısadır sımdı hem yazda gelıyo dıye guzel bı hedıye paketı yaptırırım fenerıuma gıdıcem yarın bırde gundelık esofman alıcam bırde t-shırt bırlıkte gıyebılıcegı
arkadaşa ziyaretçi mesajı bıraktım...acil şifalar versin Rabbim'iz senağlama
Kızlar benimde 0- verebilirmiyim acaba ben de ? Başka şartlar var mı? Sadece kan grubunun tutması yeterli mi ?
Zenancım gerçekten tebrik edilecek kadar büyük yürekliler değilmi... İnşallah dediğin gibi taburcularınıda buradan duyururuz...allahim yaa kizlar sizleri tebrik ediyorum tek tek opuyorum cok ince cok dusuncelisiniz
insallah saglikli bi sekilde taburcu etmeyede gidersiniz o melekleri kizlarimiza selam ve sevgilerimizi soylemeyi unutmayin gonlumuzu hep onlarla heee bide soyleyin cabuk iyilessinler bizde gormek istiyoruz onlari msn den bizde onlari sevdigimizi soylemek istiyoruz cok opuyoruz
Olsun canım veremeyen arkadaşlarımızında en azından yanımızda olduğunu bilmek bize daha şevk ve güç veriyor, duyarlılığın için teşekkürler..a.s.kan veremıyorum ama eylül ve mizgin için bırer gecmış olsun mesajı gönderdım,
en azından moral olur.
Banka hesap numarası Mizgin için olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?