Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar,dün Fiyuze de uğrayacaktı.Hiç girmemiş,merak ettim burayada,Facebook ada.Fiyuze cim iyisin inşallah.Çok mu yoruldun yoksa sen,yardıma ihtiyacın olursa lütfen bana söyle.Ben her zaman burdayım.a.s.
selam canısım sen nasılsın?bugün uğrayacak mısın?sevgiler öptüm.pazrın şen ola!Şeniza.s.
Yok ablacım,her gün uğramamızın doğru olmadığını düşünüyorum.Onların zaten öyle çok sorunları varki.Bir sürü şeye koşturmak zorundalar.Zaten her türlü bilgimiz var onlarda,gerekirse ulaşabileceklerini biliyorlar.Evimizin bile açık olduğunu söyledik.İnan dinlenecek fırsatları bile kalmıyor doğru dürüst. a.s.
selam arkadaşlar eşim biraz önce ahmet beyle görüştü ayşenin kan bulunma sorunu hariç herşey yolundaymış bir sıkıntı problem yokmuş.0 rh + kan için yarın biri gelecekmiş ama kesin değil herlde hadi arkadaşlar gevşemiyelim aramaya devam akşam eşimle birlikte biz gidip hediyeleri vericez dün küçük kızımın soğuk algınlığından dolayı biz gidememiştik.bide ilk beyza için bize özel mesaj gelmiştide biz bu hastalardan öyle haberdar olmuştuk,gene öyle bir mesaj yollansada ayşenin kanı bulunsa diye düşündüm ama ben bu işlerden fazla anlamıyorum.gelenmesajlara bile nasıl bakıldığını bulamıyorum.
selam arkadaşlar eşim biraz önce ahmet beyle görüştü ayşenin kan bulunma sorunu hariç herşey yolundaymış bir sıkıntı problem yokmuş.0 rh + kan için yarın biri gelecekmiş ama kesin değil herlde hadi arkadaşlar gevşemiyelim aramaya devam akşam eşimle birlikte biz gidip hediyeleri vericez dün küçük kızımın soğuk algınlığından dolayı biz gidememiştik.bide ilk beyza için bize özel mesaj gelmiştide biz bu hastalardan öyle haberdar olmuştuk,gene öyle bir mesaj yollansada ayşenin kanı bulunsa diye düşündüm ama ben bu işlerden fazla anlamıyorum.gelenmesajlara bile nasıl bakıldığını bulamıyorum.
Kaliste ciğim ayşe bebek için yanılmıyorsam kan bankasına başvurmuştun değil mi?
Ayşe için durum iyi değil yani onun kan grubu çok az bulunuyor çok az kişiye ulaşabildim çok üzülüyorum bizim sitemizde yokmu hiç hem Ankara hemde 0Rh - kan grubu taşıyan.. vardır illaki ama görmüyorlar sanırım görseler 2 yaşındaki bir bebek için koşa koşa gidip verir insan kanını, anne ve babayla görüşüyorum çok üzgünler çok çaresizler...
bir de size özel mesajda bir öneride bulunmuştum. ailelere ilettiniz mi acaba?
Arkadaşlar,dün Fiyuze de uğrayacaktı.Hiç girmemiş,merak ettim burayada,Facebook ada.Fiyuze cim iyisin inşallah.Çok mu yoruldun yoksa sen,yardıma ihtiyacın olursa lütfen bana söyle.Ben her zaman burdayım.a.s.