• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Bebeklerimizin Kana ihtiyacı var"

olumlu düşünmeye çalışıyorum vede oluyor galiba, şimdi bir beyefendi hastaneden giriş yaptı Ayşe'nin annesi ile buluşuyorlar:dance: beyefendi çok duyarlı ayrıca, böyle tanımadan etmeden kalkıp gitti bir mesajıma bir telefonuma sabah sabah işini bıraktı ( gerçi biraz yalvardım ben ama isteyenin bir yüzü demişler ) ohh beeeee:teytey:

Yaa arkadaşlar sizde bulsanıza böyle net başında bağışçı :delphin: nasıl demeyin bilmiyorum ama ben yapıyorum işte istemek gerekiyor galiba..bugün 4 kişi yolluyorum ben...birde avea ve telsim hattı alıp bana birisi bağış yapsa hiç fena olmayacakta :delphin: iyice yüzsüzleştim farkındayım özür dilerim ama çok heyecan yapıyorum mazur görün...

bugün giden beyefendinin grunoliosit için damar yapısı uymamış normal kan verdi galiba üzüldüm ama yinede fayda faydadır...

arkadaşlar biraz önce eşim ahmet beyle görüştü mizginin durumunun iyi olduğunu söyledi çok sevindik.ayrıca eşim ahmet bey ve hastanede coçuğu yatan hataydan gelen bir babayı üye olduğu spor klubüne sauna,havuz ve hamam için misafir olarak götürücek saat 18.30 da buluşucaklar.yazık adamlar 4 aydır arabada kalıyolarmış ahmetbey ve diğier beye hem bir değişiklik hemde biraz yorgunluklarını atmaya vesile olur.yarın mizgine hediye olarak bana mesaj atan arkadaşın dediği gibi diş macunu ve 3 fırça ayrıca el ve yüz havlusu bir kaç badi eşofman altı sweet götürmeye çalışıcaz.serkan beyin kızınada bir bebek götürmeyi düşünüyoruz.

arkadaşlar biraz önce eşim ahmet beyle görüştü mizginin durumunun iyi olduğunu söyledi

Allah razı olsun arkadaşım sendende eşindende ne diyelima.s. sadece kuru kuru teşekkür edebiliyoruz..

Mizginin iyi olduğuna sevindim ama Eylül sabaha kadar ateşlenmiş Serkan beyle görüştümde moraller bozuk çünkü 4 gündür örnek istemelerine rağmen 3500 lirayı bulup yollayamıyorum ilik örneğini test için diyor, iştende çıkmış çünkü öyle prosedür uygulanıyorki bir ilaç yazıyorlar gitmediğiniz imzalatmadığınız kapı kalmıyor mecbur kalıp uğraşmam gerek diyor çaresizlikten çok bunalmış..

Kazen bey sizin şalları alsak el altından :delphin:

yardım toplama kanunu diye bir şey buldum ama anlayamadımki bilen biri yardım etse keşke... vardır mesleği aslında buna uygun olan arkadaşlarımız aramızda..

ilk mesaja Eylülün fotoğrafını ekledim...

arkadaşlar biraz önce eşim ahmet beyle görüştü mizginin durumunun iyi olduğunu söyledi çok sevindik.ayrıca eşim ahmet bey ve hastanede coçuğu yatan hataydan gelen bir babayı üye olduğu spor klubüne sauna,havuz ve hamam için misafir olarak götürücek saat 18.30 da buluşucaklar.yazık adamlar 4 aydır arabada kalıyolarmış ahmetbey ve diğier beye hem bir değişiklik hemde biraz yorgunluklarını atmaya vesile olur.yarın mizgine hediye olarak bana mesaj atan arkadaşın dediği gibi diş macunu ve 3 fırça ayrıca el ve yüz havlusu bir kaç badi eşofman altı sweet götürmeye çalışıcaz.serkan beyin kızınada bir bebek götürmeyi düşünüyoruz.

canım onu ben demıstım bırbırımızın unuttuklarını goturmemız ıyı olucak :1hug:

Rahatsızlığım sebebi ile pek aranızda mesajlarımla olamadım "Ankara kargosu ofiste yollayacağım fiyuce : (" kusura bakmayın ama yakınen takip ediyorum.

bunları okudukça gözlerim doluyo allah herkesten razı olsun

Allah razı olsun arkadaşım sendende eşindende ne diyelima.s. sadece kuru kuru teşekkür edebiliyoruz..

Mizginin iyi olduğuna sevindim ama Eylül sabaha kadar ateşlenmiş Serkan beyle görüştümde moraller bozuk çünkü 4 gündür örnek istemelerine rağmen 3500 lirayı bulup yollayamıyorum ilik örneğini test için diyor, iştende çıkmış çünkü öyle prosedür uygulanıyorki bir ilaç yazıyorlar gitmediğiniz imzalatmadığınız kapı kalmıyor mecbur kalıp uğraşmam gerek diyor çaresizlikten çok bunalmış..

yardım toplama kanunu diye bir şey buldum ama anlayamadımki bilen biri yardım etse keşke... vardır mesleği aslında buna uygun olan arkadaşlarımız aramızda..

war ya deli oluyorum şu tahlilerin fiyatı nedir böyle yaa şu devlete uyuz oluyorum herkese herşeye kızıyorum bu kadar önemli bi hastalık üstelik ne diceğimi bilemiyorum

eylülün fotoğrafını nasıl görebiliriz bide serkan beyker ankarada oturmuyolarmı bilgi verebilirmisiniz

Canım,Eylül ün fotoları Facebook ta açılan sayfada var.Serkan Bey eklemiş. a.s.

AHMET BEY henüz bizi aramadı..
bildiğiniz gibi eşime test yapılıdı ve gronülsait için uygun..
beklemedeyiz biz hala...
sanırım şu an ihtiyaç yok ondan dönmedi bize...ama biz hazırız beklemedeyiz...
inşallah herşey yolunda olur çok mutlu olucaz o zaman...

arkadaşlar facebookta nerde resimler bilgi verirmisiniz.
yada link atabilirmisiniz buraya..

eylülün fotoğrafını nasıl görebiliriz bide serkan beyker ankarada oturmuyolarmı bilgi verebilirmisiniz
Eylül'ün fotoğrafı ilk sayfada iki adet var.
Serkan beyler Erzincan'da oturuyorlar.

AHMET BEY henüz bizi aramadı..
bildiğiniz gibi eşime test yapılıdı ve gronülsait için uygun..
beklemedeyiz biz hala...
sanırım şu an ihtiyaç yok ondan dönmedi bize...ama biz hazırız beklemedeyiz...
inşallah herşey yolunda olur çok mutlu olucaz o zaman...
Mizgin'in bugün durumu biraz iyiymiş..Ahmet Bey bu yüzden aramamıştır.

arkadaşlar facebookta nerde resimler bilgi verirmisiniz.
yada link atabilirmisiniz buraya..
Login | Facebook

Elimden gelen yardımı yapmak isterim....Şube kodu falan yok mu ? Mizgin' in soyismi nedir birde ?

Hesap numarası uzun gibi geldi şube kodu ilk baştaki 4 haneli numaradır diye tahmin ediyorum ama yanlışta yönlendirmeyelim sizi..

0502491172405001

Mizgin'in soyismi ŞENOL... Mizgin ŞENOL babası Ahmet ŞENOL

Hesap numarası uzun gibi geldi şube kodu ilk baştaki 4 haneli numaradır diye tahmin ediyorum ama yanlışta yönlendirmeyelim sizi..

0502491172405001

Mizgin'in soyismi ŞENOL... Mizgin ŞENOL babası Ahmet ŞENOL

16 haneli olunca hesap no gibime geldi ama CADIARZU

Back